AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

POVESTEA LUI MARTISOR

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Martisor cu o bijuterie. Stiti si voi snurul acela cu alb si rosu, pe care incepi sa-l vezi, de pe la mijlocul lui februarie, la televizor, pe internet, in vitrinele magazinelor, pana si pe produsele alimentare. Ei bine, nu e un simbol atat de enervant pentru unii, pe cat pare, in spatele a ceea ce daruim an de an de Martisor pentru ca "asa e frumos", se afla o traditie veche de mii de ani, de pe vremea getilor.

bijuterii din argint

Inel ajustabil din argint cu piatra albastra si trifoi cu patru foi

Legenda despre Martisor

Martisor a fost o persoana reala care a trait prin anul 330 i.e.n. pe teritoriul tarii noastre. Era un soldat dac plin de el si caruia ii placea sa lupte. Si ca orice soldat dac care se respecta, avea o duzina de admiratoare. Intr-o zi, din intamplare 1 martie, Martisor se gandeste sa le faca tuturor admiratoarelor cate un cadou micut, pentru simplul motiv ca ii inviorau ziua. Se duce omul nostru dimineata devreme in mina, de acolo ia niste minereu de argint. In cateva ore erau gata cele douasprezece inele de argint pentru admiratoare. Pe la pranz, Martisor le cheama pe fete si mandru, le daruieste inelele, fiecare legat cu un snur alb-rosu (i s-a parut o idee foarte originala). Admiratoarele s-au bucurat, mai nu s-au luat la bataie, fiecare spunea ca inelul ei este mai frumos. Cand a venit vremea sa-si probeze cadourile, surpriza: unora le erau prea mari inelele, altora le erau prea mici. Si fetele au fost triste si-au bocit si-au tot bocit, vroiau atat de mult sa arate lumii cadourile purtandu-le! S-au plans atat de mult, incat toata lumea a aflat de gestul lui Martisor si din ziua aceea, toti soldatii au inceput sa ofere cadouri femeilor cunoscute, de 1 martie. Sarbatoarea s-a numit Martisor .

Dar cele douasprezece admiratoare tot triste au ramas...

bijuterii din argint

Inel trifoi cu patru foi din argint

Cadou de Martisor

Din fericire, SilverZone.ro s-a gandit la barbatii moderni care ar putea face aceiasi greseala ca Martisor si le-a pus la dispozitie primul serviciu online de sortare a inelelor dupa marime, pentru ca de 1 martie ei sa poata oferi doamnelor cadoul perfect!

Inele de martisor

Echipa de programatori ai site-ului nostru a creat posibilitatea de a cauta inele disponibile in functie de marimea dorita. In sectiunea INELE DIN ARGINT poti sa alegi inelele disponibile pe SilverZone.ro .

Distreaza-te si cumpara online cadouri bijuterii din argint, inele din argint cadou de 1 martie. Spre exemplu: Cauti marimea 57, click pe 57 si vor aparea toate inelele disponibile pe SilverZone.ro cu marimea 57. Acum e mai simplu ca niciodata sa gasesti marimea dorita de inele. Bifeaza pe patratelul marimea dorita si vor aparea inele cu marimea dorita.

Bijuterii din argint de martisor

De martisor poti sa oferi cadouri bijuterii din argint mici. Pandantive de martisor sau cercei de martisor sunt o alegere excelenta daca le comanzi online si vin rapid prin curier.

bijuterii argint

Cercei mici din argint cu marcasite

Bratari de martisor

Sunt domnisoare care prefera sa poarte multe bratari de martisor. Alege cadou bratari de martisor handmade, bratari lucrate manual cu snur rosu decorate cu margele colorate sau pandantive mici din argint cu semnificatii, sau placute gravate din argint.

bijuterii martisor

Bratara din matase japoneza argintie cu pietre rosii

Alege aici mai multe bijuterii frumoase de Martisor >>

Alege o cutiuta frumoasa din catifea in forma de trandafir pentru bijuteria ta. 

cutie martisor

Cutiuta pentru inel in forma de trandafir rosu

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord