AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri de Paste

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cadourile de paste nu trebuie sa lipseasca din planul tau pentru aceasta sarbatoare.

Dupa cum bine stiti de Sfintele Sarbatori de Pasti exista si o traditie, care este cu greu incalcata de credinciosi. Aceasta traditie consta in primirea si daruirea de lucruri noi ce trebuie purtate in prima zi de Paste. Asa cum ne-am obisnuit inca din copilarie, vestitul iepuras este cel care ne aduce cadourile mult asteptate. Cu pasi repezi se aproprie Pastele si toata lumea este prinsa in a face cumparaturi pentru aceasta mare sarbatoare. De Paste faci cumparaturi pentru masa festiva si aranjarea decoratiunilor in casa si binenteles ouale rosii si cozonacul. Foarte important este sa nu uitam de cumpararea cadourilor celor dragi, ce paste ar fi fara cadouri primite de la persoanele apropiate.

Odata cu trecerea timpului, omul evolueaza, iar odata cu acesta evolueaza si placerea, rafinamentul si simtul vestimentar. Iepurasul trebuie sa iasa din rutina ce a pus stapanire pe el de atata timp, si trebuie sa inceapa sa aduca si alte cadouri mai scumpe. Cadouri bijuterii de paste. Bijuterii din argint cadou de la iepuras. De aceea SilverZone va ofera atat voua cat si iepurasului, o gama larga de Bijuterii din Argint si Bijuterii Placate cu Aur ce pot fi ideale pentru cadoul de Pasti. Cercei din argint placat cu aur in forma de cruce, sunt la mare cautare in ultima perioada. Nu rata ocazia, trebuie sa ai perechea de cercei cruce in cutiuta de bijuterii.

bijuterii aur

Cercei cruce din argint placat cu aur

Pentru ca bijuteriile sunt piesele de rezistenta ale oricarei tinute, frumusetea umana va avea intotdeauna nevoie de accesorii, de bijuterii din argint care s-o sporeasca, sa atenueze lipsurile, sa evidentieze anumite calitati si sa scoata in evidenta frumusetea.

Un cadou deosebit, pentru o doamna deosebita poate fi un pandantiv cu pietre semipretioase sau o cruciulita din argint cu pietre semipretioase. Aceste bijuterii sun unicat iar doamna sau domnisoara norocoasa care va primi cadou o asemenea bijuterii se va indragosti instant de acest accesoriu. Pandantiv din argint cu marcasite si smarald este lucrat minutios pentru a putea oferii emotii iesite din comun.

bijuterii argint

Pandantiv cruce din argint cu smarald si marcasite

O bijuterie frumoasa, pentru o domnisoara speciala: cercei din argint fluturas cu marcasite, un cadou frumos care poate fi oferit de Paste unei domnisoare care adora fluturasii. Toate bijuteriile sunt lucrate cu atentie pentru a va bucura pe voi. Ofera bijuterii cadou de Paste, iepurasul trebuie sa vina insotit cu cadouri deosebite pentru persoanele dragi.

bijuterii argint

Cercei fluture din argint cu marcasite

O bijuterie cadou surpriza pentru un domn este o bratara barbateasca. De Paste si barbatii primesc cadouri, asadar sa nu uitam de ei. Este mai simplu sa oferi cadouri unui barbat. De Paste poti sa ii cumperi bijuterii din argint, daca persoana de sex masculin poarta bijuterii barbatesti, poate fi o bratara din cauciuc si argint, o cruce pandantiv din argint, sau un inel masiv barbatesc si de ce nu cercei din argint veriga simpla sau cu cruce. Este la moda ca barbatii sa poaste cercei cruce din argint.

bijuterii din argint

Bratara din cauciuc si argint

O bijuterie cadou pentru un copil. De Sfintele Paste cei care se bucura si profita de aceasta sarbatoare sunt copii. Toti copii de Paste isi asteapta iepurasul cu o multime de cadouri. Cadourile ideale pentru copii sunt cruciulitele din argint, pandantive sau cercei in forma de iepuras. Poti forma un set din argint cu cercei iepuras si pandantiv din argint iepuras si inel iepuras din argint.

bijuterii argint

Cercei iepurasi din argint

Vezi aici mai multe CADOURI BIJUTERII DE PASTE. Pe silverzone.ro gasesti bijuterii pentru toate evenimentele speciale din viata ta. Bijuterii de zi, bijuterii de seara, bijuterii handmade, bijuterii pentru copii, bijuterii pentru barbati, bijuterii de ocazie si o gama variata de bijuterii de colectie.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord