AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu zirconiu

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile din argint cu zirconu sunt printre cele mai cautate de catre femei.

Care sunt bijuteriile cu zirconiu?

Zirconiul se monteaza in aur si in argint si reprezinta piatra transparenta mare de diverse forme, uneori montata alaturi de alte zirconii rotunde mici transparente. Pietrele de cubic zirconia sunt montate de catre bijutier una cate una cu multa meticulozitate. Unele pietre de zirconiu sunt atat de mici si fine, incat se aseamana cu niste granule de zahar. Bijuteriile din argint cu zirconiu sunt ca o dulce ispita pentru femei.

bijuterii argint zirconiu

Set de bijuterii din argint cu zirconiu vernil si transparent: cercei si pandantiv

Zirconiul, denumit si Piatra de cubic zirconia sau zircon este forma cristalina cubica a dioxidului de zirconiu(ZrO2). Sintetizat, acest material este greu, optic perfect, si, de obicei incolor, dar poate fi obtinut intr-o varietate larga de culori. Zirconiul (cubic zirconia) nu trebuie sa fie confundat cu zircon care este un silicat de zirconiu(ZrSiO4).

Datorita pretului scazut, durabilitatii si al asemanarii vizuale cu diamantul, zirconiul (cubic zirconia) sintetic a ramas cel mai important concurent al diamantului, din punct de vedere economic, inca din 1976. Asa cum si numele impune, zirconiu (cubic zirconia) este un cristal izometric, ca si diamantul, fiind un foarte important atribut a ceea ce poate fi un simulant al unui diamant veritabil. Exista cateva cai in a descoperi deosebirile dintre zirconiu si diamant, unele observabile doar cu ajutorul microscopului sau a lupei, cum ar fi:

- Dispersia

- Duritatea: zirconiu (cubic zirconia) are de la 8.5 la 9.0 pe scara duritatii, in comparatie cu diamantul care are 10, pe aceeasi scara.

- Greutatea specifica: un cristal de zirconiu (cubic zirconia) este mai greu in comparatie cu un diamant de aceeasi marime.

- Defecte: productia de zirconiu (cubic zirconia) este aproximativ fara defecte in timp ce diamantele au anumite defecte cauzate de anumiti factori cum ar fi o ramasita a cristalului original din care a fost prelucrat.

- Indexul de refractie: zirconiu (cubic zirconia) are indexul de refractie de 2.176 pe cand diamantul de 2.417.

- Taietura : Sub o atenta verificare cu o lupa, formele fatetelor anumitor pietre de zirconiu (cubic zirconia) sunt diferite de cele ale diamantelor.

- Culoarea : doar cele mai rare diamante sunt cu adevarat incolore, majoritatea avand o tenta galbuie. Zirconiul (cubic zirconia) poate fi in totalitate incolor.

bijuterii argint

Colier din argint cu cubic zirconia

Bijuteriile din argint cu zirconiu sunt ideale pentru a fi purtate la tinute elegante de petrecere. Bratara cu zirconiu te va face sa stralucesti si iti va transforma tinuta intr-o aparitie de efect.

bijuterii argint zirconiu

Bratara din argint marcat 925 cu pietre de cubic zirconia

Piatra de cubic zirconia poate fi transparenta - zirconiu alb, dar poate avea si alte culori: zirconiu rosu, zirconia verde, zirconia albastru.

bijuterii argint zirconiu

Cercei din argint si cubic zirconia albastru

O persoana sensibila, delicata si romantica va alege bijuterii din argint cu zirconiu in nuante pale: zirconiu bleu, zirconiu vernil, zirconiu roz. Poarta culorile care te fac fericita.

bijuterii argint zirconiu

Cercei din argint cu pietricele albe si roz

Inelele din argint cu zirconiu sunt frumoase si delicate, potrivite pentru orice moment al zilei, in orice anotimp, chiar si iarna cand porti manusi. Cumpara bijuterii online daca ai dorinta irezistibila de a le avea. Nu este cazul sa iti faci griji daca iti cade o pietricica, pentru ca orice bijutier iti poate oferi serviciul de inlocuire a pietrei la un pret modic.

bijuterii argint zirconiu

Inel ajustabil din argint cu pietre de zirconiu transparent

Cumpara bijuteriii din argint cu zirconiu, le vei iubi chiar si peste cativa ani.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord