AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei din argint: tipuri de inchizatori

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cercei argint sunt unele din cuvinte pe care le tastam ori de cate ori cautam sa cumparam din magazinele online de bijuterii. Cum cerceii din argint au devenit indispensabili pentru noi, cu trecerea timpului, accentuandu-ne personalitatea si dand o nota aparte stilului nostru, e greu sa stam departe de noutatile in materie de cercei din argint pe care SilverZone.ro le propune: discreti si delicati, cercei mici, cercei lungi, cercei mari supradimensionati, sau cercei cu pietre bogat ornamentati, cercei veriga, pe toti tii doresti in caseta de bijuterii. Indiferent de momentul zilei, cerceii din metale pretioase pot fi asortati diferitelor tinute pe care le alegem. Cercei din argint iti dau o continua portie de energie si de incredere in sine. 

cercei argint veriga

Cercei veriga simpla lata din argint

Shopping-ul online este alternativa perfecta la cautarile obositoare prin magazine pentru femeia moderna, iar SilverZone.ro are solutia salvatoare pentru a gasi cercei din argint potriviti! Faptul ca noi, femeile purtam cercei din argint nu mai este o surpriza, ne place sa iesim in evidenta prin alegerile reusite si frumusetea bijuteriilor purtate. Cu siguranta iti pui in evidenta feminitatea si eleganta cu o pereche de cercei potriviti stilului vestimentar. Cand vrei sa achizitionezi o pereche de cercei te gandesti in primul rand pentru ce eveniment ai nevoie, apoi ce culoare sau ce aspect, forma sau inchizatoarea iti este potrivita. Tu stii cate tipuri de inchizatori se regasesc la cercei? In acest articol iti vom dezvalui tipurile de inchizatori la cercei. Inchizatoare cu surub, cercei inchizatoare englezeasca, cercei inchizatoare cu tortita fixa, cercei inchizatoare clips, cercei inchizatoare furca, cercei inchizatoare frantuzeasca, cercei inchizatoare omega. Fiecare dintre noi prefera o inchizatoare anume.

cercei argint lungi

Cercei lantisor din argint

Tu ce tip de inchizatoare preferi?

Cercei inchizatoare cu surub.

Se considera cel mai favorit tip de inchizatoare cel cu surub pentru ca cercelul adera fix pe lob. Surubul mai este numit si fluturas. Datorita designului, se foloseste la orice model de cercei, fie cercei mici fie cercei mari din argint. Perechea de cercei prezentata este in forma de frunza, are inchizatoere cu surub, ei se aseaza foarte frumos pe lobul urechii, tija este atasata in partea de sus a modelului, prinderea tijei in lobul urechii se face cu asa numitul fluturas din argint, sau prindere detasata care este din argint. Acest tip de inchizatoare cu surub la cercei din argint nu poate lipsi din cutiuta de bijuterii. Cerceii cu surub vor fi mereu la moda atat pentru doamne si domnisoare cat si pentru copii

bijuterii din argint

Cercei dubli din argint decorati cu cubic zirconia

Inchizatoare tortita 

Tortite se mai numesc Carlige Africane sau agatatori.

Tipul de inchizatoare din argint agatatoare sau tortita se foloseste in special la cercei lungi din argint. Avantajul acestui model este faptul ca agati cerceii rapid pe lobul urechii. Daca vrei, poti sa presezi usor cu degetele pentru a strange carligul sa adere mai strans la lob. La acest model este indicat sa ii dai jos de la ureche inainte de culcare. Acest tip de inchizatoare se foloseste in special la bijuterii care atarna, cercei din argint lungi, cercei din argint candelabru. Inchizatoarea tortita inainte era folosita doar la bijuterii gablonturi, dar in ultima perioada le poti gasi la modele de cercei din argint, bijuterii placate cu aur sau alte metale.

bijuterii argint

Cercei din argint lungi

Cercei cu inchizatoare englezeasca asa numita Latch back.

Inchizatoarea este aproape invizibila, un aspect important este ca nu influenteaza forma cerceilor sau aspectul modelului, insa poate influenta cum cade modelul pe lobul fiecarei persoane. Modelul poate sa cada in fata daca este o perla mare sau un ornament decorat cu pietre mari. Cu toate acestea, inchizatorile englezesti la cercei din argint si cercei din aur sunt foarte apreciate de femei datorita elegantei si unele doamne o numesc inchizatoare sigura. La capatul tijei se afla un santulet de care vine prinsa a doua parte mobila cu orificiu a cercelului. Poza de mai jos ilustreaza o inchizatoare englezeasca la o pereche de cercei din argint cu pietreicele. Tipul acesta de inchizatoare englezeasca se regaseste la cercei lungi, cercei mici pentru copii. Cumpara cercei din argint cu inchizatoare englezeasca, una din cele mai sigure inchizatori.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu pietricele albe

Cercei inchizatoare Lever back.

Se spune ca este cea mai eleganta inchizatoare si este cel mai folosit model de inchizatoare la cercei. Aceasta inchizatoare este folosita la cercei cu pietre pretioase, cercei lungi, cercei deosebiti din argint. Orice femeie are in cutiuta de bijuterii o asemenea inchizatoare la cercei. Modul de prindere la acest tip de inchizatoare este un carlig care vine introdus pe lobul urechii, si pentru a prevenii caderea este inchis cu un clips mecanic. Romanii mai numesc inchizatoarea Lever back si inchizatoare frantuzeasca.

bijuterii argint

Cercei cu inchizatoare frantuzeasca din argint si cubic zirconia

Cercei rotunzi, prindere in tub.

Tija este introdusa in tubul opus, aceasta inchizatoare este specifica pentru cercei rotunzi mari sau mici, special pentru copii sau pentru verigi pentru adulti. Alege cerceii rotunzi din argint in dimensiuni diferite de la 12 mm diametru cu aspect de pirs, potriviti si pentru a doua gaura sau ca cercei pentru barbati, pana la diametru mare. Cercei rotunzi pentru copii din argint si cercei rotunzi foarte mari cu diametru de 90 cm pentru domnisoare si doamne.

bijuterii argint

Cercei model veriga rasucita argint

Inchizatoare tip furca

Unele modele de cercei rotunzi au o bara mobila care intra intr-o furca mica in forma de V.

bijuterii argint online

Cercei argint in filigran model floare stilizata

Inchizatoare tip omega.

Acest tip de inchizatoare este mai putin cunoscuta. Tija este introdusa in lobul urechii si apoi prinsa cu un clipul. Acest tip de inchizatoare este sigur deoarece nu permite caderea din lobul urechii. Inchizatoarea omega este potrivita pentru cercei masivi pentru ca ornamentul cu pietre adera frumos pe lobul urechii si nu se inclina in jos ca la inchizatoarea englezeasca. Atunci cand vrei sa faci cadou cercei din argint, pentru a nu da gresi in privinta nuantei de la pietre, alege sa cumperi cercei din argint simplu sau cercei din argint cu pietre transparente. Poti alege cercei mici sau cercei mari in functie de preferinte.

cercei argint inchizatoare omega

Cercei din argint model floricica si cubic zirconia

Cercei inchizatoare clips.

Acest tip de inchizatoare este potrivit pentru doamnele si domnisoarele care nu au gaura in lobul urechii. Modelul de mai jos il poti asorta la o tinuta office.

cercei argint inchizatoare clips

Cercei clips din argint

Care este avantajul cerceiilor simpli, fara pietre, argint simplu? Cerceii fara pietre te scot din dificultate atunci cand porti bluze cu imprimeuri colorate, imprimeuri cu flori, sau alte imprimeuri la care nu poti adauga orice bijuterie deoarece risti sa ai o aparitie prea incarcata.

Gasesti pe www.silverzone.ro cercei in forma de frunza, cercei model cerc, cercei lungi cu bare, cercei lungi cu lantisoare si benzi spirala, cercei pisica, cercei triunghi, cercei in forma de calut, cercei etnici rotunzi, cercei din argint orientali, cercei creole, cercei verigi din argint, cercei dubli cu bobite din argint, cercei model sfere din argint, cercei moderni.

Vezi aici toti cerceii din argint disponibili la SilverZone.ro.

Poarta zilnic cercei din argint, pot fi din argint simpli sau cu pietre, dupa gustul tau. Cerceii din argint potriviti pentru tine sunt cei de care te-ai indragostit la prima vedere.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord