AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

10 Bijuterii din argint cadou de Craciun

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

10 bjuterii din argint cadou de Craciun, este tema despre care vom discuta in articolul de azi. Craciunul este o sarbatoare importanta in orice familie, membrii se pregatesc cu bunataturi pe care sa le aseze pe masa si sa se bucure de o cina in familie. Sarbatoarea Craciunului este una magica, impodobirea bradului, colindele sunt doar cateva din momentele speciale. Cel mai asteptat moment este deschiderea cadourilor care se gasesc sub brad, este un moment care ii face foarte fericiti pe oameni. Orice cadou, oricat de mic, este o bucurie. Sfaturile despre cum si ce bijuterii cadouri de Craciun sa oferi in ziua magica cu siguranta vor fi de ajutor.

De unde sa cumpar bijuterii? In prezent oamenii prefera magazinele online pentru a face comenzi. Metoda este una foarte simpla, plasezi comanda si in 48 ore o ai acasa. Ce cadou sa aleg? Cand vine vorba de alegerea unui cadou pretios pentru o persoana importanta din viata ta trebuie sa te gandesti foarte bine ce sa alegi. Barbatii aleg sa ofere femeilor cadouri bijuterii deoarece sunt amintiri nemuritoare care raman pentru o viata intreaga. O pereche de cercei cu pietre naturale semipretioase ametist reprezinta alegerea ideala pentru mama. Ea isi va aminti cu mult drag de copilul ei cand ii va purta.

bijuterii cu frunza

Cercei din argint model floare cu ametist verde si mov

Daca doresti sa ii oferi persoanei iubite din viata ta o bijuterie care inspira dragostea pe care i-o porti, un inel din argint cu safir albastru este o alegere excelenta.

bijuterii cu frunza

Inel din argint 925 cu aspect de aur alb cu piatra de culoare safir albastru 

O bratara din argint cu simbolul trifoiului cu patru foi o va face fericita pe o doamna sau domnisoara. Persoana care va primi in dar o astfel de bijuterie, va fi protejata de energiile negative.

bijuterii cu frunza

Bratara ajustabila din argint cu trifoi cu patru foi din sidef

Un pandantiv cu pietre semipretioase in forma de floare, este un cadou pe care il poti oferi fiicei tale dragi. Prin purtarea pandantului se va simti plina de viata si energie pozitiva datorita pietrelor colorate.

bijuterii din argint

Pandantiv floare din argint cu pietre semipretioase.

Datorita liniilor fine cu care este lucrata perechea de cercei in forma de stele decorate cu pietre stralucitoare, persoana care ii va purta va atrage toate privirile.

stele din argint

Cercei din argint model stele cu pietre

Un set din argint cu pietre albastre este cadoul ideal pe care il poti oferi sotiei tale. Poate alege sa asorteze deosebitul set la o rochie de seara. Va simti cat de mult o iubesti.

bijuterii din argint

Set din argint si cubic zirconia albastru

Perlele nu se demodeaza nicioadata. Un colier din argint cu perle naturale si floare decorata cu pietre este un dar deosebit. Cu siguranta ea se va mandri cu modelul de colier frumos finisat.

colier cu perle

Colier din argint model floare si perle de cultura

Fiind luna de iarna in care cad fulgii de nea poti alege un cadou cu totul inedit, un set format din cercei si pandantiv in forma de fulg de zapada. Orice femeie vrea sa straluceasca la petrecerile de iarna. Cine va primi o asa bijuterie de iarna cu siguranta isi va aminti de tine la fiecare Craciun si la caderea primilor fulgi de nea.

bijuterii fulg zapada

Set din argint: cercei si pandantiv fulg de zapada

O bratara cu pietre verzi este un cadou deosebit de oferit. Pietrele semipretioase frumos montate vor scoate in evidenta tinuta de seara pe care persoana va alege sa o poarte in seara de Craciun.

bijuterii din argint

Bratara din argint cu aventurin verde 

Un cadou care o va bucura foarte mult pe o persoana draga din viata ta, este setul format din lantisor si 6 pandantive. In functie de tinuta isi poate alege una din cele 5 pietre semipretioase: topaz bleu, granat si ametist.

bijuterii din argint

Set format din lantisor cu 6 pandantive din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Este greu sa multumesti femeile din viata ta, dar cu siguranta nu vei da gres daca vei alege sa oferi bijuterii din argint cadou de Craciun

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord