AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Primavara asta bratarile colorate sunt la mare cautare

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cuvantul potrivit in aceasta primavara este „culoare”, iar bratarile colorate se aseaza bine indiferent daca incheietura mainii tale este subtire sau groasa, trebuie doar sa alegi marimea potrivita. Fie ca vorbim de cele din metal, de cele late, de cele impletite, de cele cu pietre sau cu tot felul de desene si modele, bratarile colorate sunt un must al primaverii. Aceste bratari inveselesc orice tinuta, iti aduc un aer fresh, tineresc, si te pot insoti oriunde, fie ca mergi la job, la o plimbare in parc, in club sau la intalnirea cu cea mai buna prietena. Vei vedea ca ai "fantezie" pe mainile tale.

bijuterii handmade

Bratara din sfoara cerata cu pietre colorate

Poti combina mai multe stiluri de bratari, insa ai grija sa nu fii prea incarcata. Poti pune o bratara lata, din material textil intr-o nuanta galbena sau albastruie, alaturi de alte doua bratari mai subtiri.

bijuterii handmade

Bratara din snur galben cu pietre colorate

Poti purta chiar si un ceas pe aceeasi mana. Bratarile cu imprimeuri sunt si ele in topul preferintelor. Poti purta si bratari finute, in nuante de rosu, galben, albastru, gri. Galbenul cu mov, este combinatia perfecta, cat despre bratarile Shamballa, acestea dau un aer sofisticat tinutei, mai ales daca asortezi unui tricou gri o bratara cu piatra roz. Va puteti impodobi incheietura mainii cu bratari din mai multe texturi, piele cu tinte sau bratari impletite subtiri. Cand vorbim despre bratari, nu numai materialul din care sunt facute conteaza, dar si modul de purtare. Varsta trebuie si ea luata in calcul. Totul este sa iti dai frau liber imaginatiei si sa combini stilurile in mod indraznet.

bijuterii handmade

Bratara fixa cu pietre si margele

Poti renunta la restul accesoriilor atunci cand alegi sa porti mai multe bratari. Incheietura mainii tale va arata mult mai bine daca vei purta bratarile potrivite la timpul potrivit. Daca esti genul acela de persoana care crede in piatra norocoasa a fiecarei zodii, nu te sfii sa porti bratarile cu piatra reprezentativa. In concluzie primavara asta indrazneste sa-ti colorezi incheieturile mainilor!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Primavara asta bratarile colorate sunt la mare cautare
Irina2014-03-22 16:54:25

Foarte frumoase sunt bratarile... Felicitari!

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord