AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Semipretioase si culori de vara II

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Dupa cum v-am spus, saptamana aceasta in articol vei descoperi alte tendinte in materie de semipretioase si culori purtate aceasta vara. Lasa-te inspirata de culorile verii cand alegi bijuteriile, anul acesta: nuante delicate de violet, portocaliu, roz sau turcoaz, puse in evidenta de un cadru inchis la culoare. Mai mult, combinatia acestor patru nuante este o alegere pe cat de indrazneata, pe atat de reusita, exact ca un buchet bogat cu flori de vara.

Iata cateva propuneri, pe care SilverZone.ro le are pentru ca tu sa arati splendid in fiecare moment.

Chihlimbarul

Chihlimbarul, o forma de rasina de conifere fosilizata de-a lungul a cateva sute de mii de ani, este una dintre preferatele de anul acesta. Incluziunile ii confera pietrei o culoare albastruie sau verzuie, acestea fiind exemplare rare si scumpe. Cand vine vorba de chihlimbar, de remarcat faptul ca s-a bucurat de un succes mare si pe covorul rosu din Romania. Una dintre operele de arta cele mai valoroase din istorie executate cu aceasta piatra pretioasa este „Salonul de chihlimbar”, ale carui decoratiuni din chihlimbar au fost facute cadou in anul 1716 de regele Prusiei Frederic Wilhelm I, tarului Rusiei Petru cel Mare.


Cercei din argint cu chihlimbar

Turcoazul este o piatra naturala destul de rara si este una dintre recomandarile acestui sezon. In diferite forme si dimensiuni, bijuteriile realizeaza un adevarat spectacol unic prin culoarea unica a acestei pietre, indiferent ca este montata in aur alb sau galben. Nuanta de verde a turcoazului poti sa o asortezi cu aproape orice culoare. Culorile similare verdelui sunt albastru si galben, si se potrivesc de minune cu verde, daca nuantele nu sunt foarte intense. Fereste-te sa asortezi un accesoriu verde la o tinuta cu violet si portocaliu, acestea pot fi asortate numai cand nuantele de violet sunt indreptate spre albastru iar nuantele de portocaliu spre galben.


Bratara din sfoara cu turcoaz reconstruit

Piatra lunii

Este una dinte pietrele care a lipsit din colectiile de bijuterii ale ultimilor ani, dar care revine, in diverse nuante. Albul este o culoare usoara, de vara. Aceasta este „piatra noilor inceputuri”, fiind considerata in India, piatra sacra, aducatoare de noroc. Daca ti-ai creat un stil vestimentar conturat de accesorii si stii cat de importante sunt pentru a aduce farmec, eleganta si senzualitate aspectului tau, aceasta piatra cu siguranta iti creeaza o alura magica, fina, delicata de inocenta si lumina.


Cercei floare din argint cu piatra lunii si tanzanit

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord