AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Simbolistica broscutelor testoase

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Interesantele bijuterii cu broscuta testoasa sunt apreciate de catre persoanele care aleg bijuterii sacre.

Interpretarea simbolurilor animalelor este o modalitate de a te conecta cu natura si de a invata lectii de la celelalte creaturi, lectii pe care le poti aplica in viata personala. Persoanele care poarta brocute testoase pot avea parte de "siguranta si stabilitate". bijuteria cu broasca testoasa reprezinta protectie (retragerea in carapace fiind un mecanism uimitor de autoaparare) si longevitate. In plus, broscuta testoasa este asociata cu crearea, rabdarea, puterea, nevinovatia, rezistenta si intelepciunea. De asemenea, este bine sa porti broscute, ele aducandu-ti noroc. Poti sa porti aceste simboluri broscute testoase la cheile de la casa sau chiar ca bijuterii. Astfel, vei avea parte de mai multe accesorii frumoase si energii pozitive in jurul tau.

Daca vrei sa ai inspiratie intr-o anumita zi, sa fii sigura si sa ai parte de stabilitate, poti purta un pandantiv din argint cu broscuta testoasa. Culoarea acestui pandantiv sugereaza revitalizarea, curajul, creativitatea, intelepciunea si capteaza energiile pozitive. Astfel, prin imbinarea celor doua elemente, vei avea parte de o zi minunata si vei reusi sa imbini placutul cu utilul. Cu siguranta, acest pandantiv din argint cu broasca testoasa iti va scoate in evidenta trasaturile fetei, ochii, stilul si eleganta. Vei fi admirata de toata lumea.

broscute testoase bijuterii

Pandantiv din argint cu model broscuta testoasa decorat cu sidef din scoica

Daca ai o zi importanta in care ai de luat anumite decizii poti purta cercei din argint cu broscute testoase. Modelul broasca testoasa te va ajuta sa fii ferma si inteleapta. Acest animalut te va ajuta sa-ti concentrezi energia, sa reusesti sa analizezi situatia cu calm pentru a termina ziua cu zambetul pe buze.

broscute testoase bijuterii

Cercei broasca testoasa din argint

Esti o fire inerta? Poti purta un inel din argint cu broscuta testoasa cu pietre colorate. Culorile acestuia reprezinta linistite, calm, inspiratie si libertate. Cu acest mic accesoriu, vei arata minunat si te vei simti in siguranta. In plus, broasca testoasa ii va face pe cei din jur sa-ti remarce manichiura, forma degetelor, rafinamentul si stilul unic. Te vei simti apreciata si vei fi in largul tau.


Inel model broasca testoasa din argint cu marcasite

Vrei sa te simti frumoasa, sa iesi in evidenta si sa te remarce cei din jur? Poarta bijuterii din argint cu broscute testoase. Poti purta un o pereche de cercei din argint cu broscuta testoasa verde. Este o culoare intensa, reprezentand iubire, pasiune, frumusete si forta. Ii poti asorta la o rochita neagra sau chiar cu o camasa si pantaloni skinny. Astfel, vei fi eleganta si delicata. Cu siguranta vei primi complimente pentru stilul si tinuta ta interesanta.


Cercei broasca testoasa din argint cu piatra verde

Nu uita ca poti purta oricand bijuterii din argint cu broscute: iti vor aduce noroc, siguranta, intelepciune, creare, rabdare si putere.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord