AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii
Bijuterii si pietre pentru zodia gemeni

Bijuterii pentru zodie Gemeni sunt cele cu pietre semipretioase confectionate din metale nobile: aur si argint. Fiind un semn de aer, nativii zodiei gemeni mai intai gandesc si apoi actioneaza. Gemenii (21 mai - 21 iunie) sunt o zodie guvernata de mercur. Nativii gemeni sunt descrisi ca fiind persoane sensibile, vorbarete si inteligente. ,,A gandi” este verbul care ii reprezinta. Despre cei nascuti in zodia gemeni se spune ca reusesc sa se descurce in aproape orice situatie si sunt persoane care se adapteaza usor.

Pandantiv pentru gemeni

Gemenii iubesc simbolurile si adora bijuterii din argint. Alege cadou pentru gemeni un pandantiv pretios cu sidef natural, elemente din argint 925 si pietre stralucitoare de cubic zirconia.

bijuterii gemeni argint sifef natural

Pandantiv baiat si fata din argint cu sidef alb si zirconia transparent

Ce pietre naturale sunt benefice pentru gemeni?

Agat si sau opal sunt pietre semipretioase specifice zodiei gemeni avand rol protector asupra purtatorului oferindu-i stabilitatea de care are nevoie.

Colier pentru gemeni

Daca persoana iubita din viata ta este nascuta in zodia gemeni si vrei sa ii oferi un cadou cu totul special, ii poti oferi o bijuterie specifica zodiei, un colier cu pietre naturale de agat verde. Bijutierul a personalizat aceasta bijuterie pentru gemeni, combinand agatele slefuite multifatetat cate doua, urmate de cate o perluta naturala care simbolizeaza spiritualitatea si intelepciunea acumulata prin experienta.

bijuterii gemeni argint agat verde si perle naturale

Colier din argint cu agate verzi si perle de cultura

Inca din vremurile antice se stie ca agatul este una dintre cele mai vechi pietre semipretioase, care ofera o stare pozitiva, dragoste si invoca maturitate in luarea deciziilor.

Inel pentru gemeni

Daca vrei sa o surprinzi placut pe iubita ta ii poti oferi un frumos inel cu piatra semipretioasa agat, care se spune ca este un talisman norocos datorita pietrei semipretioase agat si prin purtarea acestuia va avea parte de bogatie, fericire si viata lunga.

Inel din argint cu agat verde oval

Inel din argint cu agat verde oval

Cercei din argint cu agat verde si cubic zirconia

Cercei din argint cu agat verde si cubic zirconia

Pentru a face cadoul si mai special poti completa langa acest inel si o frumoasa pereche de cercei cu agat verde. Prin purtarea acestora nativa gemeni va pune si mai mult accent pe creativitate si comunicare - acestea fiind doua din calitatile principale ale ei.

Zoidia Gemeni este protejata de agate, acvamarin si de opal.

Despre piatra semipretioasa opal, legenda spune ca in Evul Mediu era considerata o piatra care aducea mare noroc si ii ajuta pe puratori sa fie mai viteji si mai siguri pe ei. Un frumos pandantiv cu piatra semipretioasa opal poate fi cadoul ideal pentru nativa gemeni. Acesta ii va da o nota aparte si ii va creste inspiratia, imaginatia si increderea in sine.

Pandantiv din argint cu opal

Pandantiv din argint cu opal

Cercei din argint cu opal alb si cubic zirconia

Cercei din argint cu opal alb si cubic zirconia

Cercei din argint cu opal alb ii vor completa tinuta inedita pe care nativa gemeni o va avea de ziua ei. Prin purtarea acestora va avea parte de protectie, pace si o vor ajuta sa isi scoata la iveala intregul potential.

Gemenii au talent oratoric si etaleaza cu mandrie bijuterii pretioase deosebite atunci cand sunt in centrul atentiei. Femeile gemeni sunt interesate mai mult de cariera decat de gospodarie si prefera bijuterii mari si bijuterii elegante pentru tinuta de birou. Gemenii au dorinta permanenta de nou si prefera bijuterii noi la tinute mereu la moda.

Alege una din aceste frumoase bijuterii cu pietre semipretioase specifice zodiei gemeni, iar persoana iubita va fi incantata ca te-ai gandit sa ii oferi in dar o bijuterie din argint specifica zodie ei. Prin purtarea uneia din bijuteriile pentru gemeni nativa zodiei se va simti ocrotita si va avea parte de sanatate, fericire si intelegere cu persoanele din viata ei.

Bijuterii de purtat vara

Bijuterii de purtat vara sunt cele mai cautate. Odata cu venirea unui anotimp nou se scimba si vestimetatia. Bijuteriile de vara sunt viu colorate sau mari din scoica si sidef.

Ca in fiecare an, vara vine incarcata de energie reinnoita si cu toti ne dorim sa uitam de hainele groase. Fiind un anotimp cu vreme calda femeile pot fi mai indraznete si pot alege sa poarte bijuterii la tinute lejere de vara. Nu este nici o problema daca alegi in aceasta vara sa porti si tinute pe care le-ai avut anul trecut. Pentru a aduce ceva nou la tinutele de anul trecut poti alege sa porti diferite accesorii de exemplu esarfe, palarii sau bijuterii. Pentru a fi in rand cu moda din acest an noi iti oferim idei de bijuterii pe care sa le porti pentru a avea rezultatele dorite. Bijuteriile sunt preferate de doamne si domnisoare  ca accesorii de vara si ele completeza perfect tinutele. Bijuteriile cu scoica si sidef sunt alegerea perfecta pentru anotimpul de vara. Trebuie doar sa sti cum sa le asortezi. Una din variante este sa iti pui bluzita ta inflorata la care sa asortezi o pereche de cercei din sidef care sa ii de-a o nota aparte.

cercei sidef

Cercei din argint cu sidef alb

Daca munca ta este una de birou intr-o firma mare pe un post important poti alege sa porti bijuterii cu perle. Despre acestea se spune ca dau un aer de superioritate.

perle negre

Colier cu perle negre de cultura si si bila cu cristale

Inspirate dintr-o gama de idei pentru a alege bijuteriile potrivite. Acestea pot fi idei la care nu te-ai mai gandit inainte. In fiecare an apar modele noi de bijuetrii. Acestea le poti purta la tinute pentru evenimente, zile de nastere, cocktailuri etc. In primul rand, poarta ceea ce iti place – de exemplu o pereche de cercei o poti asorta foarte bine la o tinuta de seara.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu marcasite si sidef alb

Fii mai indrazneata in aceasta vara. Poarta bijuterii care sa te puna in evidenta. De exemplu poti purta la o geanta simpla neagra o brosa in forma de floare. O va face sa fie speciala. In moda s-au schimbat foarte multe lucruri incepand cu secolul 19. Au aparut bijuterii mai indraznete pe care doamnele si domnisoarele la vremea aceea nu le-ar fi purtat. In acest anotimp de vara indrazneste sa porti bijuterii viu colorate. Unii oameni de moda se gandesc si la bijuteriile pe care sa le asorteze la diferite modele de haine pe care urmeaza sa le scoata pe piata. Vara este anotimpul cel mai calduros din an. Acesta este momentul perfect pentru a purta rochii vaporoase la care sa adaugi bijuterii colorate. Este foarte important cand iesi din casa sa ai minim o bijuterie ca si accesoriu. Odata cu schimbarea anotimpului poti alege sa faci o curatenie si prin dulapul tau de haine.

O alta alegere poate fi sa porti bijuterii din scoica. Acestea le poti asorta foarte bine la o tinuta casual. De exemplu poti alege sa porti un colier cu floare din scoica la o pereche de blugi cu o camasa.

colier cu floare din  scoica

Colier din argint cu flori din scoica

Trebuie sa fi pregatita atata cu haine cat si cu accesorii deoarece vara este perioada cand se fac concediile si tu trebuie sa arati impecabil in diferite situatii. Noi iti recomandam sa porti in concediu rochii, fuste, sandale. Daca iti place sa porti blugi si adidasi ii prezentam o gama variata de bratari cu snur care se potrivesc foarte bine la aceasta tinuta.


Bratara din sfoara cerata cu pietre

In primul rand este bine sa te imbraci si sa iti alegi accesoriile cu care tu te simti bine in pielea ta, dar nu strica daca tii cont si de recomandarile noastre. Bijuterii de purtat vara sunt cele din materiale mai putin costisitoare: bijuterii handmade din sfoara cerata decorate cu pietre colorate, bijuterii din alama, bijuterii fantezie cu cristale. Vei avea o vara vesela daca vei purta bratari handmade, bratari cu pietre colorate, coliere cu pietre mari, inele fantezie, cercei mari si cercei handmade.

Bijuterii model flori pentru primavara
Reduceri Bijuterii

Bijuterii model flori pentru primavara cu pietre naturale sunt o interpretare unica a artei maestrilor bijuterii. Primavara aceasta alege sa oferi cadouri bijuterii in forma de flori.

Cadou bijuterii flori

Fermecati femeile dragi voua cu frumusetea bijuteriilor in forma de flori.

bijuterii floare argint chihlimbar

Bijuterii floare cu chihlimbar pandantiv din argint

Cumpara bijuterii flori

Florile, au devenit in ultima perioada modelul cel mai des cumparat in cazul bijuteriilor, marii creatori optand pentru aceste bijuterii datorita succesului acestora in randul doamnelor si domnisoarelor. 

bijuterii floare argint chihlimbar

Cercei floare din argint si cubic zirconia

Cercei flori din argint cadou

Adu primavara in sufletul tau daruind sau purtand modele deosebite de bijuterii din argint in forma de flori! SilverZone iti propune o colectie deosebita de bijuterii din argint menite sa grabesca venirea primaverii! O pereche de cercei din argint model floare cu sidef ii poti oferi cadou mamei tale ca simbol al primaverii.

bijuterii floare argint

Cercei argint 925 floare cu sidef alb

Cercei flori mici

Bijuterii model flori frumos lucrate le poti purta la petrecerile organizare in aer liber. Un model de cercei din argint model floare din scoica ii porti purta la un coc lejer.

bijuterii floare argint

Cercei mici din argint cu pietricica si floare din scoica

Bijuterii model flori pentru primavara

Bijuterii flori nemuritoare din metale pretioase le ai ca amintire pentru toata viata. Daca persoana iubita este o fire gingasa, cu suflet cald si energie pozitiva alege sa ii oferi cadou o pereche de cercei din argint model floare, bijuteriile cu flori simbolizand in mod traditional sentimente, stari sau idei.

Pandantiv din argint cu aspect mat model trandafir

Pandantiv din argint  model trandafir

Cercei model trandafir din argint cu finisaj mat

Cercei model trandafir din argint cu finisaj mat

Inel model trandafir din argint cu perla de cultura

Inel model trandafir din argint cu perla de cultura

Cadou inel floare

Transforma-ti aminitirile in opere de arta, de nepretuit si pastreaza-le vibrante pentru totdeauna. Primavara este anotimpul in care rasar primi ghiocei si inmuguresc pomii. Ofera-i cadou persoanei iubite un inel floare frumos lucrat de catre un bijutier iscusit.

bijuterii floare argint

Inel din argint model floare cu sidef

Prima zi de primavara vine cu ziua de 1 martie cand se ofera cadou martisoare si flori. Sunt persoane care aleg sa ofere cadou de martisor si de ziua mamei flori nemuritoare - bijuterii model floare sub forma de brose, pandantive, cercei si inele. 

bijuterii floare argint cu perla

Set din argint floare cu perla de cultura si zirconiu: cercei si pandantiv

Semnificatie floare

Dati farmec lumii in care traiti si inconjurati-va de simboluri menite sa va incante privirea. Bijuteriile in forma de floare sunt cea mai inspirata alegere cand vine vorba de a oferi cadouri persoanelor dragi! SilverZone.ro iti pune la dispozitie o gama variata cu diferite modele si forme de flori pentru o primavara speciala!

Cercei model floare din argint cu perla alba de cultura

Cercei model floare din argint cu perla alba 

Inel model floare din argint cu perla de cultura

Inel model floare din argint cu perla de cultura

Pandantiv mare argint model floare

Pandantiv mare argint model floare

Considerate de majoritatea designerilor extrem de elegante, bijuteriile in forma de floare sunt menite sa aduca o pata de eleganta tinutelor dumneavoastra intr-o maniera cat mai naturala. Flori nemurioare din metale pretioase pentru persoanele dragi din viata ta

bijuterii floare argint

Cercei din argint model Floare de Lotus

Cauti bijuterii flori cu livrare rapida? Comanda pe silverzone.ro si in 24-48 de ore coletul ajunge la tine cu bijuteriile alese de tine.

STILUL TAU DE CUCERITOARE IN PRIMAVARA

Stilul tau de cuceritoare de primavara este in sufletul tau, este in inima ta, chiar daca nu ai realizat inca. Descopera-ti adevarata personalitate in aceasta primavara si afla cum sa arati la fel de sexy in luna lui martisor ca intr-o zi insorita de vara!

Bijuterii aurii

Aurul este un metal nobil si arata bine la tinutele de primavara. Iata cateva idei de bijuterii aurii, bijuterii placate cu aur pe care le poti purta si la iesirile in natura si care au un pret mai avantajos decat bijuteriiile din aur. Poarta la o iesire in oras cu prietenele tale un colier lung din alama cu peridot. Cu siguranta vei atrage toate privirile cu o bijuterie deosebita.

bijuterii frumoase

Colier lung din alama cu peridot

Incalzeste atmosfera si creste-ti buna dispozitie savurand din plin cadouri ce ti le poti face la inceput de primavara. Fa-ti o lista de bijuterii care ti-ar putea revitaliza starea de spirit si scoate la iveala SILVER ZON A din tine. O bratara din argint cu trei floricele semnificative: sanatate, speranta si iubire iti vor completa perfect tinuta de birou.

bijuterii frumoase

Bratara din argint cu trei floricele

Bijuterii din argint pret

Silverzone promoveaza o noua puritate a liniilor, accentul fiind pus pe feminitate si creativitate prin intermediul bijuteriilor moderne, bijuterii din argint ce pot fi folosite atat la outfit-uri formale cat si casual. Odata cu venirea lunii Martisorului, Silverzone va ajuta sa faceti slalom printre preturi, iar preturile sunt accesibile tuturor.

Bijuterii cu pietre naturale semipretioase

Alege sa porti la o manichiura frumoasa un inel placat cu aur cu topaz si turcoaz albastru.

bijuterii frumoase

Inel cu topaz si turcoaz albastru placat cu aur

Primavara se poarta foarte mult bratarile. Atunci cand alegi sa iti cumperi tie bijuterii, alege o bratara placata cu aur cu inimioare si pietre colorate si pentru fetita ta. Mica ta printesa este o cuceritoare in devenire si cu siguaranta se va bucura ca imparti cu ea aceasta pasiune de a cumpara bijuterii.

bijuterii frumoase

Bratara pentru copii placata cu aur

Inel auriu

Daca iti plac bijuteriile din aur dar bugetul tau este unul restrans alege bijuteriile din alama sau placate cu aur. Gasesti multe modele de inele placate cu aur si pietre colorate. Poarta la tinuta ta zilnica un inel din alama placat cu aur si pietre semipretioase frumos montate de un bijutier iscusit.

bijuterii placate cu aur

Inel din alama placat cu aur cu pietre semipretioase

Cauta cadou bijuterii pentru tine

Asadar...DE CE SA NU PROFITI de moment si sa iti faci un cadou pe masura, cu promisiunea ca iti vei redefini colectia de bijuterii cu o noua achizitie. Silverzone iti sta aproape si ofera o gama variata de bijuterii pentru toate varstele, gusturile si tipurile. 

Colier pentru copii

Colierele placate cu aur sunt foarte frumoase. Cand iti iei tie un colier placat cu aur, alege si pentru o fetita din familia ta un colier placat cu aur cu gargarita si floricica. 

bijuterii placate cu aur

Colier scurt placat cu aur cu gargarita

Bijuterii din argint de primavara

Fiecare bijuterie din argint are povestea ei. Astfel, Sarutul lui Martisor va poate transmite toata caldura si dragostea cu care aceste bijuterii sunt faurite pentru a fi transmise mai departe sub forma unui cadou, prin intermediul nostru. Un colier placat cu aur cu pietre semipretioase il poti purta la tinutele tale de zi cu zi. Daca il cumperi pentru tine, poate il va purta si fiica ta, si nepotica ta.

bijuterii placate cu aur

Colier din alama placat cu aur trifoi cu patru foi

Bijuterii placate cu aur nemuritoare

Bijuteriile placate cu aur cu pietre semipretioase sunt irezistibile. Farmecul cerceilor de mai jos, este ca au 4 perechi de pietre semipretioasea care pot fi schimbate zilnic in functei de tinutele tale preferate. 

bijuterii placate cu aur

Cercei placati cu aur si 4 pandantive cu piatra semipretioasa.

Bijuterii seducatoare

In perioada de primarava - vara alege sa porti bijuterii placate cu aur cu pietre colorate. Datorita culorilor vesele vei avea o stare de spirit foarte buna. Un strop de culoare trebuie sa existe in viata oricui. Bijuteriile cu pietre naturale te cuceresc de la prima vedere. 

Bijuterii cadou pentru Sfintii Mihail si Gavril

Bijuterii cadou pentru Sfintii Mihail si Gavril gasesti in multe modele deosebite de cercei, bratari, pandantive, coliere si inele din argint simplu sau cu pietre semipretioase. In cea de a opta zi a lunii noiembrie se sarbatoresc Sfintii Mihail si Gavril. Este o sarbatoare calendaristica foarte importanta. Numele Mihail provine din ebraica iar numele de Gavril este o varianta a numelui Gabriel si ambele simbolizeaza putere si intelegere.

Cu ocazia sarbatorii religioase, alege sa oferi cadou unei femei care poarta numele de Mihaela sau Gabriela, o frumoasa bratara cu perle de cultura si pandantiv cruciulita din argint.

bijuterii argint

Bratara cu perle de cultura si pandantiv cruciulita din argint

In aceasta zi de sarbatoarea cand sunt foarte multi care isi serbeaza onomastica trebuie sa te pregatesti cu cadouri pentru persoanele din viata ta care poarta unul din aceste prenume. Se spune ca gestul conteaza si pentru o doamna sau domnisoara ar fi de ajuns sa ii ofei o floare sau o cutie de ciocolata si unui domn o sticla de vin sau sampanie insa poti sa impresioanezi placut oferindu-le cadou bijuterii. Daca persoana iubita poarta numele de Mihaela sau Gabriela alege sa ii oferi un cadou cu totul inedit: un inel din argint cu simbolul iubirii eterne care semnifica legatura stransa intre doua suflete pereche. Cu siguranta se va bucura foarte mult.

bijuterii argint

Inel dragoste eterna din argint

Despre fluture se spune ca este simbolul sufletului, schimbarii, sperantei, vietii si unor noi inceputuri in anumite traditii. Ofera cadou un pandantiv din argint cu pietre semipretioase. Detaliile si formele unei bijuterii cu fluturi creeza atractie si au un efect iluminant asupra purtatoarei.

bijuterii argint

Pandantiv fluturas din argint cu pietre semipretioase

Daca mai ai putin timp la dispozitie si vrei sa daruiesti un cadou special pentru doamne si domnisoare alege bijuterii cu flori nemuritoare iar pentru domni bijuterii gravate sau cruciulite. Un pandantiv din argint si cubic zirconia in forma de floare o va face extrem de fericita pe Gabriela.

bijuterii argint

Pandantiv floare din argint si cubic zirconia

Mihaela va fi fericita sa primeasaca in dar un frumoas colier cu pandantiv cruciulita. Acest accesoriu il poate purta zilnic si se asorteaza foarte bine la o tinuta casual.

bijuterii argint

Cruciulita colier din argint

Daca vrei sa o impresionezi pe o sarbatorita ce poarta numele de Gabriela, alege sa ii oferi o pereche de cercei opal roz. Culoarea cerceilor ii va pune in valoare trasaturile frumoase ale fetei.

bijuterii argint

Cercei din argint cu opal roz

Daca prietenul tau cel mai bun poarta numele de Mihai, alege sa ii oferi un pandantiv din argint 925 model cruce. O sa fie ferit de energiile negative.

bijuterii argint

Pandantiv cruce din argint

Un pandantiv din argint gravat, este o bijuterie deosebita pe care o poti oferi cadou unei persoane care poarta numele Gabriel. Acest pandativ il poate purta la tinuta lui zilnica si are si rol protector.

bijuterii argint

Pandantiv din argint Life is Good

Fiind o zi speciala pentru cei care poarta numele de Mihail si Gavril nu uita sa le aduci zambetul pe buze oferindu-le cadou o bijuterie pretioasa din argint.

Alege sa oferi cadouri bijuterii confectionate din metal pretios si cu siguranta vei face pe cineva fericit.

Ce bijuterii se poarta in aceasta toamna
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile de toamna sunt de culoare, maro, rosie, caramizie si inveselesc orice tinuta de birou. Alege sa porti toamna bijuterii decorate cu chihlimbar. Toamna se poarta auriu stralucitor si bronz. Toate anotimpurile sunt frumoase si au specificul lor.

Vrei sa fi la curent cu trendurile anului si mai ales cu ce culori si accesorii se poarta in fiecare anotimp din an? Toamna revenim la serviciu si la studii si admiram pe geam frunzele copacilor care devin din verde galbui de culoarea aurie. Bijuteriile cu pietre de jasp oliv sau carneol caramiziu se potrivesc atat la o bluza alba cat si la o bluza neagra tip maleta.

bijuterii de toamna

Colier verde cu jasp, agate, perle de cultura

Ca sa fii in pas cu trendul de toamna poarta bijuterii sub forma de pom, ramura sau frunza.

.

bijuterii de toamna

Cercei ram cu frunze din argint cu marcasite si perla

Bijuteriile cu perla sunt elegante de aceea se potrivesc foarte bine la o tinuta de seara. Poti alege sa porti o pereche de cercei cu perle si frunze din argint pentru a da o nota speciala tinutei tale.

bijuterii de toamna

Cercei frunze din argint cu aspect de aur alb cu perle albe si negre

Daca vrei sa fi atragatoare si vrei sa iti impresionezi persoana iubita alege sa porti bijuterii cu perle. Cele doua perle ale acestuia simbolizand iubirea care va uneste.

Daca trebuie sa oferi un cadou sau vrei bijuterii de toamna pentru tine poti alege modele in forma de ramura, frunze, pom, picatura. Un inel cu frunze decorat cu pietre semipretioase albastre poate fi o alegere foarte buna. Culoarea acestuia te va face sa gandesti pozitiv si sa fi intelegatoare cu cei din jur.

bijuterii de toamna

Inel din argint cu topaz albastru

Alege sa porti un pandantiv frumos in forma de copacul vietii decorat cu coral rosu sau cu chihlimbar intr-o zi speciala din viata ta. Fiecare din acestea avand cate o semnificatie - sanatate, fericire, iubire, noroc si daruire. Despre copacul vietii se spune ca reprezinta calitati precum - intelepciune, putere, protectie si frumusete de aceea se zice ca este foarte bine sa porti o bijuterie cu acest simbol special cum ar fi un pandantiv.

bijuterii de toamna

Pandantiv copacul vietii din argint si piatra rosie

Alege sa oferi in dar o pereche de cercei cu copacul vietii. Persoana care ii va purta va fi ferita de energiile negative si va avea parte de armonie in familie.

Daca urmeaza sa prezinti un proiect si esti o fire mai emotiva alege sa porti o pereche de cercei cu copacul vietii. Se spune ca bijuteriile cu simbolul copac au puterea sa te faca sa fi hotarata si sa scapi de toate emotiile.

bijuterii de toamna

Cercei copacul vietii din argint si piatra rosie

Acest pandantiv cu copacul vietii il poti darui unei persoane dragi tie. Pe vremuri se spunea ca acesta ca acest simbol era ca un talisman care avea rolul sa protejeze persoana care il poarta.

bijuterii de toamna

Cercei copacul vietii din argint si piatra rosie

Te invitam sa vezi un filmulet cu bijuterii de toamna cu 4 bratari handmade care vor inviora o zi ploioasa: bratara fixa cu margele si paiete cu nuante maro si bronz, bratara maro cu piatra soarelui, bratara din sfoara cerata cu pietre albastre-verzi de azurit, bratara cu cristale. Alege sa porti sau sa oferi cadou una din aceste bijuterii deoarece se potrivesc cu tinutele de toamna.

Bijuteriile sunt nelipsite din viata oricarei femei. Bijuteriile de toamna sunt speciale deoarece sunt decorate cu chihlimbar, aur, pietre colorate si raman pentru totdeauna la moda.

Bijuterii din argint pentru un inceput de toamna deosebit

Bijuterii din argint pentru un inceput de toamna deosebit, gasesti intr-o gama variata de produse pe Silverzone.ro. Din cutia ta de bijuterii nu trebuie sa lipseasca cercei din argint, pandantivele, colierele, inelele si bratarile din argint. Anotimpul acesta alege sa porti bijuterii din argint in culori de verde, caramiziu, galben si rosu.

Toamna inseamna libertate, dorinta de evadare din cotidian si pornirea de a-ti desfata toate simturile. Acum ca vara s-a sfarsit, profita de fiecare clipa fierbinte asortand tinutelor tale bijuterii din argint cu pietre semipretioase in culori delicioase, cu un design aparte!

Bjuterii splendide din argint

Poarta o bratara din argint cu pietre de ametist si coral rosu. Despre ametist se spune ca este piatra divinitatii iar coralul rosu este piatra care te protejeaza de cele rele. Daca porti bijuterii cu pietre rosii o sa fi ferita de deochi.

bijuterii argint

Bratara cu ametist slefuit si coral rosu din argint

Apreciate de femeile cu suflet romantic, bijuteriile din argint pot fi alegerea perfecta daca iti doresti sa ii oferi un cadou inedit persoanei iubite. Un set din argint cu cercei cu smarald sau agat verde si inel din argint cu smarald sau agat verde ii va bucura sufletul.

bijuterie din argint

Set: inel si cercei din argint cu agat verde

Opteaza pentru bijuteriile din argint propuse de SilverZone.ro si cu siguranta vei fi remarcata. Creeaza-ti propriul look in care personalitatea se imbina perfect cu accesoriile de toamna. Alege bijuterii din argint in culorile toamnei! Se poarta nuantele pamantii de cuart, chihlimbar natural, dar si nuantele calde de galben ale citrinului. Despre citrin se spune ca este simbolul sperantei si al puterii.

O pereche de cercei cu piatra semipretioasa citrin vor fi ca un talisman norocos. Alege sa ii porti bijuterii cu citrin la o rochia eleganta in cadrul unei petreceri.

bijuterie din argint

Cercei din argint cu piatra semipretioasa citrin galben

Bijuterii din argint colorate

Bijuteriile din argint nu se demodeaza niciodata. Alege sa porti o pereche de cercei lungi cu carneol sau agat caramiziu la o iesire cu gasca ta de prieteni. In timp ce stai si savurezi bautura preferata, prietenele tale iti vor admira cercei lungi cu carneol frumos finisati. 

bijuterii argint

Cercei din argint model infinit

In sezonul acesta, de maxim efect sunt si inelele din argint cu pietre colorate. Poti purta bijuterii din argint in diverse culori pentru a te binedispune.

Multe bijuterii atunci cand au fost create au fost inspirate din povesti de dragoste. Bucura-te intregul sezon de toamna de finetea bijuteriilor din argint.

Poarta o bratara din argint cu pietre de diferite culori, pe care o poti asorta la aproape orice tinuta.

bijuterii argint

Bratara cu pietre colorate si argint

Cel mai usor este sa comanzi bijuterii din argint online. In prezent sunt multe persoane care prefera cumparaturile online. Cel mai important este sa te simti bine cu ceea ce porti.

Bijuteriile din argint cu chihlimbar se potrivesc perfect sezonului de toamna. Despre chihlimbar se spune ca are un puternic rol protector, este o piatra a norocului si a dragostei adevarate.

bijuterii argint

Cercei din argint cu chihlimbar

Fii mereu originala si imprevizibila cu bijuterii noi. Bucura-te din plin de bijuteriile cu pietre pline de contrast, in care complexitatea personalitatii tale se regaseste pe deplin.

Toamna aceasta SilverZone.ro iti pune la dispozitie o gama variata de bijuterii din argint cu pietre semipretioase, bijuterii care sa dea culoare zilelor mai putin insorite ce vor veni!

Bijuterii cu diamante

Bijuterii cu diamante nu isi permite oricine sa cumpere, pentru ca sunt foarte scumpe. Desi diamantele sunt pietrele cu cea mai mare duritate cunoscuta de om, compozitia lor este foarte simpla: la o presiune mare si la o temperatura foarte crescuta, carbonul, devine diamant. Se estimeaza ca ultima eruptie vulcanica ce a creat aceste pietre pretioase a avut loc acum 40 de milioane de ani-deci oricine are un diamant natural, are o piatra de milioane de ani vechime.

bijuterii diamante

Cercei din argint cu piatra cu aspect de diamant

Valoarea diamantelor este data de mai multe caracteristici, care combinate, creaza variabile infinite, de aceea fiecare nestemata este o piesa unica:

- Claritate: este unul din factorii fundamentali in evaluarea unui diamant.

- Culoare: este caracteristica cea mai bine evidentiata in ochiul unui necunoscator, si este unul din cei mai importanti factori in determinarea valorii comerciale a diamantului.

- Taietura: acest factor este cel mai important. Cu cat calitatea taierii este mai buna, cu atat combinatia dintre stralucirea pietrei si foc va fi mai buna. Cea mai pretuita este taietura rotunda. Alte forme sunt:

diamant taietura marchiza - marquise

diamant taietura marchiza

Cercei din argint cu pietre taietura marchiza

diamant taietura picatura drop numit drop cut diamond

inel diamante ajustabil

Inel ajustabil din argint cu pietre de cubic zirconia cu aspect de diamant taiat in forma de picatura

diamant taietura inima - heart, inimoara


Cercei din argint cu piatra in forma de inima

diamant taietura oval

bijuterii diamante

Cercei din argint cu piatra ovala

Caratul: este unitatea de masura a diamantului.

S-au gasit alternative bijuteriilor cu diamante cu valori foarte mari, sub forma de bijuterii din argint cu zirconiu sau cubic zirconia.

diamant cercei lungi

Cercei din argint model stea si cubic zirconia

Diamantul este una din substantele minerale care a ajuns la suprafata pamantului din adancuri si care s-a cristalizat la o temperatura de aproximativ 2000 grade C. Masa vulcanica in care a aparut aceasta cristalizare s-a ridicat si a trecut prin crusta pamantului, racindu-se in crusta kimberlite (denumire care vine de la orasul Kimberly din Africa de Sud). In prezent, in toata lumea, se cauta noi depozite: metoda cea mai simpla de cautare este sa se monitorizeze atent aluviunile canalelor navigabile, indiferent daca sunt pline sau secate.

Cercei cu diamante pentru copii

Cerceii cu diamante pentru fetite mici sunt mai scurti, chiar saca au inchizatoare cu carlig, pentru ca si lobul urechii este mai mic la copii. Alege cercei cu diamante pentru copii cu lungimea mai mica de 1,5 cm si nu spera ca ii vei purta tu, pentru ca sunt prea mici pentru adulti. Daca vrei o alternativa la diamante naturale, alege pietricele mici de cubic zirconia.

 

diamant cercei mici

Cercei din argint pentru copii model infinit

Bijuterii cu diamante mici

Diamantele mici sunt montate pe tortite de cercei pentru un aspect pretios, sau incadrate circular in jurul unei pietre centrale. Aspectul floral este delicat si jovial si potrivit pentru bijuterii cu diamante pentru copii, bijuterii pentru fetite mici. Te invitam sa vezi un model de cercei din argint cu aspect de aur alb cu pietre mici de cubic zirconia cu aspect de diamant si cu inchizatoare frantuzeasca potrivita pentru cercei de fetite.

bijuterii diamante

Cercei din argint rodiat cu efect antialergic cu pietre decubic zirconia cu aspect de diamant

 

Bijuterii cu carneol
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile cu carneol au mai multe nuante: brun roscat, caramiziu, portocaliu.

Numita si carnelian, legenda spune ca aceasta varietate de agat este o piatra sacra pentru egipteni.

Despre carneol se spune ca este piatra iubirii. Cuvantul carneol provine din latinescul ,, carnis". Despre aceasta piatra, egiptenii spuneau ca aduce pace, armonie si sporeste curajul.

Bijuterii cu piatra semipretioasa carneol le recunosti dupa piatra frumoasa de culoare caramizie, portocalie.

bratara carneol pietre portocalii

Bratara cu agate portocalii si pandantiv fluturas din argint

Bujuterii cu carneol frumoase

Despre carneol se spune ca este piatra rupta din soare, datorita culorii sale calde si optimiste.

O pereche de cercei model infinit decorati cu pietre naturale de carneol ii poti purta la o coafura lejera. Pietrele de forme diferite si culoarea lor te vor face sa arati si mai frumoasa.

cercei carneol

Cercei din argint model infinit decorati cu pietre naturale de carneol

Carneolul este un mineral microcristalin al calcedonului din grupa cuartului compus din granule foarte mici si fine. Piatra de Carnelian, carneol apare in stare de cristale individuale, intr-o mare varietate de forme. Carneolul este numele dat calcedoniei translucide de culoare rosu-portocaliu. Cele mai multe exemplare de Carnelian rezulta in urma tratarii la cald a unei calcedonii mai putin atragatoare. Prin tratare, mineralele purtatoare de fier se transforma in oxizi de fier care confera nuantele de rosu-portocaliu, mai atragatoare.

Cercei candelabru cu pietre de carneol

Ofera cadou o pereche de cercei din argint model cu carneol, model candelabru. Acest model de cercei candelabru din argint are puterea sa il faca pe purtator sa se simta bine, sa rada si sa se bucure de viata.

cercei argint candelabru carneol

Cercei candelabru din argint cu pietre semipretioase carneol

Bijuterii cu carneol deosebite

Gasesti multe modele frumoase de bijuterii cu agat portocaliu, agat caramiziu si carnelian. Poti purta bijuterii frumoase cu mai multe pietre diferite combinate. Un colier din matase japoneza cu pietre de carneol, peridot, citrin se potriveste foarte bine la o tinuta de petrecere pe plaja. Pietrele naturale colorate emana enegrie pozitiva si bucurie.

bijuterii carneol

Colier din matase japoneza aurie cu pietre semipretioase

Piatra semipretioasa de carneol se foloseste de peste 5000 de ani in arta bijuteriilor din argint. In trecut se exploata in Asia Mica, Egipt si nordul Africii, iar in prezent se extrage din Brazilia, India, S.U.A, Egipt, Rusia si Germania. Toate varietatile gemologice de carneol se prelucreaza tip fatetat sau tip neted (cabuson si bile sferice).

Despre carneol se spune ca este o piatra a norocului, succesului, propseritatii, a intelegerii intre oameni. Este o piatra energetica, foarte stimultativa in orice plan al vietii. Il face pe purtator sa ia ia initiativa si sa actioneze.

cercei lungi carneol

Cercei din argint cu pietre semipretioase carneol

Bijuteriile au facut istorie de-a lungul timpul si fac in continuare.

Carneolul este o piatra care isi poate schimba culoarea daca este lasata mult timp la soare. Se spune ca are rolul de a purifica si alte cristale langa care este asezata. Poarta si alte bijuterii cu pietre semipretioase langa carneol. Un colier lung cu margele, carneol si coral rosu il poti purta la o tinuta casual in zilele calduroase de vara. 

colier lung coral carneol

Colier lung cu margele, carneol si coral rosu

Daca organizezi o petrecere in curte alege sa porti bijuterii cu carneol. Culoarea pietrei de carneol te va distinge in mod deosebit si vei fii admirata de cei din jur.

Bijuterii pentru nunta

Ce bijuterii alegem pentru nunta? Ne dorim bijuterii frumoase, bijuterii cu pietre bijuterii care sa ne scoata in evidenta.

Cand suntem in sezonul nuntilor, facem sacrificii pentru a fi cele mai frumoase si atragatoare aparitii la acele nunti, iar pentru asta avem nevoie de anumite trucuri. Si la ce truc mai important putem apela decat accesorizarea corecta a tinutelor ce le adoptam?

Bijuterii pentru nunta la set

bijuterii din argint

Set din argint cu aspect de aur alb cu zirconia: cercei si pandantiv

Bijuteriile pentru nunta si mai ales bijuteriile pentru mireasa au devenit, de-a lungul timpului, dar mai ales in ultima perioada, accesorii foarte importante ce confera un aer aparte tinutei, te reprezinta si iti ofera unicitate.

bijuterii din argint

Colier ajustabil din argint cu pietre albe

Bijuterii din argint pentru nunta

Pentru ceremonia din timpul zilei, la rochita subtire, de vara, poti asorta o pereche de cercei din argint cu o bratara in culorile verii sau chiar un set din argint, discret.

Bijuterii pentru nunta cu pietre

Pentru o zi festiva si deosebita, alegem bijuterii deosebite cu stralucire de diamant. O alegere potrivita de bijuterii pentru nunta reprezinta un set de bijuterii din argint decorat cu pietre de cubic zirconia.

bijuterii din argint nunta

Set din argint cu pietre de cubic zirconia in forma de piacatura

Colier pentru nunta

La petrecerea de seara, pentru tinuta eleganta ce o adoptam, trebuie sa o accesorizam cu ceva mai multa imaginatie, alegand intotdeauna bijuterii pretioase, cu pietre, pentru a sublinia linia eleganta a tinutei. Un colier de ocazie decorat cu pietre pretioase sau pietre transparente cu aspect de diamant este un accesoriu de admirat.

bijuterii din argint de ocazie

Colier din argint cu pietre transparente de cubic zirconia cu imitatii de diamante

Cercei pentru nunta

Daca rochia este cu model sofisticat si accesorizata cu pietre, paiete sau perle, poti renunta la colier, optand pentru o pereche de cercei lungi. Cerceii de ocazie decorati cu cristale sau incrustati cu pietre sunt cercei pentru nunta. Alege cercei lungi din argint sau cercei cu opal alb.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu opal alb si cubic zirconia

Cum alegem bijuterii pentru nunta?

Rochia de nunta este cusuta din material pretios chiar si atunci cand este cu o croiala simpla. Deci si bijuteriile pentru nunta trebuie sa straluceasca cu pietre slefuite fatetat, nu mate. Daca iti permiti, alege diamante si pietre pretioase montate in aur alb, daca ai un buget potrivit poti cumpara bijuterii pentru nunta din argint cu pietre de cubic zirconia numite si zirconiu, sau alege pentru nunta bijuterii cu cristale.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu aspect de aur alb decorati si pietre tip diamant de cubic zirconia

Nu purta la nunta pietre cu aspect opac, finisaj neted fara fatete, pietre taiate caboson, sau pietre neslefuite, chiar daca sunt pietre naturale. Pietrele finisate atat de simplu sunt pentru haine casual din tesaturi simple. Evita bijuterii din argint fara pietre cu exceptia celor finisate cu slefuiri diamantate prin niste tehnici moderne de taiere cu laserul.

Unde cumparam bijuterii pentru nunta?

Cumpara bijuterii pentru nunta online, le poti proba acasa, pentru ca pot fi returnate daca nu se potrivesc cu decolteul rochiei tale. am pregatit pentru tine o selectie de bijuterii de mireasa aici.

Bijuterii Argint
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord