AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei rotunzi

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cerceii rotunzi sunt bijuteriile de argint care se potrivesc la orice tinuta fie ca te imbraci sport, fie elegant. Cauti cercei din argint perfecti? Opteaza pentru cercei rotunzi mici sau mari, cercei rotunzi in gusti sau lati.

Modele de cercei rotunzi eleganti 

Alege sa porti cercei model coroana din argint placat cu aur roz. Vei atrage toate privirile cu rercei de forma rotunda.

cercei rotunzi argint

Cercei coroana din argint placat cu aur roz

Asorteaza la tinuta intr-un mod placut o pereche de cercei rotunzi creole. Bijuteriile din argint confera un aer de rafinament superior si dau un aspect sofisticat aparte look-ului tau daca sunt decorate cu pietre naturale. Alege cercei rotunzi cu pietre.

cercei rotunzi argint

Cercei rotunzi din argint cu zirconia verde

Daca esti in cautarea modelului de cercei pentru fiecare zi s-ar putea sa iti ia prea mult timp sa alegi si sa probezi in magazine. De aceea SilverZone sa gandit sa-ti usureze munca si timpul, oferindu-ti o gama larga de cercei rotunzi creole, cercei in forma de veriga, cercei cercuri. Nu trebuie decat sa alegi si sa combini in functie de stilul personal si de tinuta aleasa modelul de cercei rotunzi care ti se potrivesc personalitatii tale. De exmple poti alege sa porti o pecehe de cercei creole cu perle de cultura. 

cercei rotunzi argint

Cercei rotunzi din argint si perle albe de cultura


Modele de cercei rotunzi simpli

Cerceii rotunzi sau creole sunt accesorii populare care completeaza perfect o multime de tinute, dar unii oameni cred ca cerceii rotunzi ii fac pe purtatori sa nu arate bine. Nu este adevarat. Cerceii rotunzi creole se potrivesc persoanelor cu parul lung si de regula cu parul inchis la culoare. Fetele indraznete si frumoase poarta cercei rotunzi mari. Daca esti foarte inalta poti alege cercei cercuri foarte mari, chiar si pana la 10cm diametru. Pentru inaltime medie alege cercei rotunzi de 7cm.

bijuterii argint

Cercei rotunzi din argint

Unele femei prefera cercei creole supradimensionati. Aceasta piesa ,, cu cat este mai mare cu atat mai bine” va aduce o anumita atitudine si atentie tinutei tale. Deoarece toata atentia este adusa in fata si in centru poti pastra intreaga tinuta simpla, astfel incat aspectul tau, sa nu devina excesiva.

bijuterii argint

Cercei din argint creole

Persoanele cu fata rotunda pot purta cu incredere cercei rotunzi mari, deoarece acestia alungesc forma fetei si confera mai multa incredere in sine.

Cerceii rotunzi creole cu diametrul mediu si cerceii veriga sunt pentru orice tip de varsta si se pot asorta la orice tinuta, fie ca este sport, eleganta sau business.

bijuterii argint

Cercei rotunzi model rasucit din argint

Cate perechi de cercei cercuri ai in caseta de bijuterii? Daca nici una, atunci e timpul sa iti cumperi cercei rotunzi mici, cercei rotunzi medii si cercei rotunzi mari. Este bine sa ai cercei rotunzi de cateva dimensiuni. Cerceii verigi mici pot fi lati pentru ca modelul din argint arata frumos pe lobul urechii. Daca alegi cercei rotunzi mari, alege cercuri subtiri, pentru ca un model greu de cercei iti va alungi lobul si nu te vei simti bine cu ei. Atunci cand alegi cercei rotunzi mari, verifica sa cantareasca sub 4g un cercel, daca vrei sa te simti confortabil cu cercei creole toata ziua. Poarta cercei rotunzi din argint simplu fara pietre si cercei rotunzi cu pietre.


Cercei veriga din argint cu cubic zirconia

Cercei verigi din argint pot fi decorati cu pandantive mici cu agatatoare. Cerceii verigi pentru copii si cercei mici rotunzi din argint sunt modele vesele si pot fi oferiti cadou unei fetite.

cercei argint veriga

Cercei veriga smiley face din argint

Incearca cercei veriga din argint si in zile de odihna la tinute de casa, la tinute lejere. Ofera cadou cercei rotunzi. Vezi aici cercei rotunzi veriga creole

Cerceii rotunzi scot in evidenta personalitatea persoanei care ii poarta. Poarta cercei de argint. Esti mai feminina cu cercei chiar daca stai acasa. Alege cu incredere o pereche de cercei rotunzi la tinuta ta zilnica.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord