AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de culoare bleu

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 Fiecare om are cate o culoare preferata, fie ea calda sau rece. Bleu este una din culorile reci. Daca esti o persoana pentru care nimic nu conteaza mai mult decat adevarul si sinceritatea, dai dovada de responsabilitate, stii sa-ti asumi propiile greseli, dar esti capabila sa le accepti si pe ale celorlalti - atunci bleu este culoarea pe care trebuie sa o alegi atunci cand vrei sa-ti cumperi bijuterii noi.

Se spune ca piatra bleu ajuta persoana care o poarta sa aiba mintea limpede, sa judece obiectiv, sa nu se piarda cu firea si sa aiba un somn lin, netulburat de gandurile rele. In plus bleu diminueaza pofta de mancare – calitate deloc neglijabila. Cu vibratiile sale linistitoare, piatra bleu ajuta la calmarea emotiilor si faciliteaza dezvoltarea creativitatii, promovand inspiratia artistica, a exprimarii de sine si o mai buna perceptie cu persoanele din jur.

Se spune ca daca porti bijuterii bleu judeci obiectiv, ai mintea limpede si nu iti pierzi rabdarea. Din timpurile vechi, doamnele si tinerele domnisoare care purtau rochii cu crinolina, asortau la aceste tinute elegante seturi de bijuterii si inele care sa le scoata in evidenta prin perfectiunea pieselor bine slefuite.

Femeia cu ochii albastri ca marea va fi mult mai atractiva si mai adorabila cu un set format din cercei si pandantiv cu piatra bleu.

bijuterii din argint

Set din argint: cercei si pandantiv cu zirconia bleu

O bijuterie speciala care sa completeze perfect tinuta este inelul de argint cu piatra bleu. O piatra superba, avand puterea sa te ajute sa fii fericita si multumita pe toate planurile, sa ti se indeplineasca visele si dorintele.

bijuterii din argint

Inel din argint cu aspect de aur alb cu zirconia albastru

O alta bijuterie bleu este perechea de cercei lungi din argint care se potrivesc la o coafura cum ar fi un coc sau o impletitura. Aceasta nuanta de culoare parca oglindeste un cer albastru senin oferind liniste, distantare si te deschide pentru inspiratiile spirituale.

bijuterii din argint

Cercei din argint si cubic zirconia bleu

Cerceii cu bilute bleu decorate cu cristale stralucitoare sunt bijuterii care pot fi asortate la diferite tinute de seara. Culoarea bleu a acestora da sufletului puritate, te ajuta sa te simti linistita si sa ai o buna comunicare cu cei din jur.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu cristale

Se spune ca prin purtarea diferitelor bijuterii cu piatra bleu vei starni curiozitatea si admiratia tuturor, vei fi ferita si ocrotita de energiile negative.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord