AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii Handmade, de Vanzare Online

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Create cu mult talent si imaginatie, aceste bijuterii handmade, care se pot comanda online, au cucerit prin originalitatea si designul lor special, ele regasindu-se in tendintele fiecarui sezon, evidentiind frumusetea si look-ul cat mai natural.

Mereu la moda, aceste bijuterii handmade, vor fi accesoriile ce vor completa fiecare tinuta, fiind foarte usor de asortat, dand o nota aparte personalitatii tale. Silverzone iti propune sa reinventezi fiecare tinuta printr-un plus de culoare, alegand sa comanzi online bijuterii handmade, ce iti vor oferi un aspect cat mai inedit si special.

Poarta accesoriile potrivite, si completeaza stilul tau printr-un plus de originalitate, dat de o bijuterie handmade, creata special pentru frumusetea fiecareia! Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare aleg sa renunte la bijuteriile de serie si incep sa poarte bijuterii handmade, datorita unicitatii si farmecului lor deosebit. Acestea sunt manifestarea directa a imaginatiei si simtului artistic al bijutierilor care le creeaza.

Lucrate din imbinari inedite de materiale si culori, inspirate in special din natura, aceste bijuterii handmade sunt din ce in ce mai iubite si mai cautate. Fie ca esti adepta bijuteriilor statement, de dimensiuni mari, fie ca le preferi pe cele mai delicate, fie ca iti plac exploziile de culoare sau te incanta culorile discrete, vei gasi ceea ce cauti in colectia noastra de bijuterii handmade.

Am fi dorit sa iti aducem aici pe pagina si sa iti prezentam toata colectia, insa cum acest lucru nu este posibil, am ales sa iti prezentam macat cateva dintre acestea.

Bijuterii handmade, bijuterii ieftine si fermecatoare

Cand spui bijuterii ieftine, cei  mai multi au deja perceptia unor bijuterii de calitate indoielnica. Insa nu intotdeauna aceasta perceptie este si confirmata de realitate. Noi credem ca bijuteriile nu trebuie sa fie neaparat scumpe pentru a te face sa arati mai feminina si mai eleganta si pentru a pune in valoare o anumita tinuta vestimentara. Totul depinde de locul de unde alegi sa le cumperi. Spre exemplu, bijuteriile handmade sunt de obicei bijuterii ieftine, dar au un farmec aparte daca sunt lucrate de oameni talentati si mai mult, sunt si unicat.

Pentru a va demonstra, am ales doua exemple de bijuterii handmade la intamplare din magazinul nostru online de bijuterii. Pentru detalii despre pret si livare precum si pentru mai multe modele, faceti click pe foto. Colectia handmade marca SilverZone este una impresionanta, atat ca si numar de modele cat mai ales ca realizare.

Astfel, credem cu tarie ca orice femeie poate fi frumoasa, chiar daca nu are la dispozitie bugete uriase pentru haine sau accesorii. Vizitati SilverZone.ro pentru a descoperi sute de modele de bijuterii ieftine si fermecatoare in acelasi timp. Vezi aici toate bijuteriile handmade disponibile online la vanzare!

Cateva exemple de bijuterii handmade


Cercei model trandafir din ceramica cu cristal


Bratara cu turcoaz reconstruit si margele negre


Bratara Shamballa din siret impletit cu pietre roz

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord