AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuteriile in tendintele primaverii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Acum ca primavara a venit, simti cum te indragostesti de razele soarelui care sunt din ce in ce mai vii. Farmecul razelor de soare este din nou in viata ta si nu iti doresti sa treaca prea curand pentru ca ai ocazia sa porti bijuteriile de care te-ai indragostit. Acum incepi sa dai mai multa atentie tinutelor tale si sa pui mai mult pret pe detalii. Asa isi intra si bijuteriile in drepturi, sunt scoase de la hibernare si numai bune de purtat. Foarte multe dintre noi incearca sa-si construiasca o garderoba formata din piese atemporale, de buna calitate, pe care le punem de fiecare data intr-o alta lumina, de aceasta data, foarte actuala, folosindu-ne de accesoriile si bijuteriile vedete ale sezonului. De exemplu in acest sezon perlele de dimensiuni ceva mai mari sunt deja vedete, au cateva aparitii importante pe copertile revistelor de moda din intreaga lume. Perlele supradimensionate, fie ca le porti la gat, fie ca le porti la incheietura mainii, sunt accesorii statement, care te vor ajuta sa pui in valoare orice tinuta. Indrazneste!

Camasa cu colier din perle

Camasa cu colier din perle

Colier impletit din siraguri cu perle de cultura albe, piersic, negre cu incuietoare din argint

Colier impletit din siraguri cu perle de cultura

Pentru ca primavara e una din anotimpurile culorii, accesorizeaza fiecare tinuta cu bijuterii in culori intense care dau un plus de originalitate tinutelor prin bijuterii statement in nuante contrastante. In trendul cu care deja ne-am obisnuit, se mentin colierele statement care intotdeauna te vor ajuta sa obtii cele mai spectauloase tinute. Acestea au devenit tot mai populare in randul iubitoarelor de moda, intrucat un astfel de accesoriu are puterea de a transforma instant o tinuta intr-una spectaculoasa si reprezinta acea pata de culoare de care un outfit monocromatic are nevoie. Fie il poti purta cu piese vestimentare cat mai colorate, pentru a sustine efectul de culoare. Pentru un look modern si fresh, tinutele sunt completate de accesoriile de tip „statement”. Primavara aceasta poarta cu mandrie ce iti vine bine!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord