AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce cercei sa porti in functie de tinuta

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Din timpurile stravechi femeile au dorit sa poarte cercei pentru a-si pune in valoare frumusetea si pentru a se simti bine in propia piele. Dintre toate bijuteriile cerceii sunt cei care sunt purtati de aproape toate doamnele si domnisoarele. In cutia de bijuterii a unei femei sigur se gaseste macar o pereche de cercei.

Acestia sunt de diferite forme, pe lob, rotunzi, mari, mici, lungi, handmade, placati cu aur. Aceasta categorie de bijuterii se poarta inca de la primele zile de viata la fetite. Despre cercei in general se spune ca pot fi purtati fie la tinute de zi cu zi daca acestia sunt simpli, sau la diferite ocazii si evenimente daca sunt cu pietre semipretioase care dau o nota de eleganata.

De-alungul timpului au aparut tot feluri de tinute - casual, office, elegant, sport. Persoanele care prefera tinuta casual pot alege sa poarte o multime de modele de cercei in functie de piesele vestimentare. Aceast tip este preferat in mare parte din cazuri si femeile aleg aceasta tinuta deoarece este una lejera.

bijuterii din argint

Cercei candelabru model infinit din argint cu pietricele

O rochie de seara poate fi asortata perfect cu o pereche de cercei lungi cu pietre semipretioase. De exemplu daca rochia este simpla si neagra, o poti asorta cu o pereche de cercei lungi cu pietre colorate. Acest stil este adoptat de femeile care merg la petreceri. In cazul tinutei office trebuie sa ai grija sa nu porti bijuterii mari. Poti opta pentru o pereche de cercei mici, simpli care sa se potriveasca acestei tinute.

bijuterii din argint

Cercei floricica din argint cu zirconia

Tinuta va fi completa si tu vei atrage privirile tuturor. In timp, modelele de cercei sau diversificat si au aparut tot felul de forme si combinatii de culori . Este bine sa porti ceea ce iti place si cu atat mai bine sa asortezi bijuteriile potrivite.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord