AcasaDespre SilverZoneCum cumparMarturii clientiBirthday Reminder
Categorii

Politica de confidentialitate

SC Silverzone Online SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr.17666.
Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Silverzone respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Silverzone.ro prin administratorul SC Silverzone Online SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata la SC Silverzone Online SRL, str Avram Iancu nr 48A, sc.B, ap. 16, 500086 Brasov. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.


Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de Silverzone.ro
Silverzone.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe Silverzone.ro implica o parola.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.


Va multumim pentru ca folositi Silverzone.ro

Bijuterii Argint
Politica de confidentialitate
Afla noutatile Silverzone
Despre confidentialitate

Copyright © 2008-2017. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro