AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

8 Martie - Ziua Internationala a Femeii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita pe 8 Martie, a fost mai intai expresie a luptei femeilor muncitoare pentru dobandirea unor drepturi, ulterior o sarbatoare a mamelor in tarile din fostul bloc sovietic, fiind in prezent un prilej de bucurie si rasfat pentru toate femeile. Prima Zi Internationala a Femeii s-a sarbatorit pe data de 19 mai 1911 in Germania, Austria, Danemarca si in alte state europene, inclusiv Romania, fiind asociata cu lupta femeilor pentru emancipare, pentru drepturi egale cu barbatii, pentru conditii mai bune de munca, pentru dreptul la vot. Abia in anul 1977 Natiunile Unite au recunoscut oficial 8 martie ca Zi Internationala a Femeii, imediat fiind adoptata ca sarbatoare de multe tari care nici nu stiau pana atunci de existenta ei. Laleaua este simbolul mondial al acestei zile, fiind apreciata pentru gingasie si popularitate. In aceasta zi se obisnuieste ca barbatii sa daruiasca flori si mici cadouri femeilor din viasa lor - sotiilor, iubitelor, mamelor, bunicilor, fiicelor si colegelor. Florile si bijuteriile sunt o alegere clasica si sigura. Alege intotdeauna sa faci cadou un ghiveci cu o floare pe care femeia speciala din viata ta o va avea amintire timp indelungat. Si aranjamentele florale sunt o alegere buna datorita combinatiilor inedite de plante si tot felul de decoratiuni simpatice. Si daca simti ca nu este de ajuns, alatura si o cutie de bomboane de ciocolata pe care ea le prefera. Un cadou practic dar chic pentru orice femeie ar putea fi un sal sau o esarfa din matase; in acest fel cadoul tau va fi etalat o perioada buna de timp cu mandrie. Alege sa oferi o superba pereche de cercei cu perla, cu siguranta va fi incantata de cadoul acesta.


Cercei floare din argint cu perla de cultura si pietre

Poti sa adaugi si o brosa cu un snur alb-rosu ca sa fie cadoul complet doar stim ca bijuteriile sunt prietenele noastre dragi: inveselesc orice tinuta si ne amintesc de momentele speciale din viata noastra.


Brosa din argint cu marcasite si perle de cultura

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord