AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii Gravate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii gravate aleg cei care prefera bijuterii din argint personalizate cu mesaje, simboluri norocoase sau ornamente florale. Purtam cu mare drag bijuteii gravate primite cadou. Bijuteriile au valoare sentimentala, au fost oferite de cineva drag cu un mesaj special gravat sau sunt bijuterii de famile lasate mostenire sau ne mai pot aminti de o ocazie speciala din viata noastra, de un loc anume, de o calatorie romantica. Bijuteriile gravate au un impact puternic asupra purtatorului.

Bijuteriile cadou fie ca sunt pentru tine fie ca le daruiesti unei persoane dragi, sunt mereu un motiv de bucurie. Pe silverzone.ro gasesti bijuterii gravate, inele gravate, pandantiv gravat, bratara gravata cu model infinit, cercei model banut gravat, medalioane pentru poza gravate. Fa-ti timp pentru a vizualiza toate bijuteriile gravate din argint daca iti doresti sa porti ceva special. Verighetele pot fi gravate cu mesaje de dragoste, cu ornamente florale sau diverse simboluri. Verighete gravate XOXO simbol de dragoste si prietenie, pot fi purtate chiar si pe degetul mare.

verigheta gravata

Verigheta gravata cu XOXO din argint

Unul dintre avantajele bijuteriilor gravate este acela ca poti transmite emotii si ganduri persoanei care il primeste. Bijuterii cu mesaje inscriptionate sunt la mare cautare in ultima vreme. Daruieste o bratara cu placuta gravata "Belive in yourself".

placuta gravata

Bratara cu placuta gravata din argint pe sfoara rosie

Pandantive gravate pentru pentru mama, un cadou deosebit pentru toate mamele. Ne iubim mamele, asadar vrem sa le comunicam cat de importante sunt ele pentru noi. Mama este cea mai importanta si speciala din lume, mama este prietena, sotie, bunica. Bijuteria din argint gravat este o surpriza frumoasa si un cadou inedit pentru mama. Alege medalion care se deschide gravat "To mom with love". Pentru ca surpriza sa fie surpriza poti adauga doua poze in interiorul medalionului, poti adauga o poza cu tine si una cu mama ta sau daca mai ai frati sau surori, adauga pozele lor. Pretuim mamele pentru ca fac orice pentru copii.

medalion gravat

Medalion din argint care se deschide gravat pentru mama

Prietenia consta in a uita ceea ce oferi si de a pastra in memorie ceea ce ai primit. Bijuteriile gravate sunt cadori oferite intre prieteni. Pandantiv gravat inimioara din argint pentru cea mai buna prietena sau prieten - cineva fata de care sa iti poti deschide in totalitate sufletul si te face mai fericita si mai increzatoare. Tu si prietena ta sunteti cele mai bune "best friends". Pentru a nu uita niciodata ca nimic nu este mai important decat o legatura puternica, pentru ca prietenia sa va uneasca purtati amandoua acelasi pandantiv gravat. Bijuteria care uneste, pandantivul prieteniei adevarate.

pandantiv gravat prietenie

Pandantiv gravat "Best Friends" din argint

Bijuterii in forma de inimioara gravata. Poti oferi cu orice ocazie medalion care se deschide din argint, poate fi un cadou deosebit de Paste, cadou de ziua mamei, cadou de ziua bunicii, cadou pentru iubita. Avantajul la aceste bijuterii din argint deosebite este faptul ca poti adauga doua fotografii. Asorteaza la medalion din argint pentru poza un lant lung din argint 925, pentru a-l pune in evidenta.

pandantiv gravat care se dechide

Medalion mic inimioara care se deschide din argint

Esti pasionat/a de muzica? Alege sa porti bijuterii cu note muzicale, chea sol gravate. Asorteaza pandantiv gravat cu note muzicale cu un lant lung de 42 cm sau 45 cm in functie de preferinte, cu o pereche de cercei din argint cheia sol. Atunci cand cauti un cadou pentru cineva care este pasionat de muzica, este nevoie sa te gandesti la preferintele persoanei. Daca este o iubitoare sau iubitor de argint gravat, atunci alege bijuterii gravate cu note muzicale, sau o pereche de cercei in forma de cheia sol, un inel cu note muzicale.

pandantiv gravat muzica

Pandantiv din argint gravat note muzicale

Silverzone.ro iti pune la dispozitie o gama variata de bijuterii cadou. Toti suntem pe fuga si nu mai avem timp sa trecem pe la magazinele din oras ca sa cautam o bijuterii pe placul persoanei dragi, asadar este mai simplu sa comanzi online cadouri pentru cei dragi. Bijuteriile gravate sunt foarte cautate in ultima vreme. Pentru fiecare persoana bijuteriile au o poveste.

Vezi aici mai multe pandantive gravate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord