AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de nunta online

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii de nunta cumperi online. Noi femeile suntem foarte dificile cand vine vorba de alegerea rochiei. Este foarte important sa ai grija si la bijuteriile pe care le porti la tinuta, nu trebuie sa incarci cu prea multe bijuterii dar nici sa nu ai deloc. Pe langa rochie, pantofi, machiaj si par trebuie sa dai o atentie sporita si bijuteriilor.

Zilele trec, ai atatea lucruri de organizat iar tu inca nu te-ai hotarat ce bijuterii sa porti in cea mai speciala zi din viata oricarei femeii. Mama ar vrea sa te vada cu bijuteriile de la bunica. Matusa ti-ar imprumuta cu mare drag colierul cu perle. Dar tu nu esti convinsa, ai vrea ceva diferit, ceva special, dar ce? Alegerea finala este a ta si totul depinde de gusturile tale. Bijuteriile trebuie alese cu grija si pasiune pentru ca detaliile fac diferenta. Alege sa cumperi online bijuteriile dorite. Trebuie sa tii minte cateva reguli simple. Daca ai optat pentru o rochie de lux, plina de margele si pietre, atunci trebuie sa alegi bijuterii sobre si simple. Opteaza pentru un set din argint si cubic zirconia.

bijuterii cubic zirconia

Set din argint si cubic zirconia transparent

Rochia are un decoletu adanc si nu vrei sa porti un colier? Atunci mizeaza pe o pereche de cercei candelabru cu cubic zirconia. Indrazneste!

cercei cu pietre colorate

Cercei candelabru din argint cu pietre de culoare rubin si verde

Unele rochii iti permit sa asortezi un colier pe cand altele nu. Trebuie sa stii ca intodeauna alegerea colierului iti este influentata de decolteul rochiei. Asadar pentru o rochie cu corset poti alege un colier mai bogat si mai mare, poate fi din perle, din argint sau chiar din aur.

bijuterii cu perle

Colier format din 3 siraguri cu perle de cultura albe

Daca in schimb rochia ta in jurul umerilor are detalii complicate atunci opteaza pentru un colier foarte simplu, poate fi un colier din argint, colier placat cu aur sau un colier cu perle cu un singur sirag. Atunci cand rochia ta are un decolteu asimetric este bine sa renunti la colier pentru ca incarci foarte mult zona gatului, opteaza pentru o pereche de cercei decenti.

bijuterii cu pietre verzi

Cercei din argint si cubic zirconia verde

 

Perlele sunt elegante si dau dovada de rafinament, opteaza in ziua nuntii tale sa porti bijuterii cu perle . In zilele noastre foarte multe miresici au inceput sa poarte cercei cu perle, colier cu perle si bratara cu perle. Cu toate ne dorim o rochie de mireasa iesita din povesti, atunci trebuie sa asortam un set din argint cu perle si cu siguranta vei atrage toate privirile. Daca rochia de mireasa este simpla, fara aplicatii, o brosa este ideala pentru rochia ta.

brosa perle

Brosa din argint cu marcasite si perle de cultura

Opteza pentru o brosa cu marcasite, perle sau pietre, care sa ofere tinutei o stralucire inedita si o eleganta de invidiat. Brosa este un accesoriu ce te scoate din anonimat, iti transforma tinuta cea mai simpla intr-una plina de farmec. Brosa se poate purta in par, pe panglica buchetului, in talie, in piept sau chiar pe umar depinde doar de croiala rochiei si celalalte accesorii. Trebuie sa tinem cont si de coafura pe care o purtam in ziua evenimentului. Daca ai parul scurt atunci poarta o pereche de cercei din argint de dimensiuni mici daca in schimb ai parul lung si vrei sa-l lasi liber pe spate atunci opteaza pentru o pereche de cercei candelabru.

Bijuterii de nunta gasesti online la noi pe site Silverzone.ro. Avem o gama larga de produse de unde iti poti alege bijuteriile preferate, cercei, coliere, bratari, inele si pandante. 

Fii atenta la detalii, alege-ti bijuteriile care ti se potrivesc.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord