AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de purtat vara

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii de purtat vara sunt cele mai cautate. Odata cu venirea unui anotimp nou se scimba si vestimetatia. Bijuteriile de vara sunt viu colorate sau mari din scoica si sidef.

Ca in fiecare an, vara vine incarcata de energie reinnoita si cu toti ne dorim sa uitam de hainele groase. Fiind un anotimp cu vreme calda femeile pot fi mai indraznete si pot alege sa poarte bijuterii la tinute lejere de vara. Nu este nici o problema daca alegi in aceasta vara sa porti si tinute pe care le-ai avut anul trecut. Pentru a aduce ceva nou la tinutele de anul trecut poti alege sa porti diferite accesorii de exemplu esarfe, palarii sau bijuterii. Pentru a fi in rand cu moda din acest an noi iti oferim idei de bijuterii pe care sa le porti pentru a avea rezultatele dorite. Bijuteriile sunt preferate de doamne si domnisoare  ca accesorii de vara si ele completeza perfect tinutele. Bijuteriile cu scoica si sidef sunt alegerea perfecta pentru anotimpul de vara. Trebuie doar sa sti cum sa le asortezi. Una din variante este sa iti pui bluzita ta inflorata la care sa asortezi o pereche de cercei din sidef care sa ii de-a o nota aparte.

cercei sidef

Cercei din argint cu sidef alb

Daca munca ta este una de birou intr-o firma mare pe un post important poti alege sa porti bijuterii cu perle. Despre acestea se spune ca dau un aer de superioritate.

perle negre

Colier cu perle negre de cultura si si bila cu cristale

Inspirate dintr-o gama de idei pentru a alege bijuteriile potrivite. Acestea pot fi idei la care nu te-ai mai gandit inainte. In fiecare an apar modele noi de bijuetrii. Acestea le poti purta la tinute pentru evenimente, zile de nastere, cocktailuri etc. In primul rand, poarta ceea ce iti place – de exemplu o pereche de cercei o poti asorta foarte bine la o tinuta de seara.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu marcasite si sidef alb

Fii mai indrazneata in aceasta vara. Poarta bijuterii care sa te puna in evidenta. De exemplu poti purta la o geanta simpla neagra o brosa in forma de floare. O va face sa fie speciala. In moda s-au schimbat foarte multe lucruri incepand cu secolul 19. Au aparut bijuterii mai indraznete pe care doamnele si domnisoarele la vremea aceea nu le-ar fi purtat. In acest anotimp de vara indrazneste sa porti bijuterii viu colorate. Unii oameni de moda se gandesc si la bijuteriile pe care sa le asorteze la diferite modele de haine pe care urmeaza sa le scoata pe piata. Vara este anotimpul cel mai calduros din an. Acesta este momentul perfect pentru a purta rochii vaporoase la care sa adaugi bijuterii colorate. Este foarte important cand iesi din casa sa ai minim o bijuterie ca si accesoriu. Odata cu schimbarea anotimpului poti alege sa faci o curatenie si prin dulapul tau de haine.

O alta alegere poate fi sa porti bijuterii din scoica. Acestea le poti asorta foarte bine la o tinuta casual. De exemplu poti alege sa porti un colier cu floare din scoica la o pereche de blugi cu o camasa.

colier cu floare din  scoica

Colier din argint cu flori din scoica

Trebuie sa fi pregatita atata cu haine cat si cu accesorii deoarece vara este perioada cand se fac concediile si tu trebuie sa arati impecabil in diferite situatii. Noi iti recomandam sa porti in concediu rochii, fuste, sandale. Daca iti place sa porti blugi si adidasi ii prezentam o gama variata de bratari cu snur care se potrivesc foarte bine la aceasta tinuta.


Bratara din sfoara cerata cu pietre

In primul rand este bine sa te imbraci si sa iti alegi accesoriile cu care tu te simti bine in pielea ta, dar nu strica daca tii cont si de recomandarile noastre. Bijuterii de purtat vara sunt cele din materiale mai putin costisitoare: bijuterii handmade din sfoara cerata decorate cu pietre colorate, bijuterii din alama, bijuterii fantezie cu cristale. Vei avea o vara vesela daca vei purta bratari handmade, bratari cu pietre colorate, coliere cu pietre mari, inele fantezie, cercei mari si cercei handmade.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord