AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii geometrice

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile cu figuri geometrice sunt deosebite. Moda din zilele noastre ne indruma sa adaptam la tinutele de zi cu zi bijuterii din argint cat mai simple, deoarece simplitatea se traduce prin eleganta. Poarta la tinute casual, cum ar fi blugi, camasa alba si tenesi sau poti adapta bijuteriile cu forme geometrice si la o rochita fara prea multe detalii in acest mode poti accesoriza cu cercei in stil geometric din argint, colier cu pandantiv forma geometrica din argint, bratara cu forme geometrice din argint dar si inel cu model geometric din argint. Sub ce forma gasim forme geometrice la bijuterii argint? Sunt cele mai cunoscute, cum ar fi, forma patrata, forma triunghi, cerc sau romb. Cand regasim forme geometrice de la cele mai simple la cele mai complexe si mai asimetrie atunci vorbim de stilul geometric.

bijuterii forme ceometrice

Inel din argint forma geometrica

Pandantiv VALKNUT

Pandantiv din argint in forma de romb, acest pandantiv este unisex poate fi purtat atat de femei cat si de barbati important este sa stii ce reprezinta talismanul. In interiorul rombului se regasesc trei triunghiuri ale Valknut, sunt legate de simbolurile celtice. Numarul 3 este magic pentru multe culturi. In cultura Scandinava, trei multiplicat cu trei, poate fi reprezentat de cele 9 Lumi unite de copacul YGGDRASIL. In timpurile moderne arata simboluri pagane sau alte credinte.


Pandantiv VALKNUT din argint

Bijuterii in forma cerc Eternity le poti asorta cu usurinta la outfit-urile casual-elegant. Cand iesi la o terasa sau in club, bijuteriile cu forme geometrice rotunde sunt alegerea perfecta.


Colier Eternity din argint cu pandantiv rotund

Modelele geometrice la bijuterii in zilele noastre sunt in stil minimalist. Formele curbate in forme geometrice exprima sentimentele unei ere noi. Cercei Eternity Circle din argint placat cu aur si pietricele albe exprima finete, eleganta. Pietricele cubic zirconia aduc un plus de feminitate tinutelor elegante sau casual. Cercei circle cu pietricele pot fi cadoul perfect unei persoane dragi.


Cercei Eternity cu pietricele din argint placat cu aur

Nu este nevoie sa mai adaugi si alte bijuterii din argint pentru a completa tinuta, deoarece bijuteriile cu forme geometrice completeaza tinuta si cu siguranta vei fi remarcata. Colierele tip Y sunt la moda, fi si tu in trend cu moda si poarta bijuterii din argint forme geometrice.


Colier forme geometrice din argint

Completeaza-ti tinuta eleganta cu bijuterii interesante, cum ar fi o brosa din argint model geometric cu sidef si marcasite. Accesoriul feminitati este brosa din argint, cuvantul perfect pentru purtatoare este rafinamentul. Brosa din argint cu sidef si marcasite da stralucire tinutei. Se spune ca Brosa din argint este emblema rafinamentului. Nu stii cum sa accesorizezi o brosa cu marcasite din argint? Iata cateva exemple: pe vremuri femeile asezau acest accesoriu superb pe reverul paltonului sau pe reverul hainei de blana. Dar cum noi femeile suntem foarte inventive si gasim de fiecare data noi modalitati de a fi elegante, in vremurile noastre brosa din argint o poti prinde pe reverul unui sacou, pe umarul unei rochii asimetrice pentru a da stralucire tinutei, in talie, prinsa de un cordon care sa iti evidentieze talia. Brosa din argint mai poate fi purtata la gat, de exempu la o bluza sau camasa cu guler, in acest caz ii vei da tinutei un aier sobru si vintage.


Brosa din argint cu sidef alb si marcasite

Daca nu consideri ca te regasesti in acest stil dar totusi iti doresti sa incerci stilul minimalist, pentru a-ti fi mai usor incearca sa porti bijuterii geometrice din argint atunci cand liniile si formele geometrice iti sunt familiare.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord