AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Accesorii in trend: Bratari din piele

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiPielea este cel mai potrivit material utilizat la confectionarea accesoriilor ce pot fi purtate pe tot parcursul unui an. Anul 2012 aduce in prim plan bratarile din piele naturala. Nu exista nimic mai casual si mai simplu decat a purta o bratara din piele la incheietura mainii. Bratarile din piele vin in diferite forme, marimi, culori si teme, pentru a se potrivi cu preferintele, personalitatea dar si stilul fiecaruia. Aceste bratari din piele sunt in trend, fiind apreciate nu numai de tineri ci si de adultii care tin cont de tendintele din moda. Bratarile din piele au fost purtate dintotdeauna, de la triburile indiene la practicantii de surf, de la cei ce urmau curentul hippie la dependentii de moda. Aceasta bijuterie versatila face o declaratie, indiferent daca bratara din piele este simpla sau indrazneata.
Bratara lata din piele naturala neagra cu inox

Bratara lata din piele naturala neagra cu inox

Bratara lata din piele naturala maro cu inox

Bratara lata din piele naturala maro cu inox

Bratarile din piele sunt unice, concepute in mod individual pentru a se potrivi ambelor sexe. Pentru barbati, potrivite sunt bratarile din piele cu tinte sau capse. Acest tip de bratara subliniaza caracteristicile masculine si personalitatea puternica a unei persoane. Unele femei iubesc acest design unic de a exprima, de a demonstra ca sunt puternice, pe cand altele isi doresc un look neutru, nu foarte masculin, dar, de asemenea, nu foarte feminin. Bratarile din piele cu pietre sunt preferatele femeilor. Cristale combinate cu pietre de diferite culori dau nastere unor bratari unice. Aceste modele pot fi perfect adaptate unor stiluri diferite de haine. Unele pot fi asortate chiar si la rochii de seara.
Bratara fixa cu floare din piele maro, scoica vopsita, perle de cultura vopsite, pietre naturale: agate si carneol

Bratara fixa cu floare din piele maro, scoica vopsita, perle de cultura vopsite, pietre naturale: agate si carneol

Bratara fixa cu piele de sarpe vopsita rosu

Bratara fixa cu piele de sarpe vopsita rosu

Astazi, purtarea unei bratari din piele tine de estetica dar, aceasta mai este purtata si pentru a proteja incheieturile. Unele bratari din piele pot fi modificate astfel incat sa iti permita sa porti ceasul favorit sau pandantivul preferat. Bratarile din piele mai subtiri pot fi decorate cu pandantive din argint sau din aur reprezentand monede, cranii, pietre pretioase sau margele. Unele bratari din piele pot fi gravate cu numele unei persoane, citatul favorit sau anumite cuvinte semnificative. Versiunile de bratari din piele neagra, late, decorate cu capse sau tinte, sunt purtate deseori de motociclisti sau de ascultatorii unor anumite genuri muzicale. Cei care prefera stilul gothic poarta, deasemenea, bratari late din piele neagra.
Bratara lata maro din piele naturala cu inox

Bratara lata maro din piele naturala cu inox

Bratara din piele naturala neagra cu inox

Bratara din piele naturala neagra cu inox

Expertii in moda sustin ca oricine trebuie sa aiba o bratara din piele in setul de accesorii. Este nevoie doar de putina creativitate si atitudine pentru a purta o bratara din piele cu un design minunat si unic si cu siguranta vei iesi in evidenta. Bratarile din piele sunt alegerea femeii puternice care nu vrea sa utilizeze bijuterii conventionale pentru a-si accesoriza tinutele. Acest tip de bratara a inceput sa schimbe preferinta oamenilor pentru bijuterii traditionale. Acest lucru nu este numai datorita diverselor modele disponibile ci si datorita faptului ca o bratara din piele vorbeste despre tendintele actuale din moda. O bratara din piele poate fi cadoul perfect pentru prieteni sau pentru cei dragi la ocazii speciale sau chiar la un eveniment obisnuit. Vezi mai multe bratari din piele disponibile acum.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Accesorii in trend: Bratari din piele
Alex2012-06-09 22:30:03

Mai sunt sanse sa gasesc bratara nr. 1? Multumesc!

2012-06-10 07:48:49

Bratarile din piele care sunt disponibile acum sunt la http://www.silverzone.ro/Bratari-piele-c-326.html .

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord