AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Adauga Copacul Vietii colectiei tale de bijuterii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

O bijuterie cu model copac aduce noroc din cer si din pamant purtatorului si este cadoul potrivit pentru persoana careia ii doresti vitalitate, energie, sanatate si sanse favorabile. Arborele reprezinta templul sufletului. Pomul simbolizeaza drumul ascensional catre dezvoltare, prosperitate, bogatie. Copacul mai simbolizeaza puterea care renaste.

Mama natura este cel mai minunat artist din intreg universul iar una din creatiile sale spectaculoase este copacul. Cunoscut si sub numele de Copacul Sacru, Copacul Cosmic sau Copacul Lumii, Copacul Vietii reprezinta un simbol stravechi ce are la baza foarte multa istorie si mituri. Desi povestea acestui copac variaza de la o cultura la alta, exista totusi o tema centrala ce le uneste.

Copacul vietii simbolizeaza uniunea si creatia tuturor celor care exista deasupra, pe, si dedesubtul pamantului. Crengile-i ajung pana in ceruri iar radacinile pana in lumea de dincolo a stramosilor nostri, in timp ce trunchiul copacului se afla pe pamant. Multi credeau (si multi oameni inca mai cred) ca acest copac este centrul Creatiei si ca sustine tot universul.


Cercei copacul vietii din argint si piatra rosie

Multi artisti iubesc sa creeze bijuterii din argint Copacul Vietii datorita faptului ca este un simbol ce transmite emotii pozitive. Copacul, un simbol al iubirii, intelepciunii, renasterii, al puterii, iertarii, prieteniei dar si al prosperitatii, este un cadou potrivit pentru orice persoana draga din viata ta. De fapt, cui nu ii plac copacii? Copacul Vietii are un sarm universal ce aduce asupra tinutelor tale, atingerea calda a naturii.

Ca si copacul, noi oamenii dezvoltam radacini ale convingerilor noastre, ramuri ale intelepciunii si trunchi (minte si corp) pentru a le pastra in conexiune.


Pandantiv copacul vietii din argint si piatra rosie

Fiecare bijuterie din argint ce reprezinta Copacul Vietii este o adevarata opera de arta in miniatura. Poarta-le si tu!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord