AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

CUM ALEG BIJUTERIILE CE MI SE POTRIVESC?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cum aleg bijuterii din argint? Nimic nu este mai personal decat bijuteriile. Indiferent cat costa, obiectele dragi, cumparate ori primite cadou, ce ne merg direct la suflet, sunt, in general, cele pe care le purtam la gat, la incheietura sau pe deget.

bijuterii din argint

Inel Lotus din argint decorat cu turcoaz albastru

Cand iti alegi singura o brosa din argint, un inel din argint, o bratara din argint, un lantisor din argint, cercei din argint, un set din argint cu pietre semipretioase sau fara, ia in calcul urmatoarele: dimensiunea Dimensiunea oricaror bijuterii din argint cu pietre semipretioase trebuie sa fie echilibrata si armonizata cu marimea si proportiile corpului tau. Iata despre ce vorbesc: de curand, am stat fata in fata la masa cu o prietena care este foarte inalta si cu rotunjimi pronuntate. Acesta fata impune ca prezenta, insa lantisorul ei fin din argint, subtire ca firul de par si medalionul de marimea unei bomboane Tic-Tac nu o avantajau deloc. Desi era dragut, colierul din argint parea aproape invizibil pe osatura ei statuara.

Lasa-te ghidata de proportii in cazul oricarei bijuterii alese.

Fetele inalte si cu rotunjimi care prefera bijuteriile din argint delicate trebuie sa ia in calcul varianta de a purta grupuri de lantisoare asortate, pentru un efect ca o cascada si acoperirea unei suprafete mai mari cu acea textura fina.

bijuterii din argint

Colier din argint

Pentru un impact mai mare, incearca cercei din argint cu cerc subtire (creole), dar mare.

bijuterii din argint

Cercei din argint creole

Profita din plin de statura ta, purtand piese puternice, uriase, cu pietre semipretioase mari, acolo unde iti flateaza punctele de atractie, de exemplu o bratara din argint voluminoasa dintr-o bucata - bratara fixa din argint, sau din mai multe cercuri subtiri, ca sa creezi o suprafata interesanta. Poti alege o bratara din argint cu pietre mari. O bratara din argint finuta va arata insignifiant la mana ta. Cel mai atragator lucru la bijuteriile voluminoase este ca o singura piesa interesanta poate fi de ajuns pentru a puncta o tinuta.

bijuterii cu aur

Bratara placata cu aur cu onix verde

Poarta cascade de lanturi din argint mari si indraznete sau cateva siruri lungi. Multe inele din argint mici, finute purtate pe toate degetele sunt la moda. Vrei sa fii deosebita? Poarta un singur inel din argint, dar sa fie cu un model impresionant din metal pretios cu o dimensiune pentru un maxim de impact.

bijuterii din argint

Inel din argint cu spinel verde

Poarta cercei-candelabru lungi si plini. Pentru a fi remarcata, asorteaza inelul cu un pandantiv din argint cu sidef din scoica sau alte pietre semipretioase mari. Cumpara bijuterii din argint masiv.

Ce bijuterii se potrivesc pentru mignone?

Mignonele doresc sa poarte bijuterii in numar minim, simple si micute. Este o idee corecta sa nu coplesesti o structura scunda cu prea multe accesorii, insa uneori, indrazneste sa incalci aceste reguli, alegand cercei lungi din argint, insa conceputi dintr-un fir sau lantic ultrafin si extrem de subtiri sau cercei din argint dantelati in filigran, de forma unui pandantiv de marime medie, bratari supersubtiri pe tot bratul sau doua-trei randuri de coliere de dimensiuni variate, mici sau medii. Marimea suprafetei create de material conteaza la fel de mult ca si dimensiunea piesei. Un considerent - cheie pentru mignone: subliniaza cu accesorii un singur punct de interes, si nu mai mult. Rezuma-te la lucrurile simple.

Busturile pline sunt flatate de colierele ce pica intre baza gatului si mijlocul pieptului, astfel ca punctul de atractie sa fie deasupra sanilor. Ridica pandantivul de la coliere, ca sa se incadreze in acesta marja. Daca esti slaba si nu ai forme, poarta cercei rotunzi si lati care iti vor indulci trasaturile fetei si vor atrage privirile mai sus de bust.

Fetelor cu gatul plin li se recomanda, de multe ori, sa poarte cercei pe lob din argint tip nasture sau cercei cu piatra tip diamant cu surub si sa se feresca de cerceii lungi, pentru ca acestia atrag atentia spre gat. Evita formele rotunde sau pline, care creeaza o linie orizontala in dreptul gatului. Bijuteriile spun multe despre tine. Iti poti crea un look unic cu bijuterii din argint si poti exprima multe lucruri.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: CUM ALEG BIJUTERIILE CE MI SE POTRIVESC?
2017-10-23 08:33:58

Buna ziua, Multumesc mult pentru sfaturile indicate. Sotia mea se streseaza pentru un viitor eveniment si cautam cateva chesstii cu care sa o ajut. Acest articol sigur o va ajuta sa-si asorteze accesoriile deoarece vreau sa-i cumpar ceva bijuterii pentru evenimentul in cauza si cautam ceva modele. Apropo, cunoasteti ceva site-uri bune cu bijuterii? Poate aveti niste sugestii? Multumesc pentru tot

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord