AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Alege bijuteriile sezonului: bijuteriile supradimensionate!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile mari sunt etalate cu mandrie completand armonios elementele ce ne definesc imaginea. In general sunt bijuterii mari care sunt purtate in viata de zi cu zi si bijuterii supradimensionate care sunt purtate la ocazii speciale.

Pandantive mari

Sunt multe persoane care aleg sa poarte pandantive de diferite marimi cu simboluri diverse - zodii, animale, flori, cruciulite, inimioare, etc. avand o semnificatie aparte pentru purtator. Alege bijuterii mari cu simboluri sacre, simboluri de suflet, simboluri spirituale. Un pandantiv mare din argint cu topaz si perla de cultura il poti face cadou unei iubitoare de pietre semipretioase. Frumusetea pietrelor si dimensiunea acestora ii vor pune in valoare trasaturile si tinuta atat in sezonul cald cat si pe vreme rece.

Pandantiv mare din argint

Pandantiv mare din argint cu Crisocola

Coliere mari

Inca din vremuri stravechi femeile purtau coliere cat mai bogate cu pietre mari care le impodobeau rochiile elegante. Adopta un look spectaculos asortand la tinutele tale coliere extravagante, cercei lungi sau bratari supradimensionate! Un colier lung cu cinci siraguri de pietre semipretioase il poti purta la o petrecere de seara la o tinuta deosebita.

colier cu pietre semipretioase

Colier lung cu pietre semipretioase: carneol, cherry quartz, agate si cristale

Bijuteriile supradimensionate sunt alegerea perfecta pentru orice ocazie.

De ce sunt populare bijuteriile mari?

Bijuteriile supradimensionate se asorteaza perfect atat la o rochie de seara, eleganta, cat si la o tinuta casual. Aceste bijuterii sunt special concepute pentru a-ti da un plus de incredere si distinctie. Alege bijuteriile adecvate stilului tau din gama de bijuterii din argint pe care SilverZone.ro o pune la dispozitie!

Cercei mari

Daca iti plac bijuteriile mari din argint decorate cu pietre frumoase, alege cercei mari cu pietre colorate. Lasa-te cucerita de farmecul bijuteriilor noastre, alegand accesoriile potrivite pe care sa le asortezi la tinute care-ti ofera stralucire sau rafinament. Bucura-te de bijuterii mari potrivite sezonului! O pereche de cercei supradimensionati cu cristale verzi si ciucuri din saten ii poti purta la rochita ta preferata. Alege sa porti parul prins intr-o coada pentru a pune in evideanta cerceii.

cercei mari

Cercei supradimensionati cu cristale verzi, saten piatra

Inele mari

Inele au fost, sunt si raman bijuteriile cele mai iubite de doamne si domnisoare. Inelul este si simbolul iubirii dintre doua persoane care urmeaza sa se casatoreasca. Inele mari in cele mai multe cazuri sunt purtate de doamne care sunt profesoare, lucreaza la birou sau care au contact direct cu publicul. Un inel placat cu aur cu pietre semipretioase il poti oferi cadou persoanei iubite, fiecare piatra semipretioasa avand un simbol: onix verde - siguranta; corundum - armonie; perla de cultura - fericire; lapis lazuli - sanatate; labradorit - noroc

inel mare pietre naturale

Inel din alama placat cu aur cu pietre semipretioase

Bratari mari

Bijuteriile mari sunt accesorii feminine ce pot transforma o tinuta casual in una chic. Poti alege sa porti bratari mari la tinute casual, elegante sau office. Daca esti cu gandul la bagajul pentru mare alege sa ai in cutia ta de bijuterii o bratara cu perle de cultura mari plate si ametist. Vei fi remarcata la cina purtand o bratara deosebite. Frumusetea perlelor iti va completa perfect rochita de seara pentru petrecerea de pe plaja.

Bratara mare sidef, perle, scoica

Bratara cu perle albe de cultura si margele slefuite din piatra semipretioasa ametist

Alege sa ai in caseta ta de bijuterii una din cele de mai sus sau chiar toate pentru a fi pregatita pentru fiecare sezon din an. Bijuteriile deosebite te fac sa te simti unica si speciala.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord