AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Avantajul bijuteriilor de argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Avantajul bijuteriilor de argint este ca sunt extrem de variate si servesc ca montura pentru aproape toate pietrele semipretioase, intensificandu-le frumusetea.

Bijuteriile de argint se potrivesc foarte bine in cazul tinutelor de serviciu, mai sobre, mai ales daca alegi costume de culori inchise cum ar fi negru sau bleumarin. Explicatia ar fi aceea ca podoabele de argint au straluciri reci, denota puritate si in combinatie cu pietre micute si modele delicate, pline de feminitate, contrabalanseaza piesele de vestimentatie office.

bijuterii argint

Colier din argint cu pietre rosii

Bijuteriile de argint au preturi mici fata de cele din aur si de aceea au avantajul ca le poti schimba des, in functie de ocazie si de starea noastra de spirit. Putem sa intalnim o diversitate de stiluri si texturi. Cel mai cunoscut argint din zilele noastre este argintul sterling numit sterling silver care reprezinta 92,5% argint, iar restul pana la 100% este reprezentat de cupru si zinc. Aliajele argintului cu alte metale se folosesc deoarece sunt mai durabile decat argintul pur, dar nu ii estompeaza frumusetea.

Pentru o seara deosebita, la o tinuta vestimentara extravaganta poarta bijuterii indraznete, supradimensionate si unice, iar argintul este de preferat fiind mult mai ieftin fata de metalele mai scumpe. In combinatie cu un machiajul si o tunsoare speciala, cu siguranta veti fi in centrul atentiei.

Pentru cei care cred in puterea de vindecare a cristalelor, cred in vibratii, puterea universului, numerologie si semne astrologice micile bijuterii din argint reprezinta adevarate talismane protectoare. Cei care cred in chakre cred in puterea bijuteriilor din argint de a transporta energia pietrelor si a cristalelor naturale prin corp, cred ca bijuteriile din argint inlatura energia negativa din corp si ca argintul poate canaliza energiile pozitive in zona organelor afectate pentru a le imbunatati functionarea.

bijuterii chakre

Pandantiv steaua lui david si 7 chakre din argint

Ce bijuterii se pot confectiona din argint? Absolut orice: inele, cercei, bratari, coliere, lanturi, pandantive, piercing, ace de cravata, butoni cu pietre pretioase si semipretioase. Daca ne referim la pietre putem enumera: granat, citrin, topaz, perodot, chihlimbar, agat verde, lapis lazuli albastru, acvamarin, zirconiu, turcoaze, jad, smarald, tanzanit, rubin, safir, sidef, onix, perle, coral, opal, ametist, carneol, ochi de tigru.

bijuterii argint

Colier din argint cu pietre rosii

Bijuteriile din argint sunt oferite cadou la a 25-a aniversare a casatoriei. De multe ori sotii decid sa isi reinnoiasca juramintele si sa schimbe verigetele de aur pe verighete din argint. 

Poarta bijuterii din argint, la evenimentele importane din viata ta. Bijuteriile din argint cu pietre semipretioase sunt deosebite si pun in valoare frumusetea oricarei femei.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord