AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii argint deosebite iti fac aparitia mai interesanta.

Bijuteriile delicate exprima dragostea de viata, iubirea pentru frumos. O femeie fericita si vesela atrage privirile si este dorita. Poarta bijuterii din argint 925 cu stil si gratie.

Daca vrei sa porti sau sa iti completezi cutia de bijuterii cu modele pretioase, alege sa aschizitionezi cat mai multe bijuterii din argint pentru a avea de unde alege cand vrei sa asortezi cu hainele tale noi.

De ce toate femeile iubesc bijuteriile din argint? Pentru simplul motiv ca dau aceea sclipire tinutei. Prin purtarea de diferite bijuterii, poti avea un nou look in fiecare zi. Alege bijuterii online marcate argint 925, daca vrei sa fii rasfatata si sa porti metale pretioase.

Poate ca prima ta bijuterie a fost o cruciulita din argint. Poate ca ai primit cadou cercei din argint cu inchizatoare tip veriga pentru copii. Cumpara online bijuterii din argint noi. Celebreaza fiecare eveniment fericit sau trecere la o etapa noua in viata ta cumparand o bijuterie argint noua. Cu timpul vei acumula o colectie speciala de mici podoabe, care iti vor trezi amintiri placute despe realizarile tale si momentele fericite din viata ta.

O bijuterie din argint iti poate da in fiecare zi o lectie de feminitate. Cerceii din argint, inele din argint, verighete, coliere din argint, pandantive, bratari din argint sunt lucrate cu grija si finisate frumos. Indrazneste sa fii feminina cu ajutorul nostru punand-uti la dispozitie o gama variata de bijuterii din argint.


Cercei lungi din argint cu Agate verzi

Construieste-ti cu cercei din argint 925 o imagine noua in fiecare zi, diferita de ce vedeai pana acum in oglinda, si indrazneste sa porti bijuteriile pe care nu ai crezut ca le vei purta. Poate este o provocare sa asortezi bijuterii cu pietre colorate, insa efortul tau va fi remarcat si admirat. De exemplu daca mergi pe stilul clasic si cat mai simplu atunci accesorizeaza la tinuta casual cercei din argint simplu cu lantisor sau cu bobita. Cerceii din argint simplu sunt mai discreti.


Cercei lungi din argint

Daca esti mai indrazneata si ai un stil aparte, atunci asorteaza la tinutele tale bijuterii masive din argint cum ar fi un colier cu zale mari, un medalion din argint mare, un pandantiv cruce mare din argint cu pietre, sau inel lat din argint cu diferite modele sau pietre care sa iti puna in valoare personalitatea. Sau poti purta mai multe inele din argint odata. Poarta multe inele finute din argint pe toate degetele. Poarta mai multe bratari odata. Indrazneste sa experimentezi!


Inel lat din argint cu pietre rosii

Nu ai purtat niciodata cercei creole, cercei rotunzi de dimensiuni mari? Poarta-i de azi inainte! Asortati la orice tip de tinuta, cercei din argint, iti pot da un aer sofisticat daca adopti atitudinea potrivita. Blugi, un tricou simplu sau cu imprimeuri, adidasi si o pereche de cercei mari din argint - tinuta potrivita sa mergi la plimbare cu prietenele tale.

bijuterii argint

Cercei din argint

Mici sau mari, bijuteriile pot scoate la iveala personalitati puternice. Colierele din argint pot fi lungi sau scurte, in forma de lantisor cu zale sau model sarpe. Bijuterii argint cu forme de flori sau inimioare sunt potrivite pentru personalitati romantice. Bijutera din argint cu pietre straluceste si invioreaza, induce o stare de veselie si voie buna.

Bijuterii argint office sunt mai sobre. Multe pietre montate semnifica prosperitate si confera un anumit statut. Bijuteria cu pietre colorate este mult mai interesanta.


Cercei din argint cu pietre semipretioase

O femeie care poarta zilnic bijuterii, primeste in dar cadouri pretioase. Cei care cauta cadouri pentru o femeie care adora bijuteriile, le aleg cu mult mai multa grija si sunt dispusi sa cheltuiasca mai mult. Daca porti bijuterii din argint mici, vei primi cadou modele mici, daca porti bijuterii mari si impunatoare, vei primi bijuterii din argint masiv, daca porti bijuterii argint fara pietre vei primi cadou bijuterii din argint simplu, daca porti bijuterii geometrice, vei primi cadou bijuterii in forma de cerc, triunghi, sfera, bare, patrat, daca porti bijuterii in filigran cu modele complicate gravate sau aplicate, vei primi cadouri bijuterii din argint lucrate in acest stil.

bijuterii argint

Set din argint model inima: cercei si pandantiv

Cu SilverZone feminitatea se serveste pe tava in paradisul elegantei.

Descopera ce bijuterii argint ti se potrivesc: Vezi aici peste 1000 de modele de bijuterii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord