AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu piatra semipretioasa Lapis Lazuli

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Piatra semipretioasa Lapis Lazuli

Piatra semipretioasa Lapis Lazuli

Lapis Lazuli este o piatra straveche si, ca multe alte pietre semipretioase, si ea are o poveste legendara. Culturile timpurii evaluau piatra de Lapis Lazuli ca fiind mai pretioasa ca aurul. Grecii vorbeau de un safir antic, cu incluziuni din aur, care era fara greseala, piatra de Lapis Lazuli. Unii sustineau faptul ca, visand o piatra de Lapis Lazuli, ti se prevestea iubirea pentru care urma sa fii pentru totdeauna fidel. Se spune ca, lucrand sau meditand in preajma unei pietre de Lapis Lazuli, mintea ti se limpezeste mai usor. Este una dintre cele mai puternice pietre si trebuie folosita cu grija. Egiptenii, foloseau piatra de Lapis Lazuli ca pe un simbol al adevarului. Lapis Lazuli este folosita, alaturi de alte pietre semipretioase, atunci cand anumite parti ale corpului au nevoie de purificare, curatare, fiind folosit ca o piatra de vindecare. Lapis Lazuli are o energie de mare intensitate si, de aceea, poate deschide multe centre chakra. Importante surse de pietre semipretioase Lapis Lazuli, sunt Chile si SUA, dar cea mai importanta sursa este considerata zona muntilor Afganistanului.

Lapis Lazuli bijuterii

Colier placat cu aur cu pietre semipretioase Lapis Lazuli albastru si turcoaze

Purtand cercei cu piatra semipretioasa Lapis Lazuli, te poate ajuta sa iti canalizezi gandurile si energia pozitiva. O pereche de cercei lungi cu Lapis Lazuli albastru iti vor completa tinuta. Vezi aici bijuterii din argint cu Lapis Lazuli >>

Lapis Lazuli bijuterii

Cercei lungi model spirala din argint cu lapis lazuli albastru

Bijuteriile cu Lapis Lazuli albastru, in forma lor cea mai senzuala iti dau o continua portie de energie si de incredere in sine. Un pandantiv cu piatra albastra de Lapis Lazuli il poti face cadou unei persoane dragi. Piatra albastra ofera pace interioara si te fereste de energiile negative. Piatra semipretioasa Lapis Lazului este ca un talisman, care aduce respect, tine departe energiile negative si te ajuta sa ai o relatie foarte buna cu cei din jurul tau. Se spune ca bijuteria cu Lapis albastra e ajuta sa vezi ce este mai bun la persoanele din viata ta si frumusetea vietii. 

bijuterii din argint

Pandantiv din argint cu pietre naturale de Lapis Lazuli albastru si ametist

Un colier cu Lapis Lazuli albastru il poti purta intr-un moment important din viata ta. Culoarea albastra este un simbol al spiritualitatii. Bijuteriile cu Lapis Lazuli albastru sunt bijuterii uimitoare cu aspect unic, care vor adauga clasa instantaneu oricarei tinute din garderoba ta, fiind un must-have pentru orice femeie care cauta bijuterii diferite. Alege la o rochita frumos croita sa porti un colier albastru cu Lapis Lazuli.

Lapis Lazuli bijuterii

Colier din argint cu perle de cultura si lapis lazuli albastru

Bijuteriile in forma de spirala sunt cu totul speciale. Chiar de la inceputul omenirii, a reprezentat schimbarea si simboliza energia pozitiva. Poarta la o coafura inedita, coada de peste, o pereche de cercei in forma de spirala cu piatra albastra de Lapis Lazuli. Bijuteriile cu Lapis Lazuli sunt menite sa iti puna in valoare frumusetea. Esti seducatoare si stapana pe situatie cu bijueterii frumos lucrate.

Lapis Lazuli bijuterii

Cercei argint spirala cu Lapis Lazuli albastru

Bijuterii din argint cu piatra semipretioasa Lapis Lazuli albastru iti pun in valoare frumusetea naturala, feminitatea si eleganta. Piatra albastra de Lapis Lazuli este alegerea perfecta pentru femeia care iubeste independenta si traieste conform propiilor reguli. Cumpara online bijuterii cu Lapis Lazuli pentru tine sau pentru a le oferi cadou persoanelor dragi.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii din argint cu piatra semipretioasa Lapis Lazuli
Alina2010-07-06 14:48:50

Mai aduceti cerceii din poza?Mi-au placut tare mult, dar cand m-am hotarat sa ii comand, nu mai erau pe stoc!:(

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord