AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii barbati

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii pentru barbati din argint au starnit interesul de secole si au fost purtate cu demnitate si onoare. Astazi nu o sa vorbim despre bijuterii pentru doamne, asa cum v-am obisnuit, ci o sa va prezentam cateva creatii din categoria bijuterii barbati caci din ce in ce mai multi domni au deprins obiceiul de a purta bratari din argint, lanturi barbatesti cu zale, pandantive din argint pentru barbati, inele barbatesti argint sau chiar cercei barbatesti din argint.

SilverZone.ro ofera bijuterii moderne pentru barbati, dintre care, multe sunt cadouri pentru barbati foarte potrivite pentru a fi daruite in orice ocazii.

Spre exemplu, pandantivele cu diverse inscriptii reprezinta un mod excelent de a exprima sentimemente de prietenie sau dragoste pentru alesul tau. Pentru un barbat calm, hotarat si rezervat alege o bijuterie simpla. Pandantiv placuta gravat YOU'RE THE BEST din argint pentru barbatul din viata ta.

bijuterii pentru barbati

Placuta stil militar YOU'RE THE BEST pandantiv din argint

Bratarile realizate din combinatii inedite de materiale: bratari din piele, bratari din inox, bratari din argint barbatesti, bratari cu cauciuc sau bratari cu snur barbatesti au un aspect modern si sunt mereu in voga, incadrandu-se cu succes in preferintele multor domni. Bratara barbateasca cu snur negru, argint si black lava este un deosebit cadou pentru barbat generos si activ, care stie ce isi doreste. Black lava este o roca vulcanica, o piatra recunoscuta pentru proprietatile sale de energizare. O sa poarte cu mandrie cadoul oferit de tine deoarece bratara inspira incredere si forta.

bijuterii pentru barbati

Bratara barbateasca Lava black cu argint si snur negru

Un pandantiv cu simbol heraldic este alegerea potrivita pentru a oferi bijuterie cadou unui barbat generos si sensibil.

bijuterii pentru barbati

Pandantiv aripi cu Fleur De Lis din argint

Nu i-am uitat nici pe iubitorii de bijuterii cu influente gotice sau bijuterii celtice. Din colectia noastra de bijuterii de acest fel, va prezentam cateva modele lucrate in detaliu. In acest articol vorbim despre barbati, mai bine spus despre ce fel de bijuterii sa poarte un barbat. Tu ai remarcat calitatiile pozitive ale barbatului de langa tine in asa fel incat sa ii poti cumpara cadoul perfect? Hai sa enumeram cateva calitati pozitive a unui barbat: vesel, optimist, familist, generos, devotat....

Unui barbat tanar si intelept ofera cadou cu iubire si bucurie un pandantiv din argint cu cap de cerb. Cerbul simbolizeaza intelepciune, viata, puritate. Simbolul cerb era purtat din timpuri stravechi, pentru ca se considera ca ajuta la refacerea fortelor.

pandantiv cap de cerb din argint

Bijuterie Cerb Celtic simbol pandantiv din argint

Pentru barbatul pasonat de carti, care citeste chiar si noaptea alege o bijuterie bufnita din argint. Bufnita simbolizeaza intelepciunea, cunoasterea, vitalitatea si forta. Acest talisman ii va intensifica barbatului forta creatoare si curajul de a-si asuma responsabilitati deosebite, il va inspira sa aplice in practica si sa valorifice in mod profitabil cele citite in carti.

pandantiv bufnia

Bufnita stil celtic pandantiv din argint

Simbolul Pacii. Acest colier este realizat din piele neagra si pandantiv din inox semnul pacii. Este un colier unisex, este purtat de barbati dar si de femei.

pandantiv simbolul pacii

Colier negru din piele cu pandantiv rotund din inox

Ce bijuterii poarta barbatul credincios? Bijuteriile barbatesti sunt acele detalii care contureaza tinuta si stilul vestimentar. Barbatul matur poarta bijuterii din argint masiv si alege cu grija accesorii care ii scot la iveala personalitatea si caracterul. Daca vorbim de un cadou barbatesc din argint trebuie sa avem mare grija, este nevoie sa cunoastem cat de putin din personalitatea celui caruia vrem sa oferim bijuterii cadou pentru barbati.

pandantiv cruce argint

Pandantiv cruce din argint

Culoarea albastra este asociata cu succesul, autoritatea, afaceri. Albastru este culoarea preferata a barbatilor pentru ca inspira incredere, fidelitate, demnitate, virtute,  inteligenta, echilibru. Un model aristocrat, pentru barbatii considerati cu "sange albastru" este bratara cu pietre naturale semipretioase Lapis Lazuli Albastru.

bratara Lapis Lazuli

Bratara cu margele de Lapis Lazuli albastru si argint

Iar pentru cei care cauta cadouri bijuterii pentru barbati, avem o multitudine de modele din care pot alege.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii barbati
Pandantive2013-06-12 09:18:07

Foarte frumoase pandantivele,cel gravat este deosebit

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord