AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cadou pentru Sfintii Constantin si Elena

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cadou pentru Sfintii Constantin si Elena se gasesc intr-un numar mare de modele. Cercei, pandantive, bratari sunt doar cateva exemple de bijuterii pe care le vei gasi pe Silverzone.ro

Alege bijuterii cadou cu pietre, din argint simplu, cu diferite modele. Cu siguranta persoana care va primi de la tine cadou va aprecia gestul ca te-ai gandit sa ii oferi o bijuterie.

Bijuterii cadou

Sarbatoarea Sfintilor Imparati Constantin si Elena se celebreaza pe 21 mai si este una din onomasticele cele mai importante din an. Despre Constantin se spune ca este de origine latina si inseamna stabilitate, in timp ce numele Elena vine din grecescul Helena si inseamna raza de soare. Pentru acesta onomastica oamenii in general daruiesc sarbatoritilor flori, sticle de vin sau cutii de bomboane dar nimic nu e mai frumos si mai special decat o bijuterie. Daca ai in familia ta sau in cercul tau de prieteni persoane ce poarta aceste nume si vrei sa le oferi un cadou dar nu esti inca decis, poti alege sa oferi bijuterii cadou care sa le ramana amintire. Daca persoanei ce poarta numele Constantin ii plac bratarile, ii poti darui o bratara din snur cu cruciulita. Aceasta ii va fi ca o amuleta care il va ocroti in situatii primejdioase.

Poti alege un colier din piele cu cruciulita.

bijuterii din argint

Colier din piele cu pandantiv cruciulita

Crucifixul simboliza inca din vremurile stravechi viata vesnica, de aceea un pandantiv cu acesata cruciulita poate fi cadoul perfect pentru Constantin avand rolul sa ii ofere acestuia prosperitate si bucurie. Credinta, bucurie si pace sunt cuvintele care completeaza perfect pandantivul din argint pe care tu poti sa il oferi unui Constantin deoarece sunt esentiale pentru orice om.

bijuterii din argint

Pandantiv cruce din argint

O bijuterie cadoupentru o domana, domnisoara care poarta numele Elena poate fi o pereche de cercei cruciulita care sa aiba rolul sa o protejeze de energiile negative.


Cercei cu lantisor si cruce din argint

Ii poti oferi in dar unei sarbatorite Elena, un ingeras pandantivdin argint. Bijuteria frumos lucrata ii va fi ca un inger pazitor care o va apara de lucrurile rele.


Pandantiv ingeras din argint cu finisaj patinat

Bijuterii cadou pe care poti sa le oferi unei Elene pot fi cerceii cu model aripa care ii vor aduce purtatoarei liniste sufleteasca, armonie si fericire.


Cercei aripa din argint

O frumoasa pereche de cercei lungi din argint ii vor completa perfect tinuta la petrecerea de ziua ei.


Cercei din argint cu trei lantisoare si pietricele

Alege cu inima cadoul pe care sa il oferi persoanelor importante din viata ta care isi celebreaza onomastica, iar ei vor fi incantati ca te-ai gandit la o bijuterie cadou.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord