AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cadou pentru Sfintii Mihail si Gavril

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cadou pentru Sfintii Mihail si Gavril gasesti in multe modele deosebite de cercei, bratari, pandantive, coliere si inele din argint simplu sau cu pietre semipretioase. In cea de a opta zi a lunii noiembrie se sarbatoresc Sfintii Mihail si Gavril. Este o sarbatoare calendaristica foarte importanta. Numele Mihail provine din ebraica iar numele de Gavril este o varianta a numelui Gabriel si ambele simbolizeaza putere si intelegere.

Cu ocazia sarbatorii religioase, alege sa oferi cadou unei femei care poarta numele de Mihaela sau Gabriela, o frumoasa bratara cu perle de cultura si pandantiv cruciulita din argint.

bijuterii argint

Bratara cu perle de cultura si pandantiv cruciulita din argint

In aceasta zi de sarbatoarea cand sunt foarte multi care isi serbeaza onomastica trebuie sa te pregatesti cu cadouri pentru persoanele din viata ta care poarta unul din aceste prenume. Se spune ca gestul conteaza si pentru o doamna sau domnisoara ar fi de ajuns sa ii ofei o floare sau o cutie de ciocolata si unui domn o sticla de vin sau sampanie insa poti sa impresioanezi placut oferindu-le cadou bijuterii. Daca persoana iubita poarta numele de Mihaela sau Gabriela alege sa ii oferi un cadou cu totul inedit: un inel din argint cu simbolul iubirii eterne care semnifica legatura stransa intre doua suflete pereche. Cu siguranta se va bucura foarte mult.

bijuterii argint

Inel dragoste eterna din argint

Despre fluture se spune ca este simbolul sufletului, schimbarii, sperantei, vietii si unor noi inceputuri in anumite traditii. Ofera cadou un pandantiv din argint cu pietre semipretioase. Detaliile si formele unei bijuterii cu fluturi creeza atractie si au un efect iluminant asupra purtatoarei.

bijuterii argint

Pandantiv fluturas din argint cu pietre semipretioase

Daca mai ai putin timp la dispozitie si vrei sa daruiesti un cadou special pentru doamne si domnisoare alege bijuterii cu flori nemuritoare iar pentru domni bijuterii gravate sau cruciulite. Un pandantiv din argint si cubic zirconia in forma de floare o va face extrem de fericita pe Gabriela.

bijuterii argint

Pandantiv floare din argint si cubic zirconia

Mihaela va fi fericita sa primeasaca in dar un frumoas colier cu pandantiv cruciulita. Acest accesoriu il poate purta zilnic si se asorteaza foarte bine la o tinuta casual.

bijuterii argint

Cruciulita colier din argint

Daca vrei sa o impresionezi pe o sarbatorita ce poarta numele de Gabriela, alege sa ii oferi o pereche de cercei opal roz. Culoarea cerceilor ii va pune in valoare trasaturile frumoase ale fetei.

bijuterii argint

Cercei din argint cu opal roz

Daca prietenul tau cel mai bun poarta numele de Mihai, alege sa ii oferi un pandantiv din argint 925 model cruce. O sa fie ferit de energiile negative.

bijuterii argint

Pandantiv cruce din argint

Un pandantiv din argint gravat, este o bijuterie deosebita pe care o poti oferi cadou unei persoane care poarta numele Gabriel. Acest pandativ il poate purta la tinuta lui zilnica si are si rol protector.

bijuterii argint

Pandantiv din argint Life is Good

Fiind o zi speciala pentru cei care poarta numele de Mihail si Gavril nu uita sa le aduci zambetul pe buze oferindu-le cadou o bijuterie pretioasa din argint.

Alege sa oferi cadouri bijuterii confectionate din metal pretios si cu siguranta vei face pe cineva fericit.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord