AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii celtice

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii celtice poti sa oferi cadou persoanelor dragi sau potri alege o bijuterie speciala care sa o porti chiar tu, de exemplu o pereche de cercei din argint model celtic. In ultima perioada, bijuteriile din argint cu simboluri celtice au inceput sa atraga atentia tuturor. Modelele de bijuterii cu simbol celtic nu numai ca sunt extrem de atractive, dar vin ca o gura de aer proaspat in cutiuta noastra cu bijuterii. Femeile vor sa fie intotdeauna la curent cu noile tendinte in bijuterii. Se pune foarte mult accent pe bijuteriile cu simboluri. Printre ele se gasesc si bijuteriile celtice care prin forma lor si designul lor se pot purta la tinute de zi cu zi. De preferat sunt cerceii deoarece sunt accesoriul care nu lipsesc din viata de zi cu zi a unei femei. Incurajati de raspunsul cumparatorilor, producatorii de bijuterii din lumea intreaga au dus mai departe gama de bijuterii celtice producand atat inele cat si bratari simbol celtic din argint, cercei celtici din argint si pandantive din argint celtic.

Bijuterii cu simbol celtic

Alege sa porti un inel din argint cu simbol celtic pentru a fii ferita de energiile negative.

bijuterii simbol celtic

Inel din argint cu model celtic si piatra

Designerii au realizat nevoia de a incorpora aceste stravechi simboluri celtice intr-un mod care sa se potriveasca nevoilor utilizatorilor moderni. Acesta este unul dintre principalele motive care a facut posibila purtarea bijuteriilor cu simboluri celtice din argint zi de zi si nu doar pentru 10 minute la un eveniment pe covorul rosu. Ofera cadou unei persoane dragi din viata ta un coleir din argint cu norduri celtice cu finisaje deosebite.

bijuterii simbol celtic

Colier din argint cu noduri celtice si piatra

Poate tinzi sa cauti bijuterii cu simboluri celtice cu aspect antic, nu-ti restrictiona cautarile, in zilele noastre moderne acum poti gasi bijuterii celtice din argint lucrate minutios. Spre deosebire de bijuteriile din epoca victoriana, modelele celtice au aspect autentic chiar daca au finisaj lucios. Combina designul vintage al bijuteriilor cu simboluri celtice cu designul modern al unei tinute de zi si rezultatul va fi unul placut.

bijuterii simbol celtic

Pandantiv din argint cu model Infinit

Bijuterii celtice

Pandantiv unisex model celtic din argint Regasesti foarte multe modele cu simboluri celtice. Pandantiv Leu si noduri certice din argint este lucrat in detaliu, capul Leului este in reief. Este un pandantiv masiv din argint potrivit pentru un barbat, poti asorta un land barbatesc din argint model box.

bijuterii simbol celtic

Pandantiv Leu si noduri celtice din argint

Bijuteriile cu noduri celtice din argint atrag energiile pozitive in viata ta, acest pandantiv celtic din argint are un design complicat, nod cu o impletire si o intrepatrundere elaborata, fara inceput si fara sfarsit semnifica, dragoste eterna, iubire fara limite, puterea dragostei nemuritoare.

bijuterii simbol celtic

Pandantiv din argint cu impletituri celtice

Cercei noduri celtice din argint, un designe unicat si finut, ii poti asorta la o tinuta sport sau chiar si office. Fi indrazneata si cocheta cu bijuterii din argint ce se poarta anul acesta.

bijuterii simbol celtic

Cercei cu model celtic din argint

Interconectarea, aceasta este semnificatia simbolica a nodurilor celtice, se mai spune ca acest simbol „noduri celtice „ are legatatura si de conexiunea cu stramosii. Oferta de bijuterii cu simboluri celtice este mare asa ca te poti rasfata alegand bijuteria celtica din argint potrivita de pe SilverZone.ro

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii celtice
WILLIAMS KANTI2012-04-22 13:14:25

doresc sa cumpar ciulinul-pandant din aur de 18k-22k ! dimensiunea(marimea) 35mmx25mm! astept urgent un raspuns ! thanks!

2012-04-22 18:59:00

Pandantivul cu simbolul ciulin scotian este la pagina http://www.silverzone.ro/Pandantiv-simbol-ciulinul-scai-scotian-din-argint-17-1-i18230-p-22672-c-0-p.html

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord