AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii colorate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii colorate pentru sezonul cald. Ti-ai scos din dulap hainele subtiri, de vara, sandalele sunt gata sa fie purtate, totul pare sa fie pregatit pentru sezonul estival? Ce zici de o bratara de picior? Bratara pentru glezna poate fi din argint decorat cu pietre colorate.

bijuterii colorate

Bratara de glezna de argint cu pietre rosii

SilverZone vrea sa te scoata din umbra direct sub mangaierea calda a razelor de soare cu seturi de bijuterii din argint cu pietre colorate si cele mai frumoase coliere colorate. Si cum altfel decat propunandu-ti sa evadezi din zbuciumul orasului aglomerat pentru a-ti antrena buna dispozitie printr-o repriza de shopping online de bijuterii colorate, pentru a-ti completa colectia de bijuterii necesara tinutelor din zilele calduroase de vara pe care le asteptam cu nerabdare.

bijuterii colorate

Colier cu pietre naturale de fluorit verde

Dupa cum toate stim, vara se poarta bijuterii colorate: albastru, roz, verde, rosu, galben. Fie ca alegi bijuterii fantezie cu margele colorate din sticla, ceramica, alama aurie, rasina colorata, piele, perle, matase fie ca iti plac bijuterii handmade decorate cu pietre naturale colorate, alegi culorile preferate care trebuie sa iti inveseleasca ziua. Poarta bijuterii colorate pentru a-ti comunica starea de spirit, entuziasmul si libertatea de miscare! O bratara cu perle si margele colorate iti va umple sufletul de bucurie.

bijuterii colorate

Bratara cu perle si margele colorate

Alege-ti accesoriile potrivite, inele frumoase, bratari handmade, bratari cu snur, margele la moda in magazinul online de bijuterii din argint SilverZone.ro. Cumpara online bijuterii colorate. Daca nu stii ce sa alegi, incearca bijuterii cu turcoaz sau bijuterii cu rosu. Poarta margele rosii, bratara rosie, cercei colorati.

cercei rosii steluta de mare

Cercei cu steluta de mare din alama si howlit vopsit rosu

Vara SilverZone pune pret pe feminitate, pune pret pe femeia din tine rasfatandu-te cu cercei handmade colorati. La o rochita vaporoasa de vara alege sa porti o pereche de cercei handmade cu cristal albastru. 

cercei cristale

Cercei cu cristal albastru

SilverZone iti pune la dispozitie modele de bijuterii din argint, bijuterii cu pietre semipretioase, accesorii pentru cele mai inedite momente din viata ta, toate pentru ca tu sa obtii cele mai fermecatoare aparitii. Cumpara ca amintire pentru momentele frumoase cate o bratara din snur lucrata manual. Se poarta multe bratari colorate pe mana. Cele mai frumoase bratari handmade din sfoara sunt cele decorate cu bile stralucitoare metalice, bile de argint, bile de alama aurie combinate cu sticla colorata, pietre colorate, scoica, sidef, lemn sau pietre naturale.

bratari handmade

Bratara ajustabila din snur cu margele

Accentueaza-ti feminitatea si frumusetea bronzului dobandit in ultimele zile purtand bijuterii colorate combinate cu sidef alb, perle de cultura, turcoaze. Fie ca sunt din lemn, scoica sau bijuterii cu pietre semipretioase, toate vor arata bine pe pielea proaspat bronzata. Alege bijuterii mari, cu modele opulente si la fel de colorate ca tinutele de vara pe care le adopti. O sugestie foarte buna in acest sens sunt cerceii din lemn colorat, de diferite forme si modele, cercei handmade cu pietre care emana feminitate si buna dispozitie!

bijuterii colorate

Bratara cu margele colorate

SilverZone.ro esteun magazin online de bijuterii la dispozitia ta cu peste 1000 de modele de bijuterii colorate pentru a te ajuta sa iti creezi un look desavarsit!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord