AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu acvamarin pentru un martie luminos

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Aproape ca auzi valurile cand privesti o piatra superba de acvamarin. Bijuteriile marii, pietrele de acvamarin intruchipeaza spiritul oceanului, de la luminozitatea jucausa a apei, pana la secretele misterioase ale profunzimii sale.

Acvamarinul este piatra lunii martie, o piatra a carei stralucire si frumusete rivalizeaza cu cea a diamantelor. Este considerat vestitorul primaverii, competentele acestei pietre speciale fiind legendare. Sunt multe mituri despre piatra de acvamarin. Legendele spun ca acvamarinul este comoara Atlantidei si are puterea de a pastra marinarii in conditii de siguranta pe mare. O alta legenda spune ca acvamarinul absoarbe atmosfera dintre tinerii indragostiti: “Cand este sfintita si purtata, ajuta la dezvoltarea armonioasa a unei relatii de iubire, fiind capabila de lucruri mari in acest sens”.

Bijuteriile cu acvamarin sunt considerate cadoul cel mai potrivit pe care un mire i-l poate oferi miresei lui in prima dimineata dupa noaptea nuntii. Acvamarinul reprezinta mariajul cerului si al oceanului. Aceasta piatra de un albastru translucid, al carui nume provine din limba latina, intruchipeaza maretia oceanelor si grandoarea cerului.


Set din argint: cercei si pandantiv cu piatra de culoare acvamarin

Pentru multe culturi antice, care dateaza din Evul Mediu, piatra de acvamarin a fost un simbol al fericirii, al curajului si al tineretii vesnice. Un inel cu piatra acvamarin este un cadou ideal pentru o persoana draga nascuta in luna martie. Poarta cercei, pandantive si coliere cu acvamarin pentru ca unicitatea culorii acestei pietre arata ideal in combinatie cu orice culoare de ochi.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord