AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu marcasite

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cu marcasite sunt cele cu cristale fine stralucitoare de culoare gri, animate de reflexii galbui - maronii. Montate in argint, au fost indragite ca ornamente cu valoare personala si erau purtate la curtile regale. Toata nobilimea era interesata de bijuterii cu marcasite, erau oferite cadou si purtate pandantive cu marcasite, cercei cu marcasite, bratari cu marcasite, brose cu marcasite, inele cu marcasite. Vestimentatia de catifea si alte tesaturi pretioase in culori pastelate era completata cu bijuterii din aur sau bijuterii din argint cu marcasite. Domnitele purtau rochii lungi si cercei lungi cu marcasite.

 

cercei lungi argint marcasite perle

Cercei din argint cu marcasite si perle de cultura

Marcasitul este un mineral format din sulfat de fier. Acesta este de un cenusiu atractiv cu irizatii fermecatoare la lumina. Marcasitul a fost considerat inca din vremuri vechi o piatra semipretioasa, fiind opac cu luciu metalic. Avand un rol in traditie, se spune ca alunga energia negativa, imbunatateste abilitatile de comunicare si ii protejeaza pe cei ce lucreaza intr-un mediu periculos.

Marcasitele montate in argint sunt slefuite multifatetat. Fatetele mici ale acestor cristale capteaza lumina si sclipesc fascinant.

Pentru prima data au fost utilizate ca si piatra semipretioasa in perioada domniei regelui Louis XIV al Frantei. Marcasitele erau montate in argint alegandu-se modele florale si rozete pentru brose. Bijuteriile cu marcasite erau foarte populare in perioada Victoriana, bijuteriile reginei Victoria fiind bijuterii cu marcasite.

Bijuterii la set cu marcasite

Bijuteriile din argint cu marcasite sunt potrivite atat pentru zi cat si pentru seara, pe tot parcursul anului.

Poarta bijuterii florale. Un set din argint cu marcasite si perle de cultura in forma de floare te va face sa te simti unica.

set din argint cu marcasite

Set floare din argint cu marcasite si perle de cultura


Brose bijuterii cu marcasite

Astazi, marcasitele confera unei bijuterii aspect vintage si adauga un plus de calitate bijuteriilor. Brosele vor fi mereu la moda. Alege brosa cu marcasite pentru a o oferi cadou mamei tale. Va fi exrem de fericita sa primeasca cadou o brosa cu marcasite in forma de fundita.

 

brosa din argint marcasite perle

Brosa cu perla de cultura model fundita din argint cu marcasite.


Inele cu marcasite

Cristalele de marcasite cu sclipiri misterioase montate in inele de argint confera degetelelor gesturi senzuale. Inele cu marcasite sunt superbe si cu efect somptuos, confera mainii un aspect gratios. Poarta un inel din argint ajustabil cu marcasite. 

 

inel din argint cu marcasite

Inel ajustabil din argint cu marcasite


Bijuterii cu marcasite cercei

SilverZone va propune cercei din argint cu marcasite. Cercei de lungime medie cu aspect de floare pot face ca aspectul tau sa se transforme instantaneu daca ii asortezi la o tinuta adecvata. O bijuterie deosebita decorata cu marcasit face ca increderea in sine si productivitatea sa cresca, iar pe plan profesional iti poate aduce chiar respectul celor din jur. Ajuta-i pe ceilalti sa-ti recunoasca valoarea si urca pe scara succesului purtand un model clasic de bijuterie cu marcasite destinat femeilor puternice. Asortand cercei cu marcasite la o tinuta office, vei transmite acel mesaj profesionist care lipseste anumitor tinute de birou.

 

cercei aripi marcasite

Cercei din argint cu marcasite model aripa

Cadou bijuterii cu marcasite

Luxul si rafinamentul in arta bijuteriilor este apreciat si bijuteriile cu marcasite sunt oferite cadou persoanelor care poarta bijuterii din argint. Castiga inimile iubitoarelor de argint 925 cu bijuterii cu marcasite. Gratie luxului de neegalat degajat de fiecare detaliu, doamnele care isi doresc calitatea absoluta apreciaza bijuterii cu marcasite elvetiene.

Bijuterii cu marcasite poti face cadou persoanele dragi sufletului tau sau poti alege sa iti completezi caseta de bijuterii cu cercei, inele, bratari, brose sau seturi din argint cu marcasite.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord