AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu onix negru si agate negre

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Onixul este o varietate a calcedonului, colorata alb-negru, care apartine de mineralele din grupa cuartului, la fel ca piatra de agat negru. In antichitate era purtat de catre razboinici pentru a atrage curajul si puterea zeitatilor de partea lor. Denumirea acestei pietre semipretioase provine de la cuvantul grecesc onyx care inseamna unghii. Mitologia greaca prezinta onixul ca fiind unghiile zeitei Afrodita care au fost taiate, in timp ce zeita dormea, de catre Eros, zeul iubirii, si care sau transformat in momentul cand au ajuns pe pamant in pietre mici si albe. Astfel explicandu-se forma usor ovala a onixului. Onixul poate fi gasit in natura sub mai multe culori, de la albul laptos pana la negru lucios si opac.

Se spune ca onixul fortifica scheletul osos, ochii, inima, urechile, unghiile, parul, confera forta interioara si putere de concentrare. De asemenea se spune ca onixul faciliteaza gandirea rationala, obiectiva, capabila sa controleza emotiile si trairile instinctuale, sa elimine gandurile si tendintele negative, starile inferioare, apatia, incordarea si nesiguranta.

bijuterii placate cu aur

Set: cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu onix negru

Piatra de agat negru mai este numita si piatra autocontrolului si a stapanirii de sine. Se mai crede ca aceasta piatra confera putere vizionara si favorizeaza inspiratia spirituala, manifestata prin ganduri iluminatoare. Se spune ca bijuteriiile cu onix negru au o actiune echilibranta si ca atrag armonia in cuplu.

Culoarea neagra, inchisa a onixului l-a facut sa devina o piatra semipretioasa foarte apreciata de persoanele ale caror ocupatii impun eleganta, stil si rafinament. Combinatia de onix negru cu pietre de alte culori are un aspect mai interesant si sobru. 

bijuterii placate cu aur

Colier cu turcoaz verde si agat negru

 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord