AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu piatra semipretioasa onix

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiNegrul – culoarea noptii, culoarea elegantei desavasite. Fie ca este vorba de rochia neagra perfecta pentru orice ocazie, sau o pereche de cercei din argint cu onix negru care se potrivesc la orice tinuta, cu siguranta nu vei da gres. In designul bijuteriilor, ca si in moda, culorile arata mai clare pe un fundal negru, iar negrul asortat cu alb intotdeauna arata perfect. Cand se creaza bijuterii fine, picatura de negru este furnizata in mod normal de piatra de onix, un cuart negru cu o textura fina. Piatra de onix a fost foarte populara in randul grecilor si romanilor din Antichitate. Numele pietrei provine din cuvantul de origine greaca “ onyx “ care inseamna unghie sau gheara. Povestea spune ca intr-o zi, zeita Venus se odihnea pe malul raului Indus. In timp ce dormea, Cupidon, folosindu-si sagetile magice, i-a taiat unghiile care au cazut in apa raului sacru. Deoarece unghiile erau de origine cereasca, soarta le-a transformat in pietre negre astfel incat nicio parte a unui corp ceresc sa nu piara vreodata. Este adevarat ca negrul nu este in mod normal o culoare asociata cu unghiile, dar in vremuri stravechi aproape toate culorile, de la alb la maro inchis si negru, erau numite onyx. Mai tarziu, romanii au redus termenul pentru a se referi la culori inchise, ca negru sau maro inchis. Pune-te in valoare purtand o pereche de cercei din argint, cu piatra onix! Fie care iti plac cerceii cu model elaborat in filigran, fie ca ii preferi pe cei cu design contemporan, acesti cercei cu siguranta sunt potriviti! Trecutul, prezentul si viitorul pot fi impletite purtand un pandantiv cu trei pietre din onix negru, pandantiv ce poate fi perfect pentru tine sau pentru a fi oferit cadou. Unele inele nu se demodeaza niciodata. Poarta inele din argint cu onix ce vor arata la fel de bine si peste o generatie.
Cercei cu onix negru oval si argint in filigran

Cercei cu onix negru oval si argint in filigran

Pandantiv argint cu bile din onix negru slefuit multifatetat

Pandantiv argint cu bile din onix negru slefuit multifatetat

Inel cu onix negru oval si argint

Inel cu onix negru oval si argint

Un set cu piatra onix, din argint cu aspect de aur alb, reprezinta cadoul perfect deoarece onixul negru este piatra perfecta pentru bijuteriile personalizate. Perfecte pentru a fi purtate zi de zi sau la o ocazie speciala, bijuteriile cu onix sunt o alegere versatila si eleganta. O bratara din argint, cu onix negru, reprezinta un cadou elegant si accesibil. Intotdeuna adecvate si in pas cu moda, bijuteriile cu onix ar trebui sa existe in toate cutiile cu bijuterii. Negrul si argintiul au facut intotdeauna o frumoasa si eleganta pereche. Un inel cu onix negru, din argint cu aspect de aur alb, este accesoriul perfect pentru orice tinuta!
Set: cercei si pandantiv din argint cu aspect de aur alb cu piatra semipretioasa onix negru slefuit multifatetat si imitatii de diamante

Set: cercei si pandantiv din argint cu aspect de aur alb cu onix negru slefuit multifatetat si imitatii de diamante

Bratara din argint cu onix negru

Bratara din argint cu onix negru

Cercei lungi din argint cu onix negru slefuit

Cercei lungi din argint cu onix negru slefuit

Piatra de onix negru straluceste mai ales in combinatie cu culori deschise, care sa realizeze un joc de culori. Textura sa fina il face deasemenea, ideal pentru sculptura, fiind materialul preferat pentru crearea pandantivelor. Deci, daca doriti sa adaugati putina magie bijuteriilor dumneavoastra, de ce sa nu luati in considerare bijuteriile cu onyx? Vezi mai multe bijuterii cu onix disponibile acum.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii cu piatra semipretioasa onix
Hapi22332011-10-24 12:37:32

Sunt superbe bijuteriile. Felicitari. Imi place felul in care e lucrat argintul, cum imbracati pietrele,cum le combinati.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord