AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu pietre verzi

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile cu pietre verzi sunt adevarate bucurii pentru suflet in aceste timpuri, ca un indraznet si plin de culoare prag al oricarui sezon. Colectia de bijuterii din argint cu piatra verde propusa de silverzone.ro se caracterizeaza prin diversitate, opulenta, lux si o larga paleta de inovatii.

bijuterii argint pietre verzi

Cercei din argint cu agat verde si cubic zirconia transparent cu aspect de diamnate

Daca scrii in casuta de cautari cuvantul "verde" pe magazinul online de bijuterii silverzone.ro vei gasi bijuterii din argint cu piatra verde disponibile momentan in stoc. Iti putem livra rapid prin curier bijuterii cu pietre naturale verzi: bijuterii cu smarald verde, bijuterii cu peridot verde, bijuterii cu agat verde, bijuterii cu turcoaz verde, bijuterii cu malachit verde, bijuterii cu onix verde, bijuterii cu aventurin verde, bijuterii cu jad verde.

Cele mai frumoase bijuterii din argint cu pietre verzi naturale sunt bijuteriile cu smarald verde. Alege o pereche de cercei din argint decorati cu smarald verde si pietre de cubic zirconia cu un model clasic inspirat din natura.

bijuterii argint pietre verzi

Cercei din argint cu smarald verde si pietricele de cubic zirconia transparent

Pietrele verzi sintetice sunt frumoase montate in argint, te vei bucura de pretul atractiv pentru bijuterii cu cristale verzi, bijuterii cu piatra verde reconstruita, bijuterii cu turcoaz verde reconstruit, bijuterii cu zirconia verde.

bijuterii argint pietre verzi

Set din argint si cubic zirconia verde format din inel, cercei, pandantiv

Inca din timpul crestinismului, femeile purtau bijuterii cu pietre semipretioase. Toate bijuteriile care contineau pietre semipretioase de culoare verde erau purtate cu mandrie de aceste femei. Ele spuneau ca aceste bijuterii cu piatra verde le destinde considerabil atat fizicul cat si psihicul.

cercei din argint cu turcoaze verzi

Cercei din argint model vintage cu piatra de turcoaz verde reconstruit

Pietrele verzi permit sa echilibreze structura somatica cu cea psihica si face posibila o diminuare rapida a stresului, a nelinisti si a iritabilitatii. Efectele psihologice ale nuantei de verde sunt de linistire, buna dispozitie, relaxare, echilibru si de stimulare a creativitatii.

bijuterii din aargint

Cercei din argint decorati cu agat verde in forma de picatura si pietre de cubic zirconia cu aspect de diamante

Cele mai cautate bijuterii cu pietre semipretioase de culoare verde sunt: Agat verde, Ametist verde, Peridot, Smarald, Jad, Jasp, Aventurin si Malachit. Foarte apreciate sunt bijuteriile cu sidef din scoica abalone verde, care uimeste prin nuantele variate si irizatiile fascinante. Alege cercei din argint cu sidef abalone verde.

bijuterii din argint cu sidef abalone verde

Cercei din argint cu sidef abalone verde

Toate modelele de bijuterii din argint cu piatra verde sunt piese de rezistenta ale oricarei tinute. Ofera cadouri bijuterii cu pietre verzi semipretioase de Agat, Aventurin, Ametist, Jad, Malachit, Smarald, Peridot si Jasp da un aer de eleganta si feminitate oricareia dintre voi. Multe bijuterii cu jad verde sunt confundate cu cele decorate cu piatra verde de aventurin. Aventurin verde este o piatra semipretioasa la fel de valoroasa ca piatra de jad verde. Vezi aici mai multe bijuterii cu pietre verzi de aventurin >>

Ce semnificatie au bijuteriile cu pietre verzi?

In mai multe religii verdele reprezinta regenerarea si invierea, fiind conectat cu iubirea fata de semeni.

Verde este reprezentativ pentru chakra inimii localizata in zona pieptului. Verdele reprezinta renasterea, reinnoirea si revitalizarea. Piatra verde este asociata cu bogatia. Cand faci cadouri bijuterii, alege cu incredere bijuterii cu piatra verde, un simbol al sperantei, prosperitatii, progresului, evolutiei. Un pandantiv din argint cu pietre verzi oferit cadou reprezinta urarea pentru sanatate, dezvoltare, siguranta. Cadoul ideal pentru cei nascuti in zodia Rac sunt pietrele verzi.

bijuterii argint pietre verzi

Pandantiv rotund din argint cu zirconia verde si marcasite

Cu ce se asorteaza culoarea verde si cu ce sa porti bijuterii cu pietre verzi?

Culoarea verde se asorteaza foarte frumos cu alb. Fie ca porti o camasa alba din bumbac, fie o bluza alba din tesatura matasoasa, fie ca alegi o ie alba cu rnament multicolor alege bijuterii cu pietre verzi. Alege bratara verde, sau cercei cu pietre verzi pentru un tricou alb si blugi. Culoarea verde se mai asorteaza cu bej, crem, maro, galben si mai ales cu negru. La o rochie neagra de seara alege un inel cu piatra verde.

bijuterii argint pietre verzi

Inel din argint 925% cu pietre de cubic zirconia verde

 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord