AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu rubine

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cu rubine sunt decorate cu piatra roz sau rosie. Rubinul reprezinta prin varietatile sale, una din cele mai valoroase geme, considerate alaturi de diamant, smarald si topaz ca fiind pietre pretioase.

pandantiv rubine inimioara aur

Pandantiv din argint placat cu aur cu rubin

Numele pietrei pretioase de rubin provine de la cuvantul latinesc ruber, care inseamna rosu ca sangele, ca focul sau ca vinul. Se spune despre bijuteriile cu rubine ca au un noroc propriu care asigura oamenilor o viata in pace si intelegere. In timpurile vechi rubinul era considerat piatra a puterii divine, a vietii si a dragostei, datatoarea de forta, de inteligenta si de noroc celor nascuti in luna iulie.

De ce este iubita si apreciata piatra de Rubin?

Piatra de rubin trezeste in noi energia de a face lucruri, speranta ca ne poate fi mai bine, curajul de a visa si lupta pentru viitorul cel mai bun, increderea in divinitate, si convingerea ca suntem mai mult decat am crezut vreodata.

Bijuteriile cu rubin sau spinel roz (o varietate mai putin scumpa de rubin) sunt esentiale pentru fiecare tinuta.

bijuterii rubine bratara aur

Bratara din argint placat cu aur cu rubin

Piatra de Rubin montata in argint nu este perfecta, la fel ca si viata reala: o poveste cu plusuri si minusuri, cu durere si vindecare, cu vulnerabilitate si implicare cu mult curaj si asumare, cu nenumarate momente de cadere si ridicare. Oricat de seducatoare ar fi dorinta de a purta un rubin veritabil, cele mai frumoase varietati transparente sunt selectate, slefuite si montate in aur si costa foarte mult. Varietatea de rubin montata in argint mai este numita si radacina de rubin, are un aspect opac cu mici imperfectiuni, costa mai putin si iti poti permite bijuterii cu rubin.

Adori tinutele elegante, care iti taie respiratia? SilverZone are bijuteriile potrivite pentru ele: decente si de neuitat. Vrei sa ai o cariera in crestere de la un an la altul, iti place sa arati bine? Bucura-te de o tinuta speciala si cuceritoare inca de la prima purtare cu aceste bijuterii din argint cu pietre semipretioase.

Cercei cu rubine

Vrei sa atragi atentia cu bijuterii elegante si finetea designului? Fie ca esti o prietena buna, o colega intelegatoare, o sefa diplomata, deopotriva empatica si ferma, daca iti doresti bijuterii cu rubine si crezi in puterea relatiilor poti oferi cadou bijuterii cu rubine si poti cumpara online bijuterii cu rubine.

rubine argint

Cercei cu piatra de culoare rubin

Impodobeste-ti tinuta cu o bijuterie cu rubin potrivita cu aerul optimist al primaverii. Combinatia trendy de argint cu piatra semipretioasa de rubin iti va inviora orice tinuta.

 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord