AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu safire

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Culorile adanci ale amurgului sunt capturate in tonuri intense, vii, de safir, piatra magnifica ce reprezinta cu adevarat nestematele cerului desi este gasita cu greu in pamantul planetei noastre albastre. Scanteierile de lumina par a fi stele in fatetele pietrei ce reprezinta luna septembrie. In vremuri stravechi, unii oameni credeau ca firmamentul era o enorma piatra de safir albastru in care Pamantul a fost incorporat. Ar putea exista o imagine apta de a descrie mai bine frumusetea unui safir imaculat? Si totusi, aceasta piatra pretioasa nu vine in una ci in toate nuantele albastrului, de la albastrul profund al cerului de seara pana la albastrul curat al unei zile stralucitoare de vara care-si arunca vraja peste noi toti. Albastrul este culoarea principala a safirului. Albastrul este deasemenea culoarea favorita a peste 50% din populatia lumii, barbati si femei.

bijuterii pietre pretioase

Inel din argint cu safire

Am asociat aceasta culoare, strans legata de safir, cu sentimentele de simpatie si armonie, prietenie si loialitate, sentimente ce apartin calitatilor care dovedesc cat valoreaza aceasta piatra pe termen lung.Bijuteriile cu safire sunt unele dintre cele mai populare bijuterii de pe piata. Albastrul adanc al pietrei de safir face ca bijuteriile cu aceasta piatra sa fie potrivite pentru iesirile de seara.

Cercei cu safir albastru din argint

cercei din argint cu safire albastre

Bijuteriile cu safire se pot dovedi a fi un cadou unic si special pentru cei dragi, safirul fiind asociat dintotdeauna cu sacrul si divinul. Extrem de durabila si mereu la moda, o bratara din argint placata cu aur nu se va demoda nicicand. Un pandantiv cu safire se spune ca aduce seninatate si puritate purtatorului. O pereche de cercei din argint cu safire este o alegere clasica si potrivita.

Cercei cu piatra pretioasa safir albastru din argint

cercei din argint cu safire albastre

Alege din gama de bijuterii din argint cu safire, sau din gama de modele mai accesibile, cu imitatii de safire, bijuteria care ti se potriveste! Frumusetea, culoarea magnifica, transparenta, consistenta dar si durabilitatea safirului, sunt calitati ce ar trebui sa te convinga sa porti bijuterii cu safire!

Vezi mai multe bijuterii cu safire disponibile acum.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord