AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu sidef

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Dupa cum bine stim, acest anotimp anunta o perioada plina de evenimente active, cu zile insorite si seri speciale, asa ca fiti gata sa purtati la tinutele alese de voi, bijuterii cu sidef. De stiut este ca sideful face parte din pietrele si cristalele de natura organica, reprezentand partea din interior a scoicii. Deci nu este o roca ci este considerat "haina perlei". Culorile reprezentative sidefului sunt: albastru, negru, crem, gri/argintiu, galben, verde, portocaliu, violet sau roz.

Sideful de culoare alba

Foloseste cu incredere bijuteriile cu sidef alb atunci cand doresti sa obtii un aspect ce emana rafinament, puritate, eleganta, feminitate pentru ca sideful insusi este un simbol al prosperitatii si abundentei, al puterii si fertilitatii.


Cercei din argint cu sidef alb

Sideful multicolor

Sideful este compus din cristale microscopice aliniate perfect, asa incat lumina care trece prin unul din cristale este reflectata de celelalte, producand o stralucire calda si delicata. Culorile iridiscente sunt dispuse in straturi intrepatrunse si isi schimba stralucirea sau nuanta in functie de lumina si de unghiul din care privesti.


Cercei din argint model fluturasi cu sidef colorat

Sideful alb in combinatie cu email negru

O combinatie de culori ce nu se va demoda niciodata, te va ajuta sa te simti puternica si impunatoare, potrivita pentru purtat la serviciu. Mai mult decat un accesoriu rafinat, sideful asigura pozitivismul si armonia.


Pandantiv romb din argint cu sidef alb si rasina neagra

Stiati ca duritatea sidefului, pe scara lui Mohs este de 3,5 si ca sideful mai poarta denumirea si de "urechea marii" sau cum ar spune englezii "ear shell” ? Asa ca draga cititorule indiferent de an, moda, sau designer, tendintele bijuteriilor cu sidef sunt mereu atragatoare si colorate.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord