AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu topaz - pentru un sfarsit de vara asa cum ti-l doresti

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Chiar daca vara se cam sfarseste, lasand in urma zilele toride si amintirile unor momente in care ne-am rasfatat cu aroma de vacanta, nu trebuie sa fim tristi, vine toamna, sezonul care are de fiecare data grija sa potoleasca euforia nebuna a zilelor de vara prin nuante placute, prin aroma mirosului imbietor de gutui coapte. Dar sa nu grabim totusi lucrurile, pentru ca zile de vara inca mai avem, si ar fi pacat sa nu ne bucuram de ele, sa nu mai profitam inca putin de vremea frumoasa. Si pentru ca ne place soarele, marea, si atmosfera de vacanta, ne-am gandit la niste bijuterii care sa ne ajute sa pastram toate acestea, si am ales cateva bijuterii placate cu aur si topaz, pentru un sfarsit de vara asa cum ti-l doresti. Frumusetea topazului cucereste iremediabil de la prima vedere, iar montat in argint sau inox placat cu aur capata o distinctie aparte, un aspect elegant si fresh in acelasi timp.


Inel din argint cu aspect de aur alb cu topaz bleu

Pastreaza aerul de mare si splendoarea zilelor calde de vara, purtand bijuterii cu topaz! Sunt bijuterii care se pot asorta cu usurinta la diverse tinute, dar si in combinatii cu alte bijuterii cu pietre cum ar fi ametistul sau peridotul. Sunt o alegere ideala si o investitie de viitor, asta pentru ca sunt bijuterii cu aspect versatil si pot fi purtate indiferent de sezon, idiferent de tendintele care apar in lumea facinanta si captivanta a modei. Iata o pereche de cercei si un colier ce se potrivesc perfect, si iti pot accesoriza atat o rochie vaporoasa de vara in nuante calde, dar si o tinuta mai sofisticata. Poarta tinute cu stil, pentru a straluci mereu si a te simti bine.


Set din argint cu piatra semipretioasa topaz bleu

Indiferent de alegerile tale, nu uita ca bijuteriile sunt esentiale! Hainele se deterioreaza, se intampla sa nu-ti mai vina bine, insa accesoriile pot fi perfecte si in tinutele din prezent, dar si in cele de peste doi, cinci sau zece ani. Alege din propunerile SilverZone ceea ce iti place, si poarta bijuteriile cu topaz, pentru a da tinutelor tale un plus de stil si feminitate.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord