AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu turcoaz

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile cu turcoaz sunt foarte frumoase. Despre turcoaz se spune ca este piatra vietii si a razboiului. Se spune ca sunt printre cele mai vechi bijuterii din istorie. Ea a fost considerata ca fiind o piatra a pacii, a protectiei si a fericirii. Mai este denumita ca fiind piatra fericirii. Culoarea turcoaz este asociata cu culoarea marii. Albastru turcoaz este o culoarea pretioasa, speciala, sofisticata. O pereche de cercei in forma de fundita cu turcoaz albastru ii poti purta la o pereche de blugi si o bluzita.

bijuterii din argint

Cercei din argint si turcoaz albastru

Multe femei aleg sa poarte bijuterii vintage cu turcoaze la tinute lejere si moderne. Turcoazul este o completare extraordinara pentru bluze albe si rochii de vara, combinat cu o bluzita de culoare rosu ruginit este o alta alegere excelenta. Alege sa porti o pereche de cercei lungi cu turcoaz albastru.

bijuterii din argint

Cercei lungi din argint cu turcoaz albastru

Numele acestei pietre vine din expresia franceza "pierre turquoise", care inseamna piatra turceasca, dat fiind ca majoritatea pietrelor erau vandute in Turcia. Piatra de turcoaz se afla in noduli si filoane colorate in verde sau albastru. Culoarea albastra i-o da cuprul iar cea verde, fierul. Turcoaza apare rar in mase mari si cel mai adesea este gasita formand mozaicuri. Bijuteriile cu turcoaz albastru ies in evidenta prin culoarea puternica pe care o au. Alege sa porti o pereche de cercei turcoaz cu pietricele la o tinuta de seara.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu marcasite si turcoaz

Completeaza la perechea de cerci cu turcoaz un pandantiv cu turcoaz albastru si pietricele. Setul iti va completa perfect o tinuta de seara.

bijuterii din argint

Pandantiv din argint cu marcasite si turcoaz

Piatra de turcoaz de cel mai fin albastru provine din Oran unde de aproape sase mii de ani este utilizata ca podoaba. Deosebit de pretuita de azteci, egipteni, tibetani, iar mai tarziu de otomani, turcoaza a fost utilizata de foarte multa vreme pentru confectionarea vaselor, inelelor, broselor, bratarilor si altor bijuterii. Era considerata o piatra a fericirii in Orient si exista credinta ca il fereste pe purtator de muscatura serpilor.

Bijutreuii cu turcoaz poti purta in orice moment al zilei. Este foarte important sa asortezi bijutreiile cu turcoaz la tinuta potrivita.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord