AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu turcoaz

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cu turcoaz pentru tinute la moda? Unde cumpar bijuterii cu turcoaz? Cum sa porti bijuterii cu turcoaz? Cu ce sa asortezi bijuterii cu turcoaz?

Turcoazul este probabil cea mai veche piatra semipretioasa in istoria omului. Specialistii spun ca este o piatra de protectie. Nuanta unica de albastru, de multe ori albastru-verde, imprumuta numele de "turcoaz". Numele turcoaz este derivat din franceza. Masca mortii lui Tutankhamon a fost decorata cu turcoaz, asa cum au fost mastile mozaic dedicate zeilor. Aztecii si Incasii considerau turcoazul mai pretios decat aurul, in Tibet era folosit ca moneda de schimb iar in orient era considerata piatra fericirii.

bijuterii turcoaz

Inel lat din argint cu turcoaz albastru

Se spune ca acesta piatra turcoaz asigura o protectie sporita impotriva accidentelor, indeparteaza energiile negative, te fereste de boli, amplifica creativitatea, curajul, comunicativitatea, spiritualitatea, eficacitatea, capacitatea de a folosi mai bine timpul, starea de bine, de asemenea turcoazul influenteaza conditia fizica a persoanei care il poarta. Cartile vechi spun ca daca turcoazul isi pierde din culoare persoana moare, si pentru a-si recupera treptat culoarea trebuie transferat la o noua persoana sanatoasa.

In Orient, colierul cu turcoaz a fost purtat ca un protector de toate lucrurile rele. Bijuteriile cu turcoaz se asorteaza de minune cu alb si negru, dar si cu maro, crem, gri, bej, argintiu, fucsia si violet. O bijuterie cu turcoaz si pietre naturale cu jocurile lui de culori in albastru si verde iti poate pune in evidenta ochii, in special daca ai ochii verzi sau albastri.

Persoanele din jurul tau vor fi mai bine dispuse si iti vor zambi mai mult. Femeile cu pofta de viata si cu personalitate vie trebuie sa aiba o astfel de bijuterie.

Bijuterii turcoaz

Scoate din anonimat tinutele sterse cu o pereche de cercei din argint cu turcoaz, vei impresiona prin frumusetea si simplitatea lor. Daca ai o fata mica si ovala acesti cercei cu turcoaz si perla sunt potriviti pentru tine. Pentru un stil de viata agitat iti vine in ajutor bratara cu pietre care iti ofera liniste si relaxare datorita culorii sale. Bratara cu pietre albastre si bila cu cristale, are un mare avantaj, aceasta este elastica ceea ce ofera mobilitate de utilizare.

bijuterii din argint

Bratara elastica cu turcoaz si bila cu cristale

Accesoriile asortate la orice tinuta pot spune multe despre personalitatea ta. Poti purta cu incredere bijuterii din argint cu turcoaz sau bijuterii placate cu aur si la tinutele elegante.

bijuterii turcoaz

Colier din alama placat cu aur decorat cu 12 pietre turcoaz.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord