AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de 1 martie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii de 1 martie, luna cadourilor! Simbolul primaverii 1 Martie, este reprezentat de cele doua fire impletite alb si rosu care se poarta la piept sau la mana de catre fetite si femei. 1 Martie aduce venirea primaverii si tot o data ocazia de a darui celor dragi, clasicul, dar mereu placutul cadou, martisorul impreuna cu urarile de bine. Cele doua fire alb-rosu simbolizeaza iarna si vara, firul colorat se poarta la mana sau la piept toata luna Martie ca mai apoi sa il prinzi de ramura unui pom fructifer pentru a aduce noroc si belsug. Clasica intrebare: ce cadou sa ofer de 1 martie, nu mai este nevoie sa iti faci probleme, gasesti cadouri pentru femei si cadouri pentru copii intr-o gama diversificata de bijuterii din argint, cum ar fi pandantiv din argint, brosa din argint, cercei din argint.

Cercei din argint trifoi cu patru foi sunt cadoul perfect de 1 Martie.

bijuterii potcoava martisor

Cercei potcoava si trofoi cu patru foi din argint

Potcoava si trifoi cu patru foi este un puternic legamant ce simbolizeaza norocul. Ofera cadou de martisor cercei potcoava si trifoi cu patru foi din argint, fiecare frunza are o semnificatie aparte: faima, dragoste, bogatie, sanatate.

potcoava argint martisor

Potcoava din argint pentru martisor

Simbolul primaverii sunt ghioceii. Un cadou deosebit de 1 Martie pentru mana, iubita sau bunica. Brosa este din argint lucrata foarte finut si accesorizata cu marcasite si o perla mare alba asoiata cu ghiocelul alb si pur. Persoana care va purta aceasta brosa se va simti plina de viata si mai incerzatoare. Ghiocelul simbolizeaza prietenie, spreranta, puritate. Un cadou simplu dar face cat o mie de cuvinta.

brosa martisor

Brosa floare din argint cu marcasite si perla reconstruita

Pandantiv cruciulita din argint cu aspect de aur alb cu pietricele albe poate fi cadoul perfect de martisor pentru o fetita de 1 Martie, o va purta cu mandrie deoarece in primul rand este o cruce, care inevitabil o asociem cu Dumnezeu si in al doilea rand se va bucura pentru ca este primita de 1 Martie de martisor.

bijuterii martisor

Cruciulita din argint cu aspect de aur alb cu pietre albe

 Brose martisor din argint

Brosele docoreaza reverul unui sacou. Alege brose din argint cadou de martisor pentru a innobila o bluza sau o rochie. Poti oferi cadou o brosa broasca testoasa din argint cu marcasite si sidef. Broasca testoasa simbolizeaza hotarare, longevitate, protectie si fertilitate. De martisor se ofera un talisman al norocului impreuna cu snurul impletit alb-rosu.

bijuterii martisor

Brosa broasca testoasa din argint cu marcasite si sidef

Cadoul perfect de martisor trebuie sa simbolizeze noroc, speranta, protectie. Cum alegi cadoul de martisor pentru persoanle dragi? De 1 martie poti oferi cadou un mic pandantiv din argint, brosa din argint, cercei din argint, coliere din argint.

bijuterii martisor

pandantiv pentru bratara model copacul vietii din argint cu pietre verzi

Ai o gama variata de bijuterii din argint pentru a demonstra celei dragi cat de speciala este pentru tine. Alege cadoul perfect de martisor din categoria Martisoare Argint si vei avea o zi cu adevarat speciala de 1 Martie!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord