AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de culoare verde

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Verde este culoarea naturii. Simbolizeaza armonia si prospetimea. Culoarea verde are o corespondenta puternic emotionala cu notiunea de siguranta. Verde este culoarea perfectiunii – te poti considera norocoasa daca te intalnesti cu aceasta culoare in diferite imprejurari! Nuanta de verde simbolizeaza echilibru, armonie, liniste sufleteasca, moderatie si bogatie; pe scurt, plusuri pe toate planurile! Daca te-ai trezit irascibila, te-a suparat cineva sau te macina o problema la care nu gasesti raspuns, poarta un accesoriu verde si te vei calma, iti vei aduna gandurile, iar solutia iti va veni ca prin minune. Tot verdele te ajuta sa fi mai buna, mai intelegatoare cu problemele celor din jur si mai diplomata. Nu exagera insa nici cu verdele – in cantitati mari poate induce stari negative. Culoare verde, este un simbol al determinarii de aceea se spune ca daca o persoana poarta bijuterii de culoarea verde isi va duce toate planurile la bun sfarsit, fara a lasa pe cineva sa ii stea in cale. Daca esti o persoana care indrageste culoarea verde, ai un caracter ambitios, curajos si muncitor este de preferat sa porti o baratara, care iti va fi benefic datorita pietrei agat.


Bratara din argint cu agat verde

Daca culoarea ta preferata este verde si esti o fire ce nu se teme sa se exprima liber indiferent de situatie si iti place sa ai intotdeauna ultimul cuvant intr-o discutie, este favorabil pentru tine sa porti bijuterii cu piatra verde cum ar fi de exemplu un set cu piatra verde. Se spune ca daca porti un set cu de culoare verde in momentele in care esti nervoasa si nimic nu te multumeste, prin purtarea acestuia culoare verde te vei simti odihnita, relaxata si te vei putea concentra asupra lucrurilor importanate.


Set: inel si cercei din argint cu agat verde

Se spune ca verdele este o culoare excelenta pentru realizari financiare, fiind deci culoarea castigului financiar. Daca mergi sa inchei o afacere se zice ca este benefic sa porti un accesoriu de culoare verde, care sa iti fie ca un talisman norocos, cum ar fi un inel cu zirconia verde, acesta avand rolul de a te ajuta sa fi ferma si sa le arati celor cu care inchei afacerea ca esti o persoana sigura pe tine.


Set compus din 2 inele de logodna din argint cu zirconia verde

Culoarea verde a bijuteriilor iti va fi aduce noroc, sanatate, liniste interioara si intelegere cu persoanele din jurul tau. Se spune ca daca vei purta bijuterii verzi, vei avea parte de multe reusite atat pe plan personal cat si pe plan profesional si vei putea sa iti atingi toate telurile.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii de culoare verde
anaevents.ro2015-03-07 17:34:04

Ceva pe albastru sau pe o culoare apropiat cu visniul ne poti recomanda pentru o frumoasa domnisoara de 20 de ani? Multumesc anticipat pentru raspuns.

2015-03-09 10:51:35

Ati putea incerca ceva cu lapiz lazuli. Sau ceva mai general, pe albastru. Va invitam sa vizualizati mai multe modele pentru varsta de 20 de ani aici: http://www.silverzone.ro/Bijuterii-sticla-si-cristale-c-282.html

Ce culoare de bijuterie trebuie sa port? | SilverZone.ro2015-09-17 12:57:12

[...] Similar Post Bijuterii de culoare verde [...]

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord