AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de iepuras

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii pentru iepuras gasesti intr-o varietate de modele superbe. Primavara nu s-a lasat mult asteptata iar iepurasul sta sa apara cu cadouri de tot felul pentru persoanele dragi noua. SilverZone.ro va vine in ajutor cu lista cadourilor perfecte de iepuras.

Bijuterii de iepuras cadouri pentru copii

Cei mai bucurosi de venirea iepurasului sunt copii. Alege cadouri bijuterii pentru copii. Ofera-i cadou fiicei tale o bratara cu snur rosu si pandantiv buburuza. Culoarea rosie a snurului o va feri de deochi.

bijuterii handmade

Bratara din snur cu gargarita din argint pictata cu email rosu

Nepotica ta se v-a bucura sa primeasca cadou de iepuras, o pereche de cercei cu floricica albastra din argint.

bijuterii handmade

Cercei mici floricica albastra argint

Bijuterii de iepuras cadouri coliere

Colierele din pietre nu si-au pierdut din popularitate nici sezonul acesta! Orice femeie adora colierele din pietre semipretioase, frumos colorate care pot fi asortate la orice rochita. Un colier poate completa o tinuta, sau o poate accentua, cu conditia sa fie bine ales! Ofera coliere cu pietre naturale cadou de iepuras pentru o primavara colorata!

cumpara bijuterii colier

Colier lung cu pietre semipretioase

Alege un colier cadou de iepuras cu turcoaze si cruciulita din argint in filigran. Este un colier deosebit, avantajul este ca se poate ajusta in functie de fiecare cum doreste de la 41 cm la 45 cm. Poti asorta la o camasa simpla alba si o fusta sau blugi. Colierul poate fi purtat zi de zi asortat chiar si cu tricouri simple. Un cadou frumos de oferit cu ocazia venirii Sfintelor Paste.

bijuterii turcoaz colier cruciulita

Colier cu turcoaze din argint

Bijuterii din argint de iepuras

Ce cadou sa oferim de iepuras, acesta este intrebarea frecventa inainte de Sfintele Paste. Poate iepurasul va aduce bijuterii din argint de Paste? Alege bijuterii rosii, cumpara online un set de bijuterii frumoase cadou de Paste.

bijuterii argint paste

Set argint: cercei si pandantiv cu piatra patrata rosie

Bijuterii de iepuras cruciulite de paste

De Paste este frumos sa oferi pandantiv cruce din argint. Ai o varietate larga de pandantive cruce din argint, pandantive pentru copii in forma de cruce si pandantiv cruce pentru adulti, cu diferite pietre semipretioase, pietre colorate sau fara pietre lucrate in filigran. Trebuie doar sa te hotarasti la un model de cruciulita. Modelul de mai jos sugerat de noi este un pandantiv cruce din argint cu sidef verde si marcasite, un cadou de Paste ideal pentru o doamna sigura pe ea, cu un caracter puternic.

bijuterii cruciulite

Cruciulita din argint cu sidef verde

Bijuterii de iepuras cercei din argint

Cerceii pot fi uneori mici opere de arta! Ofera-i persoanei iubite cadou, o pereche de cercei din argint pe care sa ii poarte intr-o seara romantica in oras. Se spune ca piatra de cuart este piatra iubirii neconditionate. Oferindu-i iubitei cadou bijuterii cu aceasta piatra de un albastru deschis romantic, sigur nu vei da gres. Bijuteriile cu cuart ii vor da un aer foarte feminin. Iar daca albastru este culoarea ei preferata, nici nu este nevoie sa mai stai pe ganduri. Cercei din argint cu cuart bleu si cubic zirconia transparent sunt un cadou frumos de Paste pentru persoana iubita.

bijuterii cercei

Cercei din argint cu zirconia si cuart

Descopera colectiile inedite de bijuterii din argint, fii cu ochii pe noutatile SilverZone.ro si nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori ai nevoie de sugestii si sfaturi!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord