AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de mireasa

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Intrucat urmeaza o perioada extrem de fericita pentru multi dintre noi, o perioada plina de sperante, vise si planuri, in care foarte multi isi unesc destinele, dorim si noi, cei de la SilverZone.ro, sa ne incarcam cu energia pozitiva pe care o emana aceste evenimente emotionante si minunate si sa contribuim, venind in intampinarea viitoarelor mirese, cu cateva propuneri de bijuterii de mireasa. Stim cat de greu este sa decizi ce vei purta in cea mai importanta si mai fericita zi pentru tine. Insa, o data ce ai ales rochia de mireasa, lucrurile incep sa se limpezeasca. In functie de croiala rochiei si evident de gusturile tale in materie de bijuterii, poti stabili ce bijuterii de mireasa  vor pune mai bine in evidenta rochia.

Bijuterii de mireasa. Cum le alegi?

Se stie ca cele mai populare bijuterii de mireasa sunt bijuteriile cu perle. Perlele sunt atat de elegante, de fine si de rafinate, incat parca nu au cum sa lipseasca din tinuta clasica a unei mirese. In plus, indiferent daca porti o rochie alba sau una colorata, perlele nu vor da gres niciodata. Criteriile de alegere sunt cam aceleasi si se aplica in toate cazurile. Daca porti o rochie cu guler larg, ridicat, nu alege cercei foarte mari sau foarte lungi, caci in acest caz tinuta va fi mult prea incarcata. In schimb, daca vei purta o rochie care nu acopera gatul, o pereche de cercei lungi, cu perle, iti vor da un aer foarte feminin si vor sublinia linia gatului.

cercei cu perla

Cercei din argint cu perla alba de cultura si cubic zirconia

Aceleasi reguli sunt valabile si in cazul colierelor sau pandantivelor. Daca decolteul iti permite, poti purta un colier mai incarcat sau unul in forma de V. In caz contrar, iti stam la dispozitie cu un colier foarte elegant, la baza gatului.

colier cu inima

Colier din argint cu aripa de inger 

Daca preferi reflexele luxoase ale aurului, combinate cu pietre stralucitoare stil diamant, iti recomandam bijuteriile din imagine, si multe altele pe care le vei gasi pe site-ul nostru.

Bratara aur

Bratara din argint cu rubine

Daca esti atrasa de contraste si iti doresti sa fii o mireasa iesita din tipare, poti alege bijuterii cu pietre colorate semipretioase.

cercei opal

Cercei din argint cu pietre semipretioase

De asemenea, viitoarelor mirese care viseaza la o nunta in stil vintage, le punem la dispozitie o colectie impresionanta de bijuterii vintage. Indiferent de tipul de bijuterii de mireasa pe care ti-l doresti, indiferent cat de cuminte, clasic, fantezist sau extravagant, vei gasi la SilverZone.ro bijuteriile de care ai nevoie. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii de mireasa
Tiberiu2012-08-20 10:43:40

Foarte dragute accesoriile!

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord