AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de primavara

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiTimid dar sigur, primavara isi face loc in viata si sufletele noastre, si fiecare zi, in care o asteptam si ne punem sperantele in fiecare raza de soare ne face sa zambim, si sa ne pregatim sa o intampinam asa cum se cuvine. Primavara acesta este pentru tine, fiecare zi fiind o invitatie speciala la o sarbatoare a vietii, a culorilor, a libertatii. Gusta din savoarea primaverii, si pregateste-te sa fii cea mai frumoasa! Stim ca hainele de iarna au devenit apasatoare si astepti cu nerabdare sa le inlocuiesti cu texturi fine, si usoare de primavara, stim ca iti doresti o schimbare si iti doresti sa aduci ineditul in viata ta, si tocmai de aceea ti-am pregatit o primavara plina cu surprize, care sa te incante si care sa te ajute ca fiecare zi sa fie mereu altfel. Ti-am pregatit o multime de bijuterii extrem de frumoase, in culori fascinante si seducatoare, numai bune de purtat primavara aceasta. Un colier cu fluture din argint si piatra rosie iti va oferi cu siguranta un strop din prospetimea primaverii, iar o pereche de cercei in nuante pastelate iti va inveseli fiecare moment. Profita de aceasta perioada a anului si poarta bijuterii din argint inedite si colorate, pentru a fi in ton cu primavara, si pentru a te putea bucura de hainele preferate pe care le ai deja in sifonier, care vor capata o nota de prospetime, datorita unor accesorii vesele si de calitate.
Pandantiv fluture din argint cu piatra rosie

Pandantiv fluture din argint cu piatra rosie

Cercei floare din argint cu sidef roz

Cercei floare din argint cu sidef roz

Bijuteriile cu sidef sunt foarte frumoase iar SilverZone, te surprinde primavara aceasta cu o gama bogata cu bijuterii de acest fel, pentru ca tu sa poti alege ceea ce se potriveste personalitatii si stilului tau. Un pandantiv cu sidef, nu doar ca iti va colora tinuta si o va inveseli, dar iti va da acel plus de prospetime. Lasa-te sedusa de splendoarea bijuteriilor din argint si poarta-le pe cele care vorbesc despre frumusetea ta, care transmit bucurie si emana feminitate si naturalete. Spune si tu bun venit primaverii, cu ochii, cu mintea, cu sufletul si bucura-te de fiecare zi, care iti ofera sansa sa stralucesti, sa fii unica si speciala, sa fii tu!
Pandantiv patrat din argint cu trifoi din sidef multicolor

Pandantiv patrat din argint cu trifoi din sidef multicolor

Cercei rotunzi cu fluturas din argint cu sidef alb si turcoaz verde reconstruit

Cercei rotunzi cu fluturas din argint cu sidef alb si turcoaz verde reconstruit

Vezi mai multe bijuterii cu sidef disponibile acum.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord