AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de toamna frumoase

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii de toamna frumose sunt cele placate cu aur. Poti alege sa porti la intalnirile cu prietenii tai inel placat cu aur, lantisor placat cu aur, cercei placati cu aur. Odata cu sosirea anotimpului de toamna lumea se muta de pe terasele din aer liber, in localuri pentru a savura un ceai sau pentru a simti mirosul cafelei proaspat macinata.

Nimeni si nimic nu iti mai poate strica pofta de a te simti frumoasa! Acum la inceput de sezon rece, asorteaza hainele colorate in cel mai trendy mod cu bijuterii de toamna frumoase pe care Silverzone.ro ti le pune la dispozitie! Aurul galben cu nuanta sa gelbena stralucitoare aduce o stare de bucurie chiar daca soarele nu mai straluceste atat de intens. Bijuteriile placate cu aur sunt preferate pentru ca sunt in ton cu frunzele aurii ce cad pe strazile orasului, formand un covor de culori care iti ofera si mai multa energie pozitiva.

Cercei placati cu aur

Cum bine sti bijuteriile se gasesc in mii si mii de modele, cercei, pandantive, coliere, bratari si inele. Toamna fiind aducatoare de multe nuante de auriu este momentul ideal sa iti umpli caseta de bijuterii cu modele placate cu aur. 

O pereche de cercei placati cu aur model frunza poti alege sa ii porti la o iesire in oras. Perlele frumos montate pe frunzele aurii se vor misca in adierea vantului. Avand parul prins in coada sau un coc lejer dezordonat, cercei vor iesi in evidenta.

bijuterie placata cu aur

Cercei frunza din argint placat cu aur

Bijuteriile aurii sunt apreciate fie ca sunt din aur pur, fie ca sunt bijuterii placate cu aur si decorate cu pietre. Daca nu stii ce sa alegi bijuterii din argint sau aur, iti propunem modele de bijuterii placate cu aur care sunt in voga in acest sezon. Bijuteriile placate cu aur cu pietre semipretioase sunt purtate cu mult drag de femei.  Fii eleganta, asortand unei tinute de petrecere intr-o locatie superba o bijuterie placata cu aur. O pereche de cercei cu pietre semipretioase placati cu aur sunt alegerea perfecta daca mergi la un eveniment de seara.

bijuteri placate cu aur

Cercei din argint placat cu aur

Inel placat cu aur

Un inel placat cu aur cu pietre de culoarea cerului este un accesoriu cool care va oferi tinutei tale un look surprinzator. Doamnele si domnisoarele sunt topite dupa inele si le place sa isi schimbe modelul odata cu tinuta. 

bijuterie placata cu aur

Inel cu topaz albastru placat cu aur

Un inel masiv placat cu aur cu pietre semipretioase frumos montate se va vedea foarte frumos pe mana ta in lumina calda intr-un local unde iti savurezi cafeaua si te distrezi alaturi de grupul tau de prieteni.

bijuteri placate cu aur

Inel placat cu aur cu pietre semipretioase

Bratara placata cu aur

Bijuterii si accesorii supradimensionate – de acestea ai nevoie pentru a atrage privirile in aceasta toamna! Si cum este o regula sa arati fabulos in orice moment, nu ai nevoie decat de o bratara mare.

bijuterii okacate cu aur

Bratara placata cu aur cu onix verde

Colier placat cu aur

Accesoriile mari sunt cele care salveaza orice tinuta, oricat de monotona ar parea. Indrazneste sa fii in trend alegand un colier handmade colorat propus de echipa SilverZone.ro.

Un colier lung din alama in forma de copac il poti purta la o rochie de seara dar si la o bluza in cadrul unei petreceri. Bijuteria potrivita te va scoate in evidenta datorita culorii de auriu.

bijuterii din alama

Colier lung din alama cu peridot


Bijuteriile placate cu aur dau o nota aparte tinutelor alese de tine. Un colier placat cu aur cu piatra semipretioasa il poti purta la intalnirea cu persoana iubita.

bijuterii placate cu aur

Colier placat cu aur cu piatra semipretioasa

Bijuterii de toamna frumoase poti purta in orice moment din zi, important este sa asortezi bijuteria la tinuta preferata. Poti alege sa oferi cadou unei prietene dragi, bijuterii placate cu aur de 18 Karata in culorile toamnei. Alege inele placate cu aur.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord