AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de toamna

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii de toamna in diferite modele de cercei, pandantive, coliere si bratari gasesti pe Silverzone.ro. Pentru crearea unei bijuterii este nevoie de pasiune si arta. Arta reprezinta revarsarea unei inimi pline de viata. Toate bijuteriile inspirate de toamna debordeaza de creativitate, atingand parca, perfectiunea. Bijuteriile pe care le alegi sunt unice, deosebite, frumoase, si iti reflecta personalitatea. 

Bijuterie copacul vietii

Pandantivul in forma de arbore este purtat de foarte multa lume pentru ca este aducator de energie pozitiva si atrage in jurul purtatorului persoane sincere si de incredere. Bijuteria copac din argint 925 este decorata frecvent cu o piatra naturala.

pandantiv argint

Pandantiv copacul vietii din argint cu chihlimbar

Cercei din argint

Cercei din argint sunt bijuteriile care nu lipsesc din tinuta unei femei. Bijuteriile trebuie purtate cu incredere si libertate si trebuie sa aiba o insemnatate deosebita pentru tine. Bijuteriile din argint cu piatra semipretioasa chihlimbar sunt preferate in anotimpul de toamna. Despre chihlimbar se spune ca este o piatra a norocului si ii aduce persoanei care o poarta calm, putere, echilibru si dragoste. Poti oferi cadou unei persoane nascute in anotimpul de toamna o superba pereche de cercei din argint cu piatra de chihlimbar. Cu siguranta va fi bucuroasa sa primeasca o bijuterie cu simbolul toamnei.

 

cercei argint

Cercei din argint cu chihlimbar

Bijuterii din argint noi

O bijuterie din argint noua iti redefineste intreaga tinuta. Bijuteriile si accesoriile te ajuta sa iti finisezi stilul personal si personalitatea intr-un mod notabil. Cu bijuterii din argint 925 te poti face remarcata. Bijuteriile iti dau acea doza de creativitate si libertate personala care da sens tinutei pe care alegi sa o porti. Alege bijuterii argint online.

O pereche de cercei din argint model frunza ii poti purta la o coafura lejera care sa iti puna in evidenta trasaturile fetei.

bijuterie argint

Cercei frunza din argint si piatra rosie

Bijuteriile de toamna sunt perfecte pentru fiecare moment al vietii tale. Frumoase, originale, create din cele mai bune materiale, cel mai fin argint 925 si cele mai speciale pietre, toate bijuteriile de toamna sunt cu adevarat deosebite.

Alege sa porti la rochia de toamna o bijuterie handmade care sa iti infrumuseteze tinuta. Un colier cu cristale in culorile toamnei se asorteaza perfect.

colier handmade

Colier cu matase japoneza si cristale

Colectia de bijuterii din argint pentru sezonul rece pusa la dispozitie de SilverZone.ro este presarata cu detalii si o cromatica specifica. Colectia de bijuterii de toamna este marcata de simplitate si functionalitate, si totodata de diversitate si creativitate. Vei gasi atat trendurile viitorului sezon cat si combinatii elegante sau smart casual potrivite unor tinute speciale.

Bratarile sunt preferate de doamne si domnisoare. O bratara cu snur rosu o poti purta la o tinuta sport.

bijuterie handmade

Bratara din snur cu pandantiv pana din argint si bila rosie

Bijuteriile din argint 925 cu finisaje aspect antic sunt bijuterii de toamna adorate. Aspectul antic te duce cu gandul la comori antice. Culorile de lux, bogate, dau senzatia de bijuterii pretioase. Aceste bijuterii argint trebuie purtate in ambianta luxurianta a unei iesiri la cina, in lumina stralucitoarea a unei seri calde de toamna, in prezenta unor atingeri de aur si verde, la o degustare de vin. Cu o paleta de culori picante impresionanta, aprinsa si pasionala, colectia de bijuterii de toamna cuprinde pietre in multe nuante exotice care dau impresia de prosperitate si originalitate.

Un colier cu pietre semipretioase si coral rosu poti alege sa il porti la un eveniment important din viata ta. Bijuteria frumos lucrata te va pune in evidenta.

bijuterie handmade

Colier cu pietre semipretioase si coral rosu

Personalitatile puternice doresc sa etaleze bijuterii impresionante si accesorii la fel de puternice. Obiectivul este intotdeauna de a armoniza interiorul cu ceea ce transmiti la exterior. A invata sa-ti asculti limbajul sufletului creaza o comunicare vizuala care se simte atat de bine! Da un suflu tinutelor tale purtand bijuterii din argint cu pietre in culorile toamnei

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord